17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втори ден се смея на тази статия!

На тоя юрган да му хвърлиш,няма да го хване..

Веднага пускам една сълза.

Аз в момента съм 106 кг Ако сваля до 95 ще мога ли да играя като център нападател в отбора на Наско и Тити

От една година чета новините около Левски и ЦСКА и не зная да се смея ли, да плача ли? Постепенно и необратимо затъване към лигата на конференциите за държавата ни.

Бахти гротеската!

А какво е изискването за нападател в Левски? Да пробяга 20 метра за по-малко от две минути ли? Български футбол-такова животно няма!

Вместо да дадете шанс на по-младите да се развият в реална игра и да постигнат успехи във футбола, които до сега ме сме имали, вие продължавате да но бутате Михайлов, Божинов, Николета и т.н. Толкова ли няма в тази държава желание за промяна?

Футбола отдавна е просто бизнес, клубовете са удобен параван за пране на пари. Последното нещо за което мислят собствениците е развитието на млади спортисти. "Левски" е удобен пристан застаряващи, второразредни футболисти и връзкари които нукои друг не иска. Опасявам се че тази крава ще се дои докато не остане нищо.

А Тити къде е?

Бръмчи с джипката

а честито на лефито ;-)

Жалко за българският футбол, жалко за българският спорт. Кой отбор ще вземе това прасенце, ако не Левски. Бюрокрация и корупция навсякъде, после защо нямаме медали от олимпиада, то се подразбира.

Браво стрелката показа 99.900 все пак 100 гр под 100 ,обичам Левски но ...........ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ

Ку-ку!!! И чакате нещо да потръгне във футбола или изобщо в спорта? Аз ли съм луд или ни правите на луди?

се е за да падне под 100 и да го картотекират...

Това прасе(ударението е на първата сричка) свали ли под 100 кила? След рева от преди 2 месеца,че "с това ръководство" няма да станат нещата е жалко и за двете страни днес да ми се пъчат един до друг сега..

Из-кал се е татиния и е станал сама 99,99 кг ...

Да чуе дядо му, има да се обръща в гроба...

Жалка работа ! Жалко ръководство ! Жалки новини .... ! Може ли няколко седмици да излъчвате и да ни занимавате с на тато момчето и дебелия му гъз ??? 100 кг, 99 кг, хората и реклама направиха с него, че е дебел, но в рекламата поне влезна във форма. Докато баща му заема този пости ще го дондуркат в жалкото българско първенство. Това е българския футбол !!!

Българският футбол става все по-жалък!

Така ли се подписва футболен договор в днешно време - сваляш под 100 кила и ти дават работа? Много ниски стандарти... Едно време Лилчо Арсов никой не го караше да отслабва - той и дебел си пазеше добре...

Лошо

ПИПО

Под 100 кила?

Кантарът сигурно е показал 99 кг. и са му казали - добре ае ще те картотекираме

нема такава смешка, като Левски с Никито - Малък Плешивко за вратар и Сирака Задник за президентин

Че какво друго може да направи? Кой друг ще вземе тая торба......?

Жалки оранжеви припоци гледайте си нещастния отбор!!!!

Евро идиотите винаги са ни били интересни.................

Боже..... Слез и си прибери версиите.

Доста силно?! Просто нямаше пространство за стрелба в рамките на вратата...

И аз тва викам, да го угоят още малко и ще заема цялата врата, никой няма да може да вкара гол. Има само една малка подробност.... до стадиона трябва да го пускат с парашут, а ма от онези големите, дето пускат танкове.