17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jingiby

Не са ги нападнали, а са ги критикували и не са немски, а германски национали, но не са немци, а турци. Тоест, от анадолска чалма не става западен каскет...

от български мангал също

И това го казва, Ганьо Балкански от кочината.

искаш да кажеш га.. БЪЛГАРСКИ

На тези двамата да им късат немските паспорти и към анадола.

jingiby

Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против турците, особено против нашите български турци Но не можеш да си роден в Германия и да ходиш да се кланяш на един азиатски диктатор. Т

Турчина си е турчин. Вари го, печи го, той си е мангал. И пет поколения да са родени в Европа, турчина си иска шериат.

И-Д-И-О-Т или нихилист изборът е твой.

Тоя германски политик, който е решил да внася работници от Турция преди 50-60 години е най-големият враг на германския народ след Хитлер! Меркел се напъва да го измести от 2-то място.

Заради участие в неподходяща реклама Бербатов беше натирен от Манчестър Юнайтед. Тия хубавци, които не знаят, че са германци и от тях се очаква лоялност към Германия следва да бъдат натирени от националния отбор за пример. Щом слугуват на друг господар, редно да бъдат изпратени при него.

Месут Йозил и Илкай Гюндоган - чисти немци :)

мазни минтгяни, това требе да се изрине от другата страна на босфора

той не е германец, европеец кореняк, а някой мазен подмолен юдовец

Германия да черпи челен опит от Австрия. Който много му харесва Турция- багаж-трен-Истанбул :) Забрана на двойното гражданство ! Спешно има нужда от това в Европа!

Хайда хайде. Има множество такива примери по света. А и никъде не може да кажат България, защото нямат Ъ. Думата немец идва от нам или неразбираем говор. Така е по славянските страни. Имаше чешки футболист, дето името му бе Немец. ;) Иначе примери много за промяна на названия. Шиптерия-Албания, Нидерланд-Холандия, Чайна-Китай, Бенджинг-Пекин и така нататък.

Визирах "ням"! Грешка на изписването.

Германците с много усилия започват да проумяват, че и 5-то поколение мигранти да са, изповядват ли Ислям не се интегрират.

Визирах "ням"! Грешка на изписването.

PEYTSCH

Турчетата настъпиха в най-недобрия момент мотиката...Родени в Германия, а глупави като анадолци...Писали в твитера, че Ердоган е техния президент ?! 100% имат тайно от германците турски тескерета и гласуват за Ердоганя...Уж не знаели, че политически са използвани...

"немец" може да се отнася за названието на германското племе "немети", което се споменава от Юлий Цезар

Турци в немски отбор се кланят на друга държава. Ебаси и националните отбори!

Да ги махат от немския отбор

Най - вероятно са заплашили близките им в Турция с репресии , ако не се снимат с Ердуган !

Футболистите приличат на марокански имигранти.

То затова е трябвало навремето още през 1878 всички турци да бъдат изгонени извън България, много по-добре щеше да е сега. Дошла от Анадола дивата орда и се настанила по земите ни, сега пък с претенции...

На Запад са тотално " изперкали" управляващите елити с тяхната измишльотина за тъй наречената "интеграция"! Сега и в бъдеще ще "жънат" плодовете и !

абе тия немци били по-тъпи отколкото ги мислех... че то на всеки олигофрен е ясно че и Йозил, и Гюндоган са си чисти турци и такива ще бъдат, ако ще и десет немски паспорта да имат и на пъпа на Берлин да са родени... що се били снимали с Ердоган - ами така, щото искат!! Играят в немския национален отбор защото има тъпи немци които им дават пари за това, а иначе в Турция биха изкарали по-малко и затова не играят там. Нищо немско няма в тях, не знам дали няма и някой от Папуа-Нова Гвинея да пуснат в тоя уж немски тим. Като им гледам историята, преди 30-40 години са играли доста добре и без нито един чужденец в тима... но сега нали мултикулти, глобализъм ала бала.... не е луд който яде баницата а който му я дава.

Проблема е че турци, араби, индийци не се интегрират. Забравих и циганите.

