17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само палестинско израелските мангали ми е днеска. Квото преди 50 години това и сега.

Мосад са си свършили работата след това

Бой и ебане не се връщат.

Толкова чифтета са дали фира... Хората се сещат и го празнуват вече половин век!

"Палестинецът тръгва по него"

а това, че чифутите избиха и прогониха около милион палестинци нищо не е! всички сатанисти гнидави юдеи ги очаква Божието наказание!

Дим без огън няма и не е зле, някой палестинец да разкаже история

Германската полиция осигурява хеликоптери за евакуацията на терористите и техните заложници... По "незнайна" причина немската полиция решава да направи опит да спаси заложниците на летището, операцията започва когато терористите и заложниците са се натоварили на хеликоптерите... в последствие германската полиция се оправдава че е избила заложниците с това че не е била подготвена за такава операция а снайперските и пушки нямали ношни прицели, и затова в настъпилия сумрак не знаели по кого стрелят. Като оправдание за тази издънка Германия създава подразделението GSG9.

Ми няма.От Мосад ги избиха

конспиративни измислици от типа на кремльовска помия

И в Сирия всеки ден израелците трепят ирански гвардейци и хамаски бойци.Съюзници на Путин. Нигийсрам

Ще ти се... Това което съм описал е версията на старшите германски полицаи, с която се опитаха да се измъкнат от отговорност след като подчинените им избиха заложниците-)

Но не и у нас! Беше пълно медийно затъмнение. Аз научих много години след това - когато възхваляваха Ясер Арафат и описваха победите му! БКП беше активен терористически център! За СССР няма да споменаваме! За умрелите идеи - или нищо или само добро !

Той миличкият ще ти разкаже за дългите маси при бай Тошо!

Тапак , а за това как излъгват палестинците и се настаняват в техните земи чу ли нещо?

А палестинците отидоха да убиват християни в Ливан, обаче и от там го изгониха, а който се правеше на умен палестинец, го убиха в Сабра и Шатила. Ама не ги избиха всички мръсни палестинчета, та те отидоха със Садам да убиват Кувейтяни и да им крадат покъщнината. Само че по обратния път към Ирак, ги настигнаха английски и американски самолети и сага магистрала №80 в Северен Кувейт се казва: The highway of death!

https://en.wikipedia.org/wiki/HighwayofDeath