Коментари - Настаниха Ноле в хотел до решение на съда, фенове се събраха да го подкрепят | Корнер.dir.bg

Коментари - Настаниха Ноле в хотел до решение на съда, фенове се събраха да го подкрепят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 64

Драги писачи на небивалици, понеже ВСЕ намесвате ваксините, в България има задължителна имунизация и имунизационен календар, които са заложени с нормативни актове наредби и закон, като имунизирането се осъществява чрез ваксини и др. ЛЕЛЕЯНИТЕ от вас "ваксини" срещу коронавируса не фигурират в тези нормативни актове, което означава че не са приети по съответния ред от МС или НС. И няма как да бъдат приети защото те са в ОПИТНА употреба, не са възприети за редовна употреба дори в страните им на произход, поради това че не са изпитани достатъчно ДЪЛГО време, байовци! Когато бъдат приети в световен мащаб за употреба, както са възприети останалите ваксини, тогава ще влязат в имунизационния календар на България и ще станат задължителни. Само, че преди това височайшите им производители трябва да декларират ОТГОВОРНОСТТА СИ ЗА ВРЕДИ, батьовци мамини златни! За това ви напъват и напрягат задниците управляващите, за да се съгласите да ви набоцкат БЕЗПЛАТНО, БЕЗОТГОВОРНО и те да си вземат КОМИСИОННИТЕ, а вие да се минете доброволци за без пари за клиничните проучвания на бедните фармацевтични компании. Сега ако не ви стана ясно, никога няма да ви се проясни!

Много сте активни бе антивакса...като педалите сте..сигурно сте педерунгели повечето.

Ето какво изтриха дир-аджиите току-що (значи е вярно!): Вече е пределно ясно, че всичко ще свърши още тази година. Естественият път на Ковида свършва до началото на лятото. Ако и СЛЕД това изродските фашистки правителства продължат да натискат хората или да пускат нови щамове, значи до края на годината ще има активна война в поне няколко европейски държави. Дотогава ще са паднали всички маски - няма друга възможност - и ще се знае официално какво им е било наредено да направят със собственото си население.

Безсмислиците са пълни. Медицинско изключение може да му даде доктор, а не турнира на разстояние 10000км един от друг. Второ, какво толкова се плашат от Джокович (освен това че ще му дадат шанс да спечели 21 титла) правят му тест, и го пускат на спокойствие в стерилна Австралия.

По-злобен и неприятен тип от Надал май няма в съвременния голям спорт. Играе на хапове от години и не пропуска възможност да се направи на интересен. Абсолютно самозабравил се психично разстроен, нагъл тип. Напомня Меси малко...

Балкански мурафети.

Надал да се изказва по случая, а да вземе да се отучи от своите пристрастия по кортовете и тиковете си

До всички които се нахвърлят върху Джокович-изкарал е ковид и е получил покана от организаторите след две мед.комисии които са преценили че автоимунното му заболяване е причина да не може да се ваксинира.какво погрешно е направил-здрав е и има антитела(преболедувал).иначе само дъвчем и плюем-с две дози ваксина съм.

И защо го крие, та се налага да "разбираме" за такова заболяване от анонимен форум?! Откъде ви изкопават бе!

Никой не си дава сметка, че той можеше тихомълком да си извади сертификат. Вероятно няма лекар в Сърбия, който да му откаже. Вероятно и половината от играчите са само със сертификати без въобще да са набодени. Той обаче иска да мине по правилата, да е честен и да не мами - и ето какво получава.

И затова си измисля причнина та да получи разрешение. Типичен тарикат!!! Като си против ваксините просто не ходиш так където е задължително, а не се опитваш да минеш с тарикатлъци! На кой помага, кой защитава?

SRYBSKI LYJEC! STOI SI V BELGARD BOKLUK

Мръсен сръбски антиваксър. Баш като Бай Ганьо.

Това вече е гавра

На всеки който се интересува от тенис му е ясно , че Жокера ще участва на АО. Най-добрия за всички времена е. Друг е въпроса , че месните аборигени правят кавали на НСР. Никой нормален човек няма да се серопира защото някой го задължава. И последно преди 4 дни , умряха 4ма футболисти от инфаркт на терена , в един ден. И четиримата набодени. Двама от Оман един в Йимен и един в ОАЕ. Честито на ваксинираните.

Вместо да се интересуваш от тенис, поинтересувай се от правопис, граматика и пунктуация.

