17-11-2017 20-11-2018

Коментари

You cannot ve serious (англ. сигурно се шегуваш). Същото може да се каже и така: You must be kidding (ти май се майтапиш)! или You must be joking! Макенроу е пич и е един от тримата най-велики в тениса за всички времена. А английският е велик език. Наскоро чух нещо като опит за кавър на Хей Джо на Дж. Хендрикс на френски! Щях да се задавя, тъй като вечерях...

Минусчето, с кое не си съгласен. От чича ти запомни: В живота успява онзи, който умее да се учи от всеки и от всичко, а не първосигнално да отрича неразбираемото и недостижимото.

Makenrow e velik ,no angliiskiyat ezik ne e

За мен Макенроу е геният на тениса на 20-ти век. И остана единствен! Той винаги е бил сериозен в това, което прави, затова върхът му принадлежи така безкомпромисно, както играеше! Джон, наистина си много голям!

Джон е американец роден в Германия.Събитие което малко хора знаят.А иначе той ми е любимия тенисит.Един гений в който лудостта и тениса са се преплели и когато играе всички на корта селедят само него в очакване на тези изблици на гениалност превръщащи един иначе монотонен мач в блестящо шоу.Джон обичаме те защо "Ти не можеш да си сериозен."

te shlyakanite anglichani sa kato komunistite,ne obichat nikoi da im kazva istina ta ,a ako nykoi im ya kaje se durjat kato ushtipana lalka ,boklutzi.

С разни лигльовци!!!

liglyo si ti be tzarvul

Журналята се чудят какви манджи да претоплят за да избягат от злободневните теми!

е злободневната тема в раздел "Спорт"?

Попитай се къде спортуват децата ни и какво прави държавата за което! Последните 30 години постиженията ни в спорта са само инерция от соца! Ама всъщност това не е важно ...важното е да се прекланяме пред профанизираните изкази на Макенроу...Че цитирайте Стоичков...зер той не е казал достатъчно!

гешев, разглеждайки приватизационните сделки от ден първи до наши дни, дали ще разгледа сделката с варненската корабостроителница?