17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро бил лош! Ми оня сърбин, дето го опукаха на Олимпиадата и остана даже без медал къф е? Той не псува, не троши ракети и рови корта, не се заяжда с колеги, съдии и публиката, нали....

Айде кажете поне една добра дума и за него де, не се стискайте! Много си е готин, прави ги на луди и хич не му пука, право, куме, в очи! Защо се заяждат с него и го провокират? Не виждате ли, че в този случай оня неизвестен тъпендър пръв е започнал да се заяжда и бъзика? И какво, да си трае ли? Вие рипате за най-малко нещо и налитате на бой, а той какво, да скръсти ръце и да чака примирено поредната помия ли? Айде майната им на всички нравоучители, особено по тези ширини!

„Оня неизвестен тъпендър” Каспар Рууд е на 14-то място с 3 045 т., а „световно известното нищо” Кирьос е на 58-мо с 1 158 т. в класацията на АТР.

Само изцепките извън корта могат да изкарат тениса от скуката.

zavisi koi pravi iztzepkite ,zashto edno vreme gi zapochna John Mccenrow,no tenisut nikak ne be she skuchen .sega tenisa e kato noviyat futbol,F1,samo kinti i nikakuv istinski sport,nadprevara za mangizi,vuv vsyaka edna svera.

Винаги готов, с всякаква тояга.

Българо-австралиец.

Още 1 доказателство че Ник е българин.

Маймуна