17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Португалския мангал си показа лицето...

Да не си фен на Меси? Личи си! Нищо, свиквай! Меси е на светлинни години от Роналдо. През последните години не е спечелил нищо. А що се отнася до конкретният случай трябва да се видят две неща. 1.Провокация спрямо Роналдо, която съдията реши да накаже с червен картон. Малоумна работа! ЗАЩО НЯМАШЕ НИТО ЕДНО ПОВТОРЕНИЕ НА СЛУЧАЯТ В БЛИЗЪК ПЛАН? ЗАЩО ВСИЧКИТЕ БЯХА ОТ 50 МЕТРА? 2.Разликата в класите видя ли я? Та тя е очевидна. Ювентус можеха да ги отнесат още, нищо че са с 10 души. КОГАТО ЕДИН СЪДИЯ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ С ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ И ДУЗПИ И ТО В МАЧ, КЪДЕТО РАЗЛИКАТА В КЛАСИТЕ Е ОЧЕВАДНА; ТОЙ Е СЛАБ СЪДИЯ! ДОБРИЯТ СЪДИЯ Е НЕЗАБЕЛЕЖИМ!

бай иване,веднага върви на очен лекар да си смениш диоптъра,че си КЬОРАВ,хората 5 пъти повториха видеото от различни ъгли и се видя,че първо спъна защитника а след това и го хвана и за косата та кьоравите няма нужда да гледат,може и по радиото да слушат само

иванчо, очевидно си палав. 1вата ти точка е малоумна, понеже дори и най-обикновените телевизии излъчиха ситуацията в близък план. Вижда се ясно как роналдо скубе, което изобщо неми дреме как го приемаш, няма право да прави и се наказва. 2рата ти точка, освен нямаща нищо общо е отново абсолютно неточна. Дузпите си бяха дузпи и ако не ги беше свирил щеше да сгреши. Това какво мислиш, че е "добрият съдия" няма никакво значение понеже само от този ти коментар си личи, че хабер си нямаш за това което пишеш.

некст таим и д а го оноди, таа немска маймуна....по тъп съдия не имало в историята и нема и да има !