Коментари - Nike остави иранските играчи без обувки за Мондиала по политически причини | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите винаги са си били (и са ) гадни, от където и да ги погледнеш!

Много долно от страна на Найк. Няма значение дали е политически обосновано. Просто е много долно. Повече няма да си купувам Найк.

FIFA да вземе и да забрани използването на ВСИЧКИ спортни артикули и реклама на компании от САЩ. Налагат НЕЗАКОННИ санкции срещу Иран - нарушават международното право съгасно устава на ООН! Санкциите срещу КНДР се изпълняват от всички, защото са ЗАКОННИ - приети от СБ на ООН!

Напротив, пичове, точно така се прави. Като си голем ербап - оправяй се сам, като не можеш даже това - ше слушкаш...

Така правят курвите. Когато обявиха санкциите защо не заявиха, тея путки от найк,че не желаят да работят с Иран. И да наистина няма да си купя найк. Вкъщи си имам и еърмаксове и джорданки, но финито, има и други "галоши", пари бол.

Хайде, че не могат да си купят от магазина. Или да обуят Адидас или друга спортна марка.

Е, това вече е тъпо.

Sm3hurk0

Носех найк, ама от тук нататък - няма да си купя никога каквото и да било на тая марка !

Преди повече от 30 години една българка бягаше на голямо състезание боса без никакви обувки. Нямам спомен защо го направи, но стана първа! Иранците имат възможност да направят за смях малоумниците и да излезнат боси (като почне мача ще се обуят). ФУФА-МУФА ако е организация на място ще накаже найк да не рекламира във футбола на следващото първенство. Футболът е спорт на първо място, но за съжаление тази фирма носи големи дивиденти за централата, а там няма мъже с топки. Интересно ще е дали ще се намери и един футболист рекламиращ марката да скъса с нея. Тази простотия на найк счупи всички глупомери на света само за миг.

БРЦК

Мноого тъпо и подло. Сами си сринаха имиджа от найк. 2 дена преди мача се правят на интересни. Нищо няма да постигнат!

Сега ще играят с цвички тип путинки!

Олимпииските игри създадени от Елада /Гърция / са за мир ние сме спирали войните за да има олимпиада а какви са тия глупави санкции срещу обувките на Иран

Типично американска лицемерие ....

аятуласите да им ушият обувки.. нали имат ядрена програма, та с едни кецки ли няма да се справят

Е па, само Найк ли правят калеври!? Сега някой на техен гръб ще си направи реклама, като направи добрината да ги снабди

Спам? и извън тремата, викате! Значи да не се закача Големия батко! Каквото и да прави, то е "демократичнО"! Вероятно сте прави за себе си. Приятен ви бизнес. Аааа, поправям се - Путин е виновен!

Типично за световния джандар! Пошло и подло, по американски! Америка, над всичко! Какво ли ви напомня това. Май за един друг чичко с подходяща прическа!

lu4ka

Онзи чичко с прическата е направил много за държавата си. Тоз, сегашният, срещу него да тича, няма да го стигне, защото е встрани. Виж “24 неща, които не знаен за Германия и Х.”!

Грозно и американско...