Навратилова прогнoзира: Саудитска Арабия ще купи тениса, неизбежно е

Тя е сред най-яростните критици на това тенис турнири да се провеждат в страната

Обратно в новината

Коментари - Навратилова прогнoзира: Саудитска Арабия ще купи тениса, неизбежно е | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега настава едно прецизоно претегляне, дали мразиш повече гейовете и западняците или резаните... Резаните са същите като вас. Просто трябва да се разберете за името на бога и за алкохола. А, да, и ако може да не се молите по 5 пъти на ден. За друго проблеми нямате. Жените в кухнята, обратните в затвора и Вефа на 6!

А ти вчрваш в демокрацията ? Тази , която - забранява отоплението на дърва ( Германия , Полша ) , иска въглероден данък за всичко ... но курвата - фром лайнен , забравя какво издиша ( е ти ще и плащаш данъка) ...интересно - България я плюеха за забраната на други държавни езици освен БЪЛГАРСКИЯ .... но курвите не виждате какво се забранява в хохландия и трите курви ... Но курвиве на фащ -пак ще питате ... Защо нас .

Що ? Който е правоверен - се моли ... гяурите сте да работите .

Да припомниш - вече ние в щангите ? А в ,, гадното социализъм " създавахме стандартите .

Най-много залози има на тенис на корт. Ако този спорт отиде в С. Арабия и няма реклама на хазартни компании, те ще спрат парите си за тениса. Като няма пари за тенис и няма залози, този спорт вече ще е интересен на не повече от 10 човека, т.е. семейството на съответният играч. Свършат ли залозите, свършват и парите за спорта. С това нещо приключват и звездите, защото за 1000 долара на месец няма да си струва да частна и в турнири.

Тенисът ми е нещо скучен. Обичам надбягванията с камили. Ако съчетаят двата спорта някак, може и да гледам.

Пак за секс мислиш.

Колко турнира да отидат в СА? 1? 2? 3? От 25. Рекламите ще са от Арамко.

Абсурдни разсъждения ,тенис има и преди да има сайтове за залози и не са играли пред 10 човека за по 1000 долара ,тва да не ти е загорка къп ,не знам изобщо къде виждаш хазартни компании като топ рекламодател на кокто и да е турнир в тениса С,Арабия плащат на футболисти по 50-100 млн да играят пред празни трибуни в тяхното първенство и не им дреме

Навратилова няма право да се оплаква, освен ако е играла някога единствено за спорта, а не за пари. Естествено, че тенисът ще върви след милиардите, а не след бедняците.

Саудитска Арабия направи толкова много за жените! Даже отскоро им позволиха да шофират (ако мъжкият им настойник позволи разбира се)…какво толкова мрънка. Ако мъжа им подпише позволение могат сами да отидат до супермаркета!!! Какво повече може да иска една жена.

И това ще оттече. Парите не могат да купят нищо пове от играчи. Но всеки един спорт живее, подхранва се от фенове, култура, навици.......е това не може да се купи с пари. Така че най-вероятно всички купени спортове може скоро да започнат залеза си. И това е една от идеите на саудитците. Те виждат че в спортовете жените са равни на мъжете и единственият начин да спрат това, е като купят и унищожат някои спортове. Съмнявам се обаче за ските. Там требе снег, баце.

За пидирунгилите са прави хората. Даже по дърветата трябва да висят в един нормален свят!

Познавах една българка, съученичка, женена за египтянин, работещ в СА. Далеч не било толкова строго колкото се говори. Даже и алкохол пиели жените.

На тенисистите им е все тая откъде им идват парите.

Той поръчва музиката ! Русия и спортистите й ги елиминирахте с измислените ви санкции, сега и арабите ли ви пречат ! Аре у лево !

"Купен" спорт, който залязва, че не се сещам ?

Я праскат цялата рода и то анално !

Ли анала от последния ти полов акт ?