Коментари - Националите се прибраха, а Гонзо констатира: Бавни сме, но до 2 години ще се гордеете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпанар, от тез мърди ни хуй не става.

Тъпа калинка, назначена да пази Перуката. Каква конкретно работа е свършил за една срещи близо 100 000лв, които са му платени като възнаграждение?

Най добре за нас е ПРИХОДИТЕ, А НЕ ЗАПЛАТИТЕ на тези хора получени през последните 3-5 години, да бъдат публикувани и всички да се запознаят с тях.Тези парчета- Ще развиваме младите... докато са в нацтима ще се научат.... чакайте да видите и т.н. си ги запазете за клакьорите журналисти / щото има и прилични/ дето им подхвърляте посещения за репортажи.Започнете едни път за винаги: В НАЦИОНАЛНИЯТ СЕ БИЯТ,КАТО МЪЖЕ САМО НАЙ ДОБРИТЕ! ТЕЗИ,КОИТО СТЕ ОПРЕДЕЛИЛИ ДА СЕ НАУЧАТ С..... " коженото кълбо", докато са национали- ще си останат вечни надежди! За тези които не са ме разбрали- става дума за хипотетичната фикция на абстракцията магнетизъм.... анадън му?

Ден да мине, друг да дойде, след 2 години много вода ще изтече.. Тези квалификации, онези квалификации, на баба му фърчилото.. няма никой виновен никога?!! И никога не поемаме отговорност. Не пускаме кокала в никакъв случай, ако ще камъни и лава да пада!!!

Гонзо, много по 2 години минаха.

Гонзи, не им се връзвай на хората. Знам, че те ядосват, но погледни си банковата сметка - кинтите си вървят, така че, споко бе, човек. Мангизи има! Това е важното. Голяма работа, че ни бият всички вече. Мангизи има.

Абе Гонзо, ами каквото е нивото на играчите такова е и на ръководството!! И баба ми може да констатира макар че е на 95 год ама колкото и да е изкукала на тия години за разлика от теб може и някой проблем да реши. То да поемеш отговорност трябва нещо да значи за теб и ония готованковци в БФС. Но това ви е нивото и възможностите. Некадърност и тъпотия примесена с корупция, крадене и пиянства - и Кръстайч не може да ви измъкне от блатото на посредствеността.

А ти Гонзи-- диплома за средно образование кога каза ,че вземаш?

Ами то откак ръководите футбола все се гордеем ама не с постижения а с това, че имаме най големите идиоти начело на БФС!!

Никакъв Гонзо не си, а ЛАПОНЗО- само лапате заплатки в БФС без нищо да правите!

"Някой път загубата е по-добра от победата" Изби рибата с това изказване! Но от човек до осми клас, назначен за ръководител - толкова! До 2 години, до 5 години, до 100 години... и така целки поколения се изредиха, а положението става все по-плачебно. Морал и чест са непонятни думи в тая клоака наречена БФС...

Липсваше ни късмет и този път. Видя се, че отборът ни игра добре, но въпреки това съперникът имаше по-добрата мотивация. Ще анализира ме загубата и ще търсим промени, с ръководството за да изградим конкурентен отбор за следващото световно първенство.

Играли сме добро,али смо немали шанса!

За средно дипломата нещо се забави, но иначе-има висше-инженер от Габровския !

Абе Гонзо какъв спорт играеше че хората забравиха волейбол хандбал подсетина

усещане че в таэи пародия на футболна централа са се събрали като коалиция против Българският футбол. Последното им наэначение е човек с иэключително ниско интелектуално ниво , иэкарал до 8ми клас и още по малко може да се нарече и футболен експерт.

Гонзо тъпото, какво винаги кърти, прост чиляк, ама наш чиляк

Бербатов е виновен, защото стресира БФС и така надолу по веригата.

Ако се научим с 1 удар 3 гола да вкарваме може да се получат нещата.

Трагедия

Аз още сега се гордея! Такъв хубав коефициент 1,5 да паднем от Унгария скоро няма да има. Изгубих си времето да ви гледам срещу Черна гора, но пък това ми даде шанс да видя възможността. Спечелих цяло състояние от некадърността ви, но не на момчетата, а на вас, като ръководители. Вместо да се ядосвам, заложих всички средства срещу вас и снощи ми беше изключително радостна вечер!

Нека бъдат 10, айде. Браво ЛЪВОВЕ!

Само две години и ще се гордеем ? Ха, а колко години ще са необходими, за да се разбере, че от подуянските възпитаници по-голям провал няма ! Откакто БФС се ръководи от кадри на уефски - България няма футбол и логично се проваляме на всички възможни първенства !

Би ли ме взел обратно ? ( Малко употребявана с 3 деца) Спешно е _ гуси вече няма пари нито за пластичните ми операции, нито за шанели и LV. Под наем сме Звънни.

Инженереее... Техниката на скорост и бързите отигравания се отработват в юношеска възраст! За целта трябва да имат футболистите отлично първо докосване с двата крака, да сканират терена и разположението на футболистите на терена докато топката идва към играча, а не да си гледат в краката, да са готови с решението преди да са се срещнали с топката, много движение по терена, а не чакане на "крак", което изисква физика и издържливост, трениране на футболния "интелект".... Тези неща не се учат от футболисти в националния отбор, а по школите! Няма как сегашните неможачи да "изучат" това на зряла футболна възраст и след 2 години да са "топ"...

Tъп си Гонзо, но до 2 години ще го наостриш....

