Коментари - Невероятният Карлос Насар отвя конкурентите и донесе четвърта титла на България в щангите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Карлос!

да мачкаме така и в други области ....е-е-е-х !

Момчето не си захвърли българскят паспорт за десетократно повече пари и носи българска носия. Какво ще кажат сега онези, които питаха какъв българин е този Карлос Насар?.

Браво! Винаги сме били сила в щангите, предвид всичките скандали в щангите последните години се представяме страхотно! Другия път гласуващите да се замислят кой е Спортист на годината - Карлос, Григор или Везенков, който е пълен провал в НБА, а и не е толкова добър...

Браво, Карлос! Ти си голям спортист и голям родолюбец! Дано успееш да се опазиш от контузии инда си вземеш заслужената олимпийска титла това лято.

не е спорт, това прави хората инвалиди на 35-40 год. В цивилизованите страни почти не се практикува

Бравос, това си е наш спорт, и титлите е време да се върнат у нас! P. S. Руските свини да го духат!

Духай, руска свиньо!

a иначе мисирките на третоиразряден четвърт финал на кауна се подмокрят и насира с текстове -колко велико било а за везенков що глупости... ,много заслужили и успели спортиси са неглижирани....

Браво момче! Пожелавам ти и олимпийски шампион да станеш.

Бравоооо! Карло Насар е много добър. Поздравления за носията! Ще чакаме световна и олимпийска титла от него! Щангите пак се връщат като български спорт.

Супер постижение. А защо не писахте отделна статия за всеки един от останалите шампиони на европейското? Или е защото не са били конкуренти за спортист на годината?

след като Насар печели. Но аре да не се правим, че ако беше загубил вие тука всичките коментиращи щяхте да пратите Насра в Испания. Щяхте да казвате, че какъв българин е тоя и Бла Бла Бла Бла. Иначе сега като победител и всеки тука пак се води че е горд българин. Все едно не ви виждаме как коментирате за Григор. Като бие, той е най великия българин Като падне, бил манго от Хасково

Големи българи се изкарвате вие тука. Носил носия и това го правило българин. Сложил си носия за снимка и вие си мислите че това ви прави българи ли? Толкова ниско ли сте паднали?

Силовите спортове сме добри, да блъскаме щанги гири, да сме свързани с престъпния свят, да тормозим хора, да ги бием да ги крадем.....с това се гордеем. Като от Ничия Земя единия им клип се казваше "легендарните мутренски времена" мама ви даде а все едно се гордеете с това че сме имали мутри

Ти сериозно ли сравняваш тениса с щангите? Че аз сега разбирам, че сме спечелили медали на щанги, че дори и в България имало и европейско по щанги. Ти да видиш. Всъщност на олимпиадата ще видим, колко са ни добри щангистите.

Но пък е един от най-изявените олимпийски спортове. А ти можеш само да си мълчиш

Браво, момче! Ти си герой! Ти показа на всички млади хора в България, как се постигат целите! Браво и на майка ти, че е създала и възпитала такова прекрасно дете! Успех, шампионе!

Прав си, но това трябва ли сега да ни попречи да се радваме на успехите на сънародниците ни?!

истина е има късмет че не си му треньор

ПО МОЕ ВРЕМЕ ЩЯХ ДА ТЕ НАБЛЪСКАМ С БИАНАБОЛ И ЩЯХА ДА ТЕ ДИСКВАЛИФИЦИРАТ

истина е има късмет че не си му трньор