17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изродщината и фашизма в пълния си блясък.

Връщайте го обратно тоя сръбски циганин. Тия простотии в цивилизования свят не минават!

Ха-ха ,организаторите са забравили да платят на митничарите...

Без ваксина вече не ти дават да работиш! Иначе си.... Свободен...

Надалчо винаги е обичал да се зоби,казали му,че ваксите с графеновия оксид вършат също добра работа.Нищо че здраво ваксаният испанец ковидяса преди 2 седмици.Парадоксите на Новия Световен Ред-болни,но сиропирани-може,но здравите ги карантинират.Дано този случай отвори широко затворените очи на много хора

Копейкин с диаспората си замина ли вече за Австралия?

Надал - педал

Поканен за турнир но не го допускат. Останалите участници да бойкотират турнира тогава ще видят.

Какво сте го погнали човека? Прави каквото може - на това кълват избирателите му, това прави... Иначе не виждам какъв му е проблема да отиде? Пари ли няма? Видя се каква виличка е вдигнал... Или мислиш, че не е ваксиниран? Той е нагъл, не тъп...

Слаба работа. Съдейки по снимките, Копейкин събира повече. Даже и в уморена България. Иначе, Надал му е казал "право куме у очи": решил си, ОК. Но си носи последствията! Всичо друго са празни приказки от/за/на балкански свиняри и чобани.

В хотел за бежанци. Иронията само.

С тоя вдигнат юмрук е типична гтотеска по подобие на световния терорист-касапина че!

Пълен бойкот на аборигенското подобие на държава. То дори и в С.Корея се влиза по-лесно

Три баби и цицореста мадама. #FreeNole.

Тия тарикатлъци минават само на Балканите...

Нека повиси в кауша тариката от Сърбия, че и адвокати си води.Измекяр.

Там му е мястото, при мангалите и антивакс лунатиците. Ще поседи изолиран до понеделник, и после ще препотвърдят присъдата и чао.

Виж са, дарагой. Има разлика между австралийската тенис асоциация и граничните власти. Ти може да си поканиш който искаш. На граница дали ще го пуснат е съвсем друг въпрос.

Те нещата трябва да са съгласувани.Смешни стават.

Ще умра от кеф ако хитреещото балканско недоразумение преседи в хотела с бежанците до понеделник, след което отлети обратно там, откъдето е дошло! Щом си антиваксър ще си носиш последиците! Не е лошо и да се извика лекарски колегиум (ама австралийски, не сръбски) за да се види какви са му "медицинските причини" да не се ваксинира! И ако се окаже, че няма такива и документите са фалшименто, да полежи някой и друг месец в панделата. Австралийската! За протокола - не съм ваксинирана и няма да се ваксинирам!

Доста шизофренно изказване на неваксинирана хейтеща антиваксърите.

Междувременно, как върви подготовката на въстанието, което ще вдига тейко му Серджо? Уточни ли се и улицата, на която ще избухне, на Спрингс стрийт или на Никола Пашич? Ама я дека мислим, оно комай ще е пред Скупщината, щото и Вукчо се изокал с призив към брачята сръби да вземат оружието.

Единственият начин да спрат Джокера е като не му позволят да играе и го разиграват тука има тука няма. Дали му виза ама неправилната виза (все едно не знаят защо му е виза). Разрешили му да играе ама министър председателят не давал все едно няма закони ами министър председателя е със статут на Султан. Бананова република. Както и го изгониха от USA Open. Не искат да печели повече турнири, че после вече никой не може да го стигне.

Дискриминация! Разделиха ни на ваксинирани и неваксинирани.

Въпрос на елементарно възпитание е да спазваш правилата в къщата, където гостуваш. Оказва се, и на нормативни разпореждания... Каква изненада.

По какъв начин би бил по-безопасен за останалите ако се ваксинира ?

Има разпоредба – спазва се. Да не би като не си носиш шофьорската книжка и шофираш да си по-опасен, отколкото когато я носиш? Ама спазваш правилото, нали? Слободията не трябва да се толерира.

Много точен въпрос. Отговорът е ясен: правителствата изпълняват поръчката на БигФарма, иначе следват големи санкции. Затова никой не говори за укрепване на имунитета, хигиена на хранене и движение, лечение от положителен тест до влошаване и постъпване в болница - най-резонните неща. Как ще убедят хората без нито една ваксина да го направят, след като тези с две дози биват тикани към бустер?!