Георги Иванов да се хваща с Боби михайлов под ръка и да се пенсионират, и да не се показват пред хората за не ни дразнят, достатъчно ни дразниха досега. Да отиват в Сусурлево да се наливат с шльокавица и салата.

Гонзо има интелект < от чичо Митко Пенев.

НЕ юношеска, а до 11 годишни трябва да са овладели тези неща. Сега колко са школите, където могат да се научат децата да играят наистина модерен футбол- в София са 2-3, в другите градове не знам. В останалите школи се набляга само на резултати от мачове. Като станат на 12 години и се сблъскат с действителността - плащане и връзкарщина, кадърните деца спират с футбола. Онзи ден гледах мач между два водещи отбора в а група набор 2010 столично първенство. Елементарни неща не бяха усвоени от децата.

Гонзю за 2 години, няма да може да научи таблицата за умножение до 10. И акъл трябва, не само да си свирка на шефа-пиянде.

Бавни, неинтелигентни, левчовци... левчовци - някой, който има 2 леви крака

оставам с впечатлението,че сте изненадани от резултата,играта,реакциите на шефовете????А не виждам защо???С такова ръководство и такива схеми-толкова,който иска повече,объркал е времето,за съжаление....

Hahahaha ebatiiiiiii bokouzitteeeee ..pak Niama evropaiskooooi i Niama ostavkiiiiii ..mama be da debaaaaaaaa bokluziiiiii

да@@а мангала да@@еба , тоя тъпак няма и начално училище а тръгнал отбор да прави

С какво ще се гордеем? В близките десет години поне няма да излезе нищо. Докато Перуката и сие са в БФС нищо хубаво не ни чака

Докато некадърници като боби, лечкон и костадинов ръконодят футбола нищо добро не ни чака! А за този некадърник въобщо не ми се говори! Да чакаме 2 години? Ега ти нахалника. Още 2 години да лапаг и да си живуркат! гонзо е върха на тези шайка нещастници! Неграмотен нахалник!

Тикво, на чичо Митко можете само праха да дишате! Пенев и Стоичков - футболни деятели за всички времена!

Добре е, че има нови фантасти. Въпросът е дали ще познаят бъдещето.

Еееее най накрая имаме гадателка баба Гонзовица много познава

Перуката ще е до гроб президент.пукайте се Футбол може и да няма,но перуки данчовци и емовци ще пребъдат в близките 50 години.господ здраве да има дава.

Че Гонзо може да изрече смислено съждение? Прости и необразовани хора управляват територията,и футбола е част от нея.

Оставям настрана недоразумения като Михайлов, Лечков, Костадинов и Гонзо...С тях е ясно, че не става! Днес се начетох на обиди и квалификации по адрес на националите ни.Някои хора сериозно ли смятат, че с нов треньор и с 18-20 годишни прохождащи футболисти, за 5 мача ще станем европейска сила?!След 30 годишен държавен разпад и 20 годишен - спортен?! Оставете треньора да работи, човекът има визия за националния отбор!И оставете тези БЪЛГАРСКИ деца да се развиват и да сформират някакво ядро на националния ни отбор! Ако не - ами да дойде пак Лотер Матеус и да ви създава националния с лансирани залязващи "звезди" и с Марселиньо, Жоржиньо и не знам си какви натурализирани от Никарагуа.Тогава сигурно ще сте доволни!

Перукан изпратил пердето Гонзо да подскача пред мисирките. Дори няма топки да се изправи пред хората и да каже нещо. Сега ще си пусне мегахита "И да паднем и да бием, пак ще се напием...", ще си сипе едно голямо уиски и ще му удари един танц за сваляне на напрежението. Ами Гонзо, ами душко като си играл с Унгария 2005 и виждаш къде са те и къде сме ние и като Спортно Технически Директор в БФС, каквото и да стои зад тази длъжност според теб какво се е объркало?

Без коментар.

Приятелю няма как да оставим настрана изброените от теб в първото изречение, защото те са основните виновници да сме на това дередже. Ако няма читави детски школи и българското първенство е трагедия няма как да стане читав национален отбор без значение колко е надъхан треньора и каква визия има. Треньора не е шеф на БФС. Та нищо срещу треньора, но всичко срещу перуци и свитата му г.зоблизци.

..Това ".... до 2 години" - го слушаме вече повече от 20 без никакъв резултат !?!? Като ги гледам наще , се чудя на трениорите им у нас и в чужбина как въобще ги пускат да ритат и им плащат заплати !? Или там играят по друг начин.. И да добавя още нещо като им гледам играта ... . Ако в противниковият отбор с който играе " Нашата гарнитура" , вратарят им е с вързани ръце , а нападателите им с по-един гипсиран крак пак ще отпаднем от първите. Не ги ли е срам - трениори ръководство и всички придставящи родният ни фудбол . И не е оправдание ,че толкова си можем ..

Чупки. Стойки. Обещания. Накрая… пръц. .. Такова животно като българин взел власт няма другаде. До насиране… Нещата не вървят от много години и във футбола и навсякъде. Тея дето са на водещи постове, да си ходят. Не стават. Ние не сме малоумни да видим, че не могат. Михайлов вън.

Уж комунизма си отиде а то продължава всеки пост до живот а след това иде Никито да развие идеите на баща си

Къв специалист пък е тоя Гонзо? Един тъпак, мангал от Пловдив.

Абсолютно съм съгласен с написаното от Вас! Без да влизам в ролята на защитник, стана ми криво да чета как обиждат тези момчета, да не кажа деца.Сякаш те са виновни, че през годините, група алчни некадърници съсипаха спорта като цяло и ни принизиха на нивото на аутсайдерите!