17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат турско самосъзнание,кое е чудното?Кефим се когато чуем българи да демонстрират любов и съпричастност с България,а се учудваме.Колкото до германците, нали са за неограничена демокрация.

КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ.?НИКОГА ТЕЗИ ДВАМАТА НЕ СА ПЕЕЛИ ХИМНА НА ГЕРМАНИЯ КОГАТО ПРЕДСТАВЯТ ОТБОРИТЕ ПРЕДИ МАЧА. СЛЕД КАТО НЕ МОГАТ ТЯХ ДВАМАТА ДА ИНТЕГРИРАТ, КАКВО ОСТАВА ЗА ОСТАНАЛИТЕ 5 МИЛИОНА ЦИГАНИ В ГЕРМАНИЯ?

Е тва е да се вярва на турци, Германия като Австрия трябва да започне да анулира германските им паспорти, по този начин голям брой хора ще се завърнат в Анадола където им е мястото, в родината им, те не са европейци и никога няма да станат.

Най-добрия турски футболист за всички времена Хакан Шукур никога няма да го видите до Ердоган.Някой ден когато балона наречен Ердоган се спука,тези двамата ще искат да не са се снимали с него.

Немците не знаят какво искат. От една страна още преди 1989 г ни развиваха теорията за "пълната свобода"-неограничена свобода на движението на хора, стоки и капитали. Същевременно сега немците нямат добри футболисти, както някога и внасят наготово добре обучени, натрупали опит турски футболисти. А турците са добри спортисти, много издържливи на физическо натоварване. И сега немската работа "хем боли, хем сърби". Ама добре дошли в националния, ама защо говорят на турски. И защо се срещат с турския президент, тоест защо имат турско самосъзнание. Немците не знаят ли, че турците са големи патриоти и националисти? Може би смятат, че турците в Германия ще се понемчат, ще забравят своята родина, ще се откажат от своя език и култура? Пълен абсурд! Това никога няма да стане.

Ходи се прегледай бе, внасяли футболисти от Турция. Тея и двамата са родени в Германия и там са тренирали.

Интеграцията на всякакви такива подвидове никога не се е случвала, няма и да се случи.

Aбе някои българи си мислят че щом съм от турски произход не би трябвало да живея в България. Ще ви кажа само едно ако не бяха турците да ви пазят500г.сигурен съм че българи нямаше да живеят в тези земи

Мисля че трябва да бъдеш патриот и да се завърнеш в родината си Турция, след това да хванеш пушката и да отидеш да воюваш в Сирия, да пролееш кръвта си за Турция а не да се криеш в Европа. Твоите сънародници воюват и умират за майка Турция.

Ей, гаджал, ако не беше България да ви спре щяхте да налазите цяла Европа. 500 години ни тъпкахте, но оцеляхме. Айде бегай в Анадола при твоите.

Сори, дойчовци, ама голям си го вкарахте, като приехте разни турчуля, араби и др. в Германия, а нас ни игнорирахте!!! Не се поучихте от нашата история и не разбрахте, че турчина си остава турчин, никога няма да стане германец, както и арабинът!!! А ердоган в момента не губи нищо!!! турчулята си се размножават в турция, част от тях бягат поради неговата политика и се развъждат в Европа, в ЕС, където те, забележете, не се интегрират, ами си остават турчуля!!! По този начин турчуляската диаспора се увеличава защото толерастите и либерастите със своите изкривени разбирания го подпомагат!!! Може би още този век Европа ще бъде муслимизирана !!!

Как са те игнорирали? Имаш способности, които се тъсрят на пазара и са те върнали, защот си българин или единственото ти качесвто е, че си сравинетлно бял?

Ти май си на десет години и не помниш висенето за визи, че и често отхвърляха ! Аз съм работил в Германия, за твое сведение !

Казва се "ислямизирана"

За по-лесно им казвам муслимци и муслимизиране, иначе много добре как се пише на книжовен Български език! А какво си мисля за тях не искам да го напиша, че ще го изтрият !

Проблема е че турци, араби, индийци не се интегрират. Забравих и циганите.