Съгласен съм, че законите са, за да се спазват. Той не е тръгнал да ги нарушава! Издали са му "изключението" и човека е тръгнал. Но съгласи се, че законите е редно да бъдат в услуга на хората. И ние трябва даимаме критично мислене и когато даден закон или разпоредба не е коректна, тя да се преразгледа. Конкретно разпоредбите с "пълната слободия на ваксинираните граждани на света" е погрешна и подпомага разпространението на вируса.

престанете да ни занимавате с този тъпак. Изхвърлете го на боклука където му е мястото. Изолиран и забравен ще да е.

На всеки който се интересува от тенис му е ясно , че Жокера ще участва на АО. Най-добрия за всички времена е. Друг е въпроса , че месните аборигени правят кавали на НСР. Никой нормален човек няма да се серопира защото някой го задължава. И последно преди 4 дни , умряха 4ма футболисти от инфаркт на терена , в един ден. И четиримата набодени. Двама от Оман един в Йимен и един в ОАЕ. Честито на ваксинираните.

На един от плакатите пише да се спре с жестокостите към бежанците, австралия е континент където не се допускат лодки на бежанци. Не се знае Новак-а дали подкрепя наистина свободното пускане на бежанците.

Ние реално не знаем дали са му дали въпросното изключение. Това предположение се опира на едно изречение в Туитър. Нито знаем кой му го е издал, ако има такова, нито дали издалият го изобщо има правомощията да го направи. И да, нормите трябва се преразглеждат, коментират и оценяват, и да се променят, когато не са актуални или пречат. Но докато са в сила, редно е да се изпълняват.

Вместо да се интересуваш от тенис, поинтересувай се от правопис, граматика и пунктуация.

То носенето на "жълта звезда" ( Давидова ) на ревера също е разпоредна.

Ти кой си? Защото всеки знае Джокович!

Лъжеш!

Навремето е било разпоредено жените да нямат право да гласуват, негрите да се третират като хора второ качество /роби/ , а съвсем наскоро /едва преди 70-80 години/ е било разпоредено евреите да се товарят на влакове и да се екзекутират. Това, че тези неща са били законни, не ги прави правилни. Нека мислим и нека бъдем критични и единни към нехуманните разпоредби на управляващите ни!

Не си ваксинирана, но си глупава!

Не може да сравняваш шофьорска книжка с медикамент,инжектиран в тялото.Да,правилата са,за да спазвст,но налагането на ваксина е незаконно.Това го знае цял свят,но се правят на важни политиците.Също както и маските са незаконни и глобите падат в съда.

Това вече е гавра

Като няма какво да кажеш по въпроса замълчи и отмини. уроди не ни трябват.

Мръсен сръбски антиваксър. Баш като Бай Ганьо.

SRYBSKI LYJEC! STOI SI V BELGARD BOKLUK

Дебиле, Единственият абориген си ти. Не си стъпвал в Австралия и нямаш представа колко подредено се живее там. Ти си застинал в комунизма преди 50г, с ганьовски манталитет. И още - ти си общак, а не лекар и представа си нямаш колко десетки фактори за инфаркт трябва да изключиш, за да докажеш, че е от ваксина. Ти си олицетворение на съвременния Ганьо - тъп, прост, нагъл, с претенции да разбира от всичко.

Малък шанс да се зарази. Ако се зарази, разпространява по-малко количество вирус. Намалява шанса за смърт. Предпазва роднини, познати и непознати. Други въпроси, общако?

Няма такива данни абсолютно никъде. Ваксинираният човек не предпазва никой и няма статистика, която да доказва обратното. Това са си лично твои мисли не стъпващи на нито един факт, тъпако

Никой не си дава сметка, че той можеше тихомълком да си извади сертификат. Вероятно няма лекар в Сърбия, който да му откаже. Вероятно и половината от играчите са само със сертификати без въобще да са набодени. Той обаче иска да мине по правилата, да е честен и да не мами - и ето какво получава.

До всички които се нахвърлят върху Джокович-изкарал е ковид и е получил покана от организаторите след две мед.комисии които са преценили че автоимунното му заболяване е причина да не може да се ваксинира.какво погрешно е направил-здрав е и има антитела(преболедувал).иначе само дъвчем и плюем-с две дози ваксина съм.

Глупост след глупост и познания в тениса, колкото и във футбола :) Няма починали 4 футболисти от Оман, Йемен, ОАЕ, Луната, Марс и Нептун, още повече пък ваксинирани. Има само един случай в Оман от 22 Декември, за футболист починал на загрявката в местен мач, за който няма въобще информация дали е ваксиниран или не. От последните няколко седмици има още един случай във втора лига на Алжир, където има починал футболист, но след сблъсък с вратаря и удар в главата.