Най-богатият човек в света взриви социалните мрежи: Купувам Манчестър Юнайтед

Не е ясно доколко е сериозно съобщението, но ефектът от публикацията е огромен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой да вярва още на тоя измислен боклук

Илон е сатанист! Затова иска да купи рогатия дяволски отбор!

Колкото купи Туитър, толкова и МЮ. Далаверка някаква ще врътне със сигурност, иначе нямаше да го обяви ей така...и естествено всичко ще е за сметка на една армия лапнишарани.

Не щял Мъск да дава пари за ритнитопковци. А може би трябва да даде. Уж майтап, ама идеята му хич не е лоша. Време е да влезе в српота и шоубизнеса.

Егати якото. Много ще ми е интересно да видя стратегията на Мъск за отбора. Предните американски осбствнеици почти съсипаха най-популярния клуб в света. Но Мъск може повече!

Това е шега

Е сега вече я забелиха...

Пак се е напушил горкият.

Един от виновниците за тъй наречените зелени сделки и глобално затопляне, а същевременно неговите компании са едни от 100 те най големи замърсители в света, абсолютен лицемер

Първо - журналята защо решиха , че Мъск е най-богатият (то и самият опит за класиране е безумен, защото не значи нищо, но това е друга тема). Второ - може да купи, това което се продава. Трето - Мъск има навика да се изхвърля като чекия на мокър пясък, а напоследък явно си има някакви проблеми защото това зачестява и му носи доста проблеми (Туитър е прекрасен пример).

ОК, посочи кой е най-богатия човек в света, след като това не е Мъск

Сензационна новина: В началото на септември купувам Левски и ЦСКА. Ще ги обединя в един отбор - ЦСКА "Левски" и ще вземем купата !

В КАКЪВ АБСУРД НА АБСУРДИТЕ ЖИВЕЕ СВЕТА ?! НЯКАКВО ЧОВЕЧЕ , "КУПУВАЛО" НЯКАКЪВ ОТБОР ... ВСЕ ЕДНО СИ КУПУВА "СТАДО ОВЦЕ" , КОИТО ДА МУ ДАВАТ МЛЯКО , ВЪЛНА И МЕСО ... ТИЯ "ОВЦЕ" С МАРАТОНКИТЕ, НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТ УНИЖЕНИ, ЧЕ СА "КУПУВАНИ" ... КАТО КРАСТАВИЦИ НА ПАЗАРА ... ТОЙ БИЛ "КУПУВАЛ" ....

Тея с маратонките ги купуват, продават и отдават под наем редовно и като гледам не се оплакват.

че току виж докато си ги купил вече са в чемпиъншип

Може да ги купи и чипира. Тогава ще бият с по 100 :0 всеки противник. :)

Объркал се е нещо. Краварите не разбират от футбол и си падат по техни си смотани спортове, като бейзбол например, наричат футбола сокър, а казват футбол на ръгбито - един много смотан и отвратителен спорт, както за гледане, така и за практикуване, но те са луди по него. Нищо чудно да си е помислил, че е някакъв отбор по ръгби.

Този наркоман пак си е омешал дрогата! Ще купи Ман Юнайтед, колкото купи Туитър, врътка някаква спекула.

...Мъск или друг, но явно е, че на Глейзър не им пука за отбора. Интересно обаче защо 10 г. никой не казва истината, а само плямпат по медии.

направо се чудя как може да станат милиардери такива клоуни като този и зъкърбърг...

сам

за съжаление точно за това няма да станеш милиардер или поне милионер защото не мислиш като тях....

Братле, провери първо колко фалшиви фена имат, да не се откажеш накрая защото не са могли да ти докажат бройката.

Набира екипаж за Марс, та може и да ги купи ...

Тоя клоун се чуди как да е център на внимание

Циркаджия

...абе някак си не е за подценяване този чудак :) С неговата банкова сметка и цената на Ман'а е все едно аз да ги купя за 10лв. Може да е фен на клуба (какъвто съм примерно и аз) и при толкова много пари (явно се чуди вече какво да ги прави) няма да е странно да направи нещо подобно :) Благородно му завиждам ;)

няма такъв филм "се чуди какво да ги прави"

Тоз пак ли се е напушил аман...

Какво разбира южноафриканец от футбол? При това изкукуригал тотално. Я да си гледа там 34-те си деца, кръстени на формули, съзвездия и извънземни и да не се бърка във футбола.

Луд умора нема!

Колкото купи и туитър. Въздух под налягане е тоя, финансиран от службите - иначе няма как да му позволят да пусне толкова сателити.

Факта че се лее толкова омраза срещу Мъск в последните години по масмедиите показва че не е човек на службите. Напротив - те са го погнали, защото не е отборен играч от гледна точка на елитите...

Всъщност Глейзър не са инвестирали в клуба. Купиха го със значителна част заемен капитал, който отборът изплаща. От тогава само реинвестират част от приходите или трупат нов дълг. Собствени пари не харчат. Добри бизнесмени, но не и от спортна гледна точка. Стадионът и базата им са в много лошо състояние и ще трябват огромни инвестиции там, настоящите играчи нямат особена трансферна стойност, така че само една разпознаваема марка им остава. А тази цена от 5 млрд. е напълно измислена от нищото. За разлика от Челси този отбор е публично търгуван и пазарната му капитализация е около 2 млрд. долара.

Те гледат на МЮ като на инвестиция (и от тази гледна точка вършат екстра работа), вече за спортните резултати им дреме само колкото да не пречат на бизнеса.

Това ционистко копеуе няма ли най-сетне да почине?

Колкото "купи" и Twitter.

Аз пък копувам Луната и Слънцето. Стига да мога им изкупя акциите...

За Слънцето няма проблем. Обаче за Луната, как ще се разбеш с макетата, не ми се мисли!

Ще имаш проблеми с македонците,не пипай Луната и Слънцето