грешка си, изобщо даже не са ги искали... турците са искали да пратят гастрарбаитери в Германия но получават редовно отказ....и Турция започнала да шантажира САЩ че се сближава със СССР и на американците им се разтреперили краката, заради военните бази които имат там.... до границата с тогавашния СССР... и турчолята започват (както и сега с бежанците) да изнудват - ще си помислим ама кажете на германците че искаме да приемат гастарбайтери от нас... и САЩ оказват натиск върху Германия да приемат и оттам ... налагат много рестриктивни условия и е трябвало след 5 години да се върнат уж пак в Турция... да ама не ... идват разни леви правителства през края на 60те години в Германия и ги оставят.. и ето резулатата, милиони турци оттогава и все повече стават

Сори, дойчовци, ама голям си го вкарахте, като приехте разни турчуля, араби и др. в Германия, а нас ни игнорирахте!!! Не се поучихте от нашата история и не разбрахте, че турчина си остава турчин, никога няма да стане германец, както и арабинът!!! А ердоган в момента не губи нищо!!! турчулята си се размножават в турция, част от тях бягат поради неговата политика и се развъждат в Европа, в ЕС, където те, забележете, не се интегрират, ами си остават турчуля!!! По този начин турчуляската диаспора се увеличава защото толерастите и либерастите със своите изкривени разбирания го подпомагат!!! Може би още този век Европа ще бъде муслимизирана !!!

Aбе някои българи си мислят че щом съм от турски произход не би трябвало да живея в България. Ще ви кажа само едно ако не бяха турците да ви пазят500г.сигурен съм че българи нямаше да живеят в тези земи

Как са те игнорирали? Имаш способности, които се тъсрят на пазара и са те върнали, защот си българин или единственото ти качесвто е, че си сравинетлно бял?

Ибрахимович, на кой се кланя? :) Той дори отказа да пее химна. Тогава не си спомням да имаше толкова възмутени българи... Що ли?

Интеграцията на всякакви такива подвидове никога не се е случвала, няма и да се случи.

Ти май си на десет години и не помниш висенето за визи, че и често отхвърляха ! Аз съм работил в Германия, за твое сведение !

Е, не си много добре информиран. Доколкото си спомням Аян Садъков (наскоро почина) беше в националния. А в отбора по борба поне половината бяха турци: Лютви Ахмедов, Хасан Исаев, Исмаил Абилов, Осман Дуралиев, Неждет Залев, Хюсеин Мехмедов, Саид Мустафов, Нермедин Селимов, Ефраим камберов. Повечето от тях спечелиха медалои и шампионски титли в състава на българския отбор на европейски и световни първенства. Друг е въпросът, че ги теглеше все към Турция и много от тях сега се изселиха там. Винаги сме били много толерантни към турците в бегето.

Немците не знаят какво искат. От една страна още преди 1989 г ни развиваха теорията за "пълната свобода"-неограничена свобода на движението на хора, стоки и капитали. Същевременно сега немците нямат добри футболисти, както някога и внасят наготово добре обучени, натрупали опит турски футболисти. А турците са добри спортисти, много издържливи на физическо натоварване. И сега немската работа "хем боли, хем сърби". Ама добре дошли в националния, ама защо говорят на турски. И защо се срещат с турския президент, тоест защо имат турско самосъзнание. Немците не знаят ли, че турците са големи патриоти и националисти? Може би смятат, че турците в Германия ще се понемчат, ще забравят своята родина, ще се откажат от своя език и култура? Пълен абсурд! Това никога няма да стане.

Най-добрия турски футболист за всички времена Хакан Шукур никога няма да го видите до Ердоган.Някой ден когато балона наречен Ердоган се спука,тези двамата ще искат да не са се снимали с него.

Ходи се прегледай бе, внасяли футболисти от Турция. Тея и двамата са родени в Германия и там са тренирали.

Казва се "ислямизирана"

Е тва е да се вярва на турци, Германия като Австрия трябва да започне да анулира германските им паспорти, по този начин голям брой хора ще се завърнат в Анадола където им е мястото, в родината им, те не са европейци и никога няма да станат.

Мисля че трябва да бъдеш патриот и да се завърнеш в родината си Турция, след това да хванеш пушката и да отидеш да воюваш в Сирия, да пролееш кръвта си за Турция а не да се криеш в Европа. Твоите сънародници воюват и умират за майка Турция.

КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ.?НИКОГА ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СА ПЕЕЛИ ХИМНА НА ГЕРМАНИЯ КОГАТО ПРЕДСТАВЯТ ОТБОРИТЕ ПРЕДИ МАЧА. СЛЕД КАТО НЕ МОГАТ ТЯХ ДВАМАТА ДА ИНТЕГРИРАТ, КАКВО ОСТАВА ЗА ОСТАНАЛИТЕ 5 МИЛИОНА ЦИГАНИ В ГЕРМАНИЯ?

За по-лесно им казвам муслимци и муслимизиране, иначе много добре как се пише на книжовен Български език! А какво си мисля за тях не искам да го напиша, че ще го изтрият !

Имат турско самосъзнание,кое е чудното?Кефим се когато чуем българи да демонстрират любов и съпричастност с България,а се учудваме.Колкото до германците, нали са за неограничена демокрация.

Ей, гаджал, ако не беше България да ви спре щяхте да налазите цяла Европа. 500 години ни тъпкахте, но оцеляхме. Айде бегай в Анадола при твоите.