17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мълчете, бе, палячовци ! Той е номер ЕДНО, за всички времена !

Дебелия мазен наркоман и палячо Марадончо къде пък се бута в класация с велики фитболисти и легенди? Повече отива да го редят до Божинката и Джизъса

За разлика от всички изброени футболисти, доказали се и в други отбори, както и за страните си, Меси може да играе само в лабораторните условия на Барселона - всичко е построено за него, извън Барса е пълна 0.

Коя част от думата ЛОЯЛНОСТ не разбираш? Барселона му спасиха живота преди 18 години и човека е лоялен. А ако не беше най-добрият отдавна щяха да го продадат като CR7 и другите като него. Или знаеш някой отбор който НЕ ИСКА Меси?

освен че няма никакви успехи с националният на аржентина,пълен с добри футболисти,меси има незаслужени 2-3 топки златни,отнети от шави ,роналдо и други футболисти,както и незаслужени успехи с барцелона,поради съдийски аванти ,давани в продължение на 5-6 години,.пострадаха елитни отбори-арсенал,реал/няколко пъти/,челси/няколко пъти/,милан,копенхаген,шахтйор,,,,,никога меси няма достигне когото и да е,с нула успехи с националния отбор!!

Браво бе Голем си анаЛлизатор ,как не са те ангажирали от някой спортен канал да им анаЛлизираш в ефир че ги разбираш нещата! Лабораторни условия - направо ги разби!

пропуснаха Стоичков и Л. Пенев

Любо Пенев пък къде го видя в тая група изобщо ума ми не го побира.

А Роналдиньо

пълен шит е това,всеки футболист си е за своето време,а за меси може да направят награда за добре укривани данъци,нищо повече

тогава кристияно ще е пред него...