Навратилова прогнoзира: Саудитска Арабия ще купи тениса, неизбежно е

Тя е сред най-яростните критици на това тенис турнири да се провеждат в страната

Обратно в новината

Коментари - Навратилова прогнoзира: Саудитска Арабия ще купи тениса, неизбежно е | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той поръчва музиката ! Русия и спортистите й ги елиминирахте с измислените ви санкции, сега и арабите ли ви пречат ! Аре у лево !

На тенисистите им е все тая откъде им идват парите.

За пидирунгилите са прави хората. Даже по дърветата трябва да висят в един нормален свят!

И това ще оттече. Парите не могат да купят нищо пове от играчи. Но всеки един спорт живее, подхранва се от фенове, култура, навици.......е това не може да се купи с пари. Така че най-вероятно всички купени спортове може скоро да започнат залеза си. И това е една от идеите на саудитците. Те виждат че в спортовете жените са равни на мъжете и единственият начин да спрат това, е като купят и унищожат някои спортове. Съмнявам се обаче за ските. Там требе снег, баце.

"Купен" спорт, който залязва, че не се сещам ?

Саудитска Арабия направи толкова много за жените! Даже отскоро им позволиха да шофират (ако мъжкият им настойник позволи разбира се)…какво толкова мрънка. Ако мъжа им подпише позволение могат сами да отидат до супермаркета!!! Какво повече може да иска една жена.

Познавах една българка, съученичка, женена за египтянин, работещ в СА. Далеч не било толкова строго колкото се говори. Даже и алкохол пиели жените.

Я праскат цялата рода и то анално !

Навратилова няма право да се оплаква, освен ако е играла някога единствено за спорта, а не за пари. Естествено, че тенисът ще върви след милиардите, а не след бедняците.

Тенисът ми е нещо скучен. Обичам надбягванията с камили. Ако съчетаят двата спорта някак, може и да гледам.

Пак за секс мислиш.

Най-много залози има на тенис на корт. Ако този спорт отиде в С. Арабия и няма реклама на хазартни компании, те ще спрат парите си за тениса. Като няма пари за тенис и няма залози, този спорт вече ще е интересен на не повече от 10 човека, т.е. семейството на съответният играч. Свършат ли залозите, свършват и парите за спорта. С това нещо приключват и звездите, защото за 1000 долара на месец няма да си струва да частна и в турнири.

Колко турнира да отидат в СА? 1? 2? 3? От 25. Рекламите ще са от Арамко.

Абсурдни разсъждения ,тенис има и преди да има сайтове за залози и не са играли пред 10 човека за по 1000 долара ,тва да не ти е загорка къп ,не знам изобщо къде виждаш хазартни компании като топ рекламодател на кокто и да е турнир в тениса С,Арабия плащат на футболисти по 50-100 млн да играят пред празни трибуни в тяхното първенство и не им дреме

Сега настава едно прецизоно претегляне, дали мразиш повече гейовете и западняците или резаните... Резаните са същите като вас. Просто трябва да се разберете за името на бога и за алкохола. А, да, и ако може да не се молите по 5 пъти на ден. За друго проблеми нямате. Жените в кухнята, обратните в затвора и Вефа на 6!

Що ? Който е правоверен - се моли ... гяурите сте да работите .

Ли анала от последния ти полов акт ?