Неподражаемият рожденик Ивайло Маринов: Хвърлих един басейн пот за титлите и медалите

Боксьор №1 на XX в. на България все още е спиран по варненските улици със "Здравей, шампионе!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли извадихте тоя комуняга от нафталина

Уважение, всичко ли се свежда до политиката?

Изключителен талант. Най-техничният боксьор, който някога се е качвал на ринга. Така се движеше, така работеше с краката, че докарваше до отчаяние съперниците си - по цял мач не успяваха да пласират удар. Видеозаписи на неговите двубои трябва да се използват за обучение на младите боксьори.

На Олимпиадата в Москва,никому неизвестният Исмаил ,на 20год. попиляваше всички.На полуфинала загуби 3-2 от руснак.Не си спомням друга негова загуба.Впоследствие се разбра,че е боксирал със спукана кост на дясната ръка.Няма такъв боксьор в Европа,а тези,които не са го гледали,най-добре да не коментират

Исмаил Мустафов - тренира бокс една година и е републикански шампион за юноши старша, още една и шампион за мъже, трета година в бокса и бронзов медал от Москва. Нататък го знаете вече.

Най-добрият боксьор в Европа от неговото поколение

Евала на Иво, имам щастието да го познавам от давна, много голям боксьор и човек, да е жив и здрав, все още го няма неговия стил, малко хора може да играят дълго време с краци на ринга, но той създаде тогава негов стил,, дал е нещо на България

Жив и здрав да е! Много уважавам скромните Великани.

Ивайло Маринов(Исмаил Мустафов) е най великият боксьор в кат 48 кг, наложи терор през цялото десетилетие на 80 те год. Властта не му разреши и съответно лиши от възможността да стане още по един път световен и олимпийски шампион през 84 и 86, и двата турнира в Щатите. Най силните му години бяха тогава. Много уважаван е във Варна, скромен не парадира със славата, жалко че остаряхме и по младите не са чували за големите му успехи и заслуги към България. Кубинци, руснаци и американци извъртяха 10 човека и никой не можа да го спре. Да е жив и здрав!

Вярно, че Тодор Велики се грижеше за всички! Отгледан талант! Не можеше да говори на български! Като идваше в щаба на флота все казваше: Каптан Пачемишев търся! Все го карахме да чака! И чакаше. Скромно момче! Жив и здрав да е!

Много бърз беше, никога не е удрян. Исмаилчо.

Да си жив и здрав, наборе. От първия му ден във флота го помня.

Циганин и пропаднал комарджия!

Ti si tziganin

Ела да ти порна задника, педалче - неграмотно и посредствено. Тоя мангал лично съм го обирал на зарове, на Делфина

Masovo sata iznasilvali tebe.

А Пинчера какъв боксьор е бил? И той е от Варна, Олимп. шампион, световен, европейски..... от леките категории

Aysiktir bre, pincher sas pinchera ti. Temata sega e Iv. Mar.

Бил се потил много. И други са се потили, но не получават около 3000 лева всеки месец като него, а са свършили много по-полезни неща.

Едва ли е виновен на някой от другите.

За съжаление тия методи - на казармен режим за спортистите никога няма да се върне. Тъпаците ще кажат, че това било СССР, не е демократично, не е в традициите на европедалщината. Никой сега не би се трудил толкова само за да бъде шампион.

Те спортна рота, нямаха много казармен режим , ама е на тях не им беше лесно! Новобранците тренираха бягане от патрул! Хи хи хи хи

Най-добрия !!

Tipi4en tziganin ! Pretstavete sigo na karutza sas kon s piskiul da prevozva t4akal ili kumur.

Този човек циганин ,българин е направил за България толкова колкото ти няма да можеш да откраднеш -евроатлантическо говедо . Спорта в НРБ не правеше разлика между цигани българи турци .Имаше можещи и неможещи и да много от нашите шампиони по бокс бяха цигани (много от тях са природно надарени) обаче минаваха през брутланта (казармата ряпа да яде) подготвка на спортните училища и подготвителни центрове на нашият спорт.

4erven hayvanin.... poznah nali ??

То от туй дето си го написал личи кой е мангаляр, ве боклук!

Az utdale4e namirusvam Forumskite Piderasovi Geyove - spermOgalta4i. .... Poznah nali.

Велик спортист! Живееше в съседния блок до нас във Варна. Много му се радвахме като деца. Никога не се е държал надменно. Винаги ни поздравяваше. Гледахме всеки негов мач по телевизията и празнувахме след победите му.

Ni ti vervame.

Соц спорта на НРБ ...... Величие което никога няма да се върне

Няма и нужда да се връща.

Мейуедър газ пикае за изпуснатата олимпийската титла :)

Мейуедър е загубил от Серафим Тодоров в категория до 57 кг, бе КАПУТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!