Като няма какво да кажеш по въпроса замълчи и отмини. уроди не ни трябват.

Лъжеш!

Дебиле, Единственият абориген си ти. Не си стъпвал в Австралия и нямаш представа колко подредено се живее там. Ти си застинал в комунизма преди 50г, с ганьовски манталитет. И още - ти си общак, а не лекар и представа си нямаш колко десетки фактори за инфаркт трябва да изключиш, за да докажеш, че е от ваксина. Ти си олицетворение на съвременния Ганьо - тъп, прост, нагъл, с претенции да разбира от всичко.

Глупост след глупост и познания в тениса, колкото и във футбола :) Няма починали 4 футболисти от Оман, Йемен, ОАЕ, Луната, Марс и Нептун, още повече пък ваксинирани. Има само един случай в Оман от 22 Декември, за футболист починал на загрявката в местен мач, за който няма въобще информация дали е ваксиниран или не. От последните няколко седмици има още един случай във втора лига на Алжир, където има починал футболист, но след сблъсък с вратаря и удар в главата.

престанете да ни занимавате с този тъпак. Изхвърлете го на боклука където му е мястото. Изолиран и забравен ще да е.

Ти кой си? Защото всеки знае Джокович!

По какъв начин би бил по-безопасен за останалите ако се ваксинира ?

Има разпоредба – спазва се. Да не би като не си носиш шофьорската книжка и шофираш да си по-опасен, отколкото когато я носиш? Ама спазваш правилото, нали? Слободията не трябва да се толерира.

Съгласен съм, че законите са, за да се спазват. Той не е тръгнал да ги нарушава! Издали са му "изключението" и човека е тръгнал. Но съгласи се, че законите е редно да бъдат в услуга на хората. И ние трябва даимаме критично мислене и когато даден закон или разпоредба не е коректна, тя да се преразгледа. Конкретно разпоредбите с "пълната слободия на ваксинираните граждани на света" е погрешна и подпомага разпространението на вируса.

Ние реално не знаем дали са му дали въпросното изключение. Това предположение се опира на едно изречение в Туитър. Нито знаем кой му го е издал, ако има такова, нито дали издалият го изобщо има правомощията да го направи. И да, нормите трябва се преразглеждат, коментират и оценяват, и да се променят, когато не са актуални или пречат. Но докато са в сила, редно е да се изпълняват.

То носенето на "жълта звезда" ( Давидова ) на ревера също е разпоредна.

Навремето е било разпоредено жените да нямат право да гласуват, негрите да се третират като хора второ качество /роби/ , а съвсем наскоро /едва преди 70-80 години/ е било разпоредено евреите да се товарят на влакове и да се екзекутират. Това, че тези неща са били законни, не ги прави правилни. Нека мислим и нека бъдем критични и единни към нехуманните разпоредби на управляващите ни!

Не може да сравняваш шофьорска книжка с медикамент,инжектиран в тялото.Да,правилата са,за да спазвст,но налагането на ваксина е незаконно.Това го знае цял свят,но се правят на важни политиците.Също както и маските са незаконни и глобите падат в съда.

Много точен въпрос. Отговорът е ясен: правителствата изпълняват поръчката на БигФарма, иначе следват големи санкции. Затова никой не говори за укрепване на имунитета, хигиена на хранене и движение, лечение от положителен тест до влошаване и постъпване в болница - най-резонните неща. Как ще убедят хората без нито една ваксина да го направят, след като тези с две дози биват тикани към бустер?!

Малък шанс да се зарази. Ако се зарази, разпространява по-малко количество вирус. Намалява шанса за смърт. Предпазва роднини, познати и непознати. Други въпроси, общако?

Няма такива данни абсолютно никъде. Ваксинираният човек не предпазва никой и няма статистика, която да доказва обратното. Това са си лично твои мисли не стъпващи на нито един факт, тъпако

Тъпако, това са твърдения на всички световни светила по вирусология и имунология. И това се знае от всяко лице с медицинска професия.