абе тия немци били по-тъпи отколкото ги мислех... че то на всеки олигофрен е ясно че и Йозил, и Гюндоган са си чисти турци и такива ще бъдат, ако ще и десет немски паспорта да имат и на пъпа на Берлин да са родени... що се били снимали с Ердоган - ами така, щото искат!! Играят в немския национален отбор защото има тъпи немци които им дават пари за това, а иначе в Турция биха изкарали по-малко и затова не играят там. Нищо немско няма в тях, не знам дали няма и някой от Папуа-Нова Гвинея да пуснат в тоя уж немски тим. Като им гледам историята, преди 30-40 години са играли доста добре и без нито един чужденец в тима... но сега нали мултикулти, глобализъм ала бала.... не е луд който яде баницата а който му я дава.

На Запад са тотално " изперкали" управляващите елити с тяхната измишльотина за тъй наречената "интеграция"! Сега и в бъдеще ще "жънат" плодовете и !

Футболистите приличат на марокански имигранти.

Най - вероятно са заплашили близките им в Турция с репресии , ако не се снимат с Ердуган !

Да ги махат от немския отбор

Турци в немски отбор се кланят на друга държава. Ебаси и националните отбори!

Ибрахимович, на кой се кланя? :) Той дори отказа да пее химна. Тогава не си спомням да имаше толкова възмутени българи... Що ли?

PEYTSCH

Турчетата настъпиха в най-недобрия момент мотиката...Родени в Германия, а глупави като анадолци...Писали в твитера, че Ердоган е техния президент ?! 100% имат тайно от германците турски тескерета и гласуват за Ердоганя...Уж не знаели, че политически са използвани...

Германците с много усилия започват да проумяват, че и 5-то поколение мигранти да са, изповядват ли Ислям не се интегрират.

Германия да черпи челен опит от Австрия. Който много му харесва Турция- багаж-трен-Истанбул :) Забрана на двойното гражданство ! Спешно има нужда от това в Европа!

мазни минтгяни, това требе да се изрине от другата страна на босфора

Месут Йозил и Илкай Гюндоган - чисти немци :)

Заради участие в неподходяща реклама Бербатов беше натирен от Манчестър Юнайтед. Тия хубавци, които не знаят, че са германци и от тях се очаква лоялност към Германия следва да бъдат натирени от националния отбор за пример. Щом слугуват на друг господар, редно да бъдат изпратени при него.

Тоя германски политик, който е решил да внася работници от Турция преди 50-60 години е най-големият враг на германския народ след Хитлер! Меркел се напъва да го измести от 2-то място.

той не е германец, европеец кореняк, а някой мазен подмолен юдовец

грешка си, изобщо даже не са ги искали... турците са искали да пратят гастрарбаитери в Германия но получават редовно отказ....и Турция започнала да шантажира САЩ че се сближава със СССР и на американците им се разтреперили краката, заради военните бази които имат там.... до границата с тогавашния СССР... и турчолята започват (както и сега с бежанците) да изнудват - ще си помислим ама кажете на германците че искаме да приемат гастарбайтери от нас... и САЩ оказват натиск върху Германия да приемат и оттам ... налагат много рестриктивни условия и е трябвало след 5 години да се върнат уж пак в Турция... да ама не ... идват разни леви правителства през края на 60те години в Германия и ги оставят.. и ето резулатата, милиони турци оттогава и все повече стават

Турчина си е турчин. Вари го, печи го, той си е мангал. И пет поколения да са родени в Европа, турчина си иска шериат.

jingiby

Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против турците, особено против нашите български турци Но не можеш да си роден в Германия и да ходиш да се кланяш на един азиатски диктатор. Т

На тези двамата да им късат немските паспорти и към анадола.

jingiby

Не са ги нападнали, а са ги критикували и не са немски, а германски национали, но не са немци, а турци. Тоест, от анадолска чалма не става западен каскет...

от български мангал също

И това го казва, Ганьо Балкански от кочината.

искаш да кажеш га.. БЪЛГАРСКИ

И-Д-И-О-Т или нихилист изборът е твой.

Хайда хайде. Има множество такива примери по света. А и никъде не може да кажат България, защото нямат Ъ. Думата немец идва от нам или неразбираем говор. Така е по славянските страни. Имаше чешки футболист, дето името му бе Немец. ;) Иначе примери много за промяна на названия. Шиптерия-Албания, Нидерланд-Холандия, Чайна-Китай, Бенджинг-Пекин и така нататък.

Визирах "ням"! Грешка на изписването.

"немец" може да се отнася за названието на германското племе "немети", което се споменава от Юлий Цезар