Коментари - Наоми Осака направи своя избор - отказва се от САЩ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно е решила. А писането и говоренето на японски ще го научи.

Респект , Наоми !

Май, май....вече всички видеха колко хубаво е при краварите....

Наскоро се върнах от Щатите. В момента ма огромна вълна от американци, които си изкарват европейски паспорти на база произход. Всеки втори казва, че се чувства застрашен и объркан от бъдещето на Америка предвид всички санкции, забавянето на икономиката и разбирасе Тръмп. Не е очудващо, че е избрала Япония. Причината не е само финансова!

при краварите не знам как е, ама японците се държат с тях, а не с алкашите, и затова са добре... Щатите просто имат достатъчно добри спортисти и не им трябва да хрантутят още някого... а тая ще завърши живота си много зле - японците никога няма да признаят черна за част от тях... вие червените мурзилки обаче нямате проблеми с това - всички са ви приятели, стига да тъпчат по белия човек... дали щото гените ви са еничарски?

Истината е, че Тръмп уби представата за американската мечта. Светът си представя арогантни селяни а не просперираща нация.

Имате интернет бе кратуни, четете! И преди да започне процедурата за отказване от американско гражданство Осака се състезава като японски гражданин. Това е решение взето от нейните родители в ранна възраст. Не само че нейните родители не са американци, тя е родена в Япония.

Гласувам с две ръце!!!

3981 души са се отказали от американско гражданство през 218 година. Население от близо 330 милиона. Безработицата в момента е най ниската от 50 години. Фондовата борса само за 2016 и 2017 има растеж съответно 13 и 25 процента. Така че не се подавай много от дупката.

Значи жиеее от 3г. възраст в САЩ, говори и пише на английски и била японка? Това е да кажеш на черното бяло, в случая жълто!

Ти кога беше за последно в Америка? Че той е изкукуригал, така е, но ако не бяха го избрали сега хептем да е хаос. Но спокойно, и той няма да помогне. Твоята измислена нация ще стане скоро.

То и други дето ходят по олимпиади не говорят езика на страните дето представляват. Решила е. нейна си работа. Разбира се че е за квотите. Онези като ревнаха да защитават Серина миналата година що не казаха, ама и тая е Американка, че и по човек.

Само ако знаеш колко е труден японския веднага ще се откажеш от този си коментар!

За Гришу ли говориш?