Дай ги тия специалисти да ги прочетем! Да не говориш за светилото д-р Радка Аргирова или Петрунов! Всички доктори /релани доктори, които се борят с ковид в болниците, а не тези твоите от Нова ТВ, които са виждали ковид само по новините/, казват, че ваксинираните хора са причниата за мутирането на вируса и те са най-големите разпространители. Понеже се разхождат навсякъде без никой да може да ги тества. Това се вижда и от графиките на новозаразени и смъртни случеи в страните с най-много ваксинирани -Франция, Нидерландия, Гърцоя, Англия, Турция ... Навсякъде имат бум на заразени, а смъртността им на места е по-голяма от миналогодишната/ когато нямаше ваксинирани/ В страните с малко ваксинирани - ковид ситуацията е спокойна. Това моето момче са факти. Сега се връщай към тарабата, че ще ти окрадат зарзавата! Ето ти и линк да видиш /примерно в Нидерландия/ как върви ковид ситуацията https://www.worldometers.info/coronavirus/country/netherlands/

Въпрос на елементарно възпитание е да спазваш правилата в къщата, където гостуваш. Оказва се, и на нормативни разпореждания... Каква изненада.

Дискриминация! Разделиха ни на ваксинирани и неваксинирани.

Единственият начин да спрат Джокера е като не му позволят да играе и го разиграват тука има тука няма. Дали му виза ама неправилната виза (все едно не знаят защо му е виза). Разрешили му да играе ама министър председателят не давал все едно няма закони ами министър председателя е със статут на Султан. Бананова република. Както и го изгониха от USA Open. Не искат да печели повече турнири, че после вече никой не може да го стигне.

Междувременно, как върви подготовката на въстанието, което ще вдига тейко му Серджо? Уточни ли се и улицата, на която ще избухне, на Спрингс стрийт или на Никола Пашич? Ама я дека мислим, оно комай ще е пред Скупщината, щото и Вукчо се изокал с призив към брачята сръби да вземат оружието.

Ще умра от кеф ако хитреещото балканско недоразумение преседи в хотела с бежанците до понеделник, след което отлети обратно там, откъдето е дошло! Щом си антиваксър ще си носиш последиците! Не е лошо и да се извика лекарски колегиум (ама австралийски, не сръбски) за да се види какви са му "медицинските причини" да не се ваксинира! И ако се окаже, че няма такива и документите са фалшименто, да полежи някой и друг месец в панделата. Австралийската! За протокола - не съм ваксинирана и няма да се ваксинирам!

Доста шизофренно изказване на неваксинирана хейтеща антиваксърите.

Не си ваксинирана, но си глупава!

Там му е мястото, при мангалите и антивакс лунатиците. Ще поседи изолиран до понеделник, и после ще препотвърдят присъдата и чао.

Нека повиси в кауша тариката от Сърбия, че и адвокати си води.Измекяр.

Тия тарикатлъци минават само на Балканите...

Три баби и цицореста мадама. #FreeNole.

Пълен бойкот на аборигенското подобие на държава. То дори и в С.Корея се влиза по-лесно

С тоя вдигнат юмрук е типична гтотеска по подобие на световния терорист-касапина че!

В хотел за бежанци. Иронията само.

На един от плакатите пише да се спре с жестокостите към бежанците, австралия е континент където не се допускат лодки на бежанци. Не се знае Новак-а дали подкрепя наистина свободното пускане на бежанците.

Слаба работа. Съдейки по снимките, Копейкин събира повече. Даже и в уморена България. Иначе, Надал му е казал "право куме у очи": решил си, ОК. Но си носи последствията! Всичо друго са празни приказки от/за/на балкански свиняри и чобани.

Поканен за турнир но не го допускат. Останалите участници да бойкотират турнира тогава ще видят.

Виж са, дарагой. Има разлика между австралийската тенис асоциация и граничните власти. Ти може да си поканиш който искаш. На граница дали ще го пуснат е съвсем друг въпрос.

Те нещата трябва да са съгласувани.Смешни стават.

Надал - педал

Копейкин с диаспората си замина ли вече за Австралия?

Надалчо винаги е обичал да се зоби,казали му,че ваксите с графеновия оксид вършат също добра работа.Нищо че здраво ваксаният испанец ковидяса преди 2 седмици.Парадоксите на Новия Световен Ред-болни,но сиропирани-може,но здравите ги карантинират.Дано този случай отвори широко затворените очи на много хора

Без ваксина вече не ти дават да работиш! Иначе си.... Свободен...

Ха-ха ,организаторите са забравили да платят на митничарите...

Връщайте го обратно тоя сръбски циганин. Тия простотии в цивилизования свят не минават!

изродщината и фашизма в пълния си блясък.