17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екълстоун просто е наясно с истината покрай войната в Украйна и чест му прави, че казва, каквото мисли! В тези странни и опасни времена не е лесно да не си подлога и папагал на официалната политика.

Интересно ми е какво ще му е мнението на този, ако Путин реши да реализира "военна операция" в родината му, защото не харесва как се отнасят към руските емигранти?

Че Путин е лидер е факт.Че смазва всеки опит за демокрация също е факт.В западната демокрация е лесно да изкажеш различно мнение от официалното-нищо няма да се случи.В Русия за същото обаче отиваш в затвора.Или падаш от петия етаж два пъти Или те застрелват на някой мост.

Запада отдавна не е никаква демокрация. Там имат право само на официалното мнение, иначе стой та гледай. Бетер соца са.

Кой ти каза че нищо няма да ти се случи? Ела тук и пробвай да се исказваш публично с теза различна от офицялно насажданата, било то Украйна, Путин или BLM или ....... листа е дълъг и ще видиш какво ще ти се случи.

Майната му на тоя вампир!

прилича на баща ми

Заленски е пионка-малка,злобна и изпълнена с омраза към укрите и руснаците.

Е какво, няма право на мнение ли, а и е абсолютно прав.

Много е неудобно да се каже нещо различно от официалната пропаганда.

"Бих искал човек като Путин да управлява Европа." "Владимир е човек, за който бих тръгнал на война. Такива хора трябва да са лидери на съвременния свят. Бих застанал пред куршумите за лидер като него, бих отнесъл куршум за такъв водач." Дали съществува поне 1 човек на света, който би ПОЕЛ с ГЪРДИТЕ СИ куршумите пред Сенилния, Джонсъна, Урсулката, Пастирката?!

Може би наш кирчо - тъпото, и асенчо....

Само Кирчо.

Дреме му него на милиардите които има кой как ще го разбере. Него не може да го цензурират и е твърде късно да го cancle-нат... Това от което трябва да се тревожат всички независимо какво им е мнението за случващото се в Украйна е цензурата която уж демократичните САЩ и ЕС налагат над своите граждани. Всяко мнение различно от официално позволеното се цензурира а тези които ги изказват биват подлагани на опит да бъдат изтрити от колективната памет (което мисля че е подходящото описание на това което на запада е много популярно напоследък а именно т.н. cancle culture). С други думи ако имаш различно мнение си враг и следва да бъдеш изтрит. 2015 година един американски политолог и професор John J. Mearsheimer на лекция изказва мнение че ако САЩ продължат да въоръжават Украйна и да настройват украинците срещу Русия а в същото време да не правят нищо за да ги убедят че трябва да са неутрални само ще доведе до конфликт с Русия. Днес негови студенти правят подписка за или той да се откаже от това мнение или да бъде изгонен от позицията си на професор. Според тях мнението му е "путинизъм'... Така де той никъде не казва че подкрепя Путин или това което прави сега Русия но само казва какво мисли че ще се случи. Ето Кисинджър за изказано мнение вече е обявен за враг на Украйна. Жалко че вместо ЕС да си гледа интереса и да не се обвързва нито със САЩ нито с Русия те решиха да станат колония на 'великата демокрация". Е там на където са се запътили отдавна няма демокрация. Поставиха си цел до 2027 година да бъдат напълно независими от руски газ и петрол. А до тогава господа? Германия по всичко си личи че няма да посрещне зимата с достатъчни резерви от газ. А не пък да гони цел до 2027 година. Санкциите най-много се отразяват на самите тези които ги въведоха. Русия трупа милиарди над планираното от това което се очакваше да я постави на колене. Е сега проблема е тези които се опитваха да я поставят да не се окажат самите на колене. На там отиват нещата. Еми така умира демокрацията. Дано ЕС да не сподели съдбата и.

Тази демокрация която говориш че умира не е никаква демокрация а деградация!

Да бе друго си е "демокрацията", където отиваш в пандиза, защото публично си изрекъл думата война..!?!?!?!?!?! На това нормалните му викат диктатура, по лоша от тази на пиночет!!!! Ама по вкус и цвет таварищи нет! Та те така и с демокрацията!!!!

И кое точно е шокиращо или пък лъжа? Малък ли е - да. Черен ли е - да? Добър лидер ли е Путин - да. Уникално тъпи ли са политиките на обратните, които ни управляват - да. Е, какво тогава?

На 91 го бОли дъртия кyp за политкоректност и пр. гейщини и може да каже директно каквото мисли. За разлика от всички останали мишки на Запад.

Предния театър за вдигане на акциите - не му се хващайте. Е що не живее в Кремъл тогава?

*поредният

А има ли ВАЗ?

Защо не живееш във Вашингтон тогава? Дай пример

Щото не съм с портфейла на дедото да мога да си позволя да живея където си поискам.

Кремъл не е жилищен блок бе, пеизан.

Не се хващай като удавник за сламка. И в новините казват Кремъл когато се визира Русия.

Барни е пич! И е напълно прав!

Евала за мнението му, напълно прав е. И защо да е скандал, човека не може ли да има различно мнение?

Що им дават да се изказват на тия изкуфели старци?

Нима искате да вземем микрофона на Байдън..... Та това не е демократично.

И, в интерес на истината абсолютно всичко, което е казал е вярно.

Значи, всяко изказване, което не съвпада с официалната пропаганда е скандал??? И не може човекът да има различно мнение???

Чест и почитания на възрастния мъдрец, доказвал се многократно в дългият си живот по зашеметяващ начин!!!!!

Истината боли, а центаджии?

На 91имаш доста по бистър ум и ясен подлед от тези с жълто около устата спуснати от Харвард на каишка.

Хората с неплатени мнения така говорят. Браа Бърни за свободната ти и морална позиция. Да казваш истината ф трансджендърски свят е геройство.

.

"Владимир е човек, за който бих тръгнал на война. Такива хора трябва да са лидери на съвременния свят. Бих застанал пред куршумите за лидер като него, бих отнесъл куршум за такъв водач." Хайде, аз съм готов да му пусна няколко куршума на Путлер, застани пред тях да ги отнесеш ти ако обичаш. Дебил склерозирал, опикан и насран в памперса.

Чикиджия ще пуснеш куршум? Твс да не ти е battlefield. Тъпак.

Путин и на тоя дъртак пълнеше касичката, както и на Шрьодер.

Аз съм на 55 пък не ми пука от дебилите, да си кажа мнението и да се гаврят с тях, при това не съм мулти- милионер. Какво ли щях да правя ако съм милионер на 90?

За Сена беше казал: Нищо лошо не се е случило, дори напротив увеличи гледаемостта на Формула 1. Казал на Леонардо Сена, брат на Айртон Сена, че брат му е умрял, след това се извъртял и казал той не ме разбра аз казах зле, той разбрал умрял.

Ами театралният артист от "Слуга на народа"е на път да затрие украинците.Малко като нашият цигулар-политик

Изкукуригал склеротик, плещи едни небивалици... Кой го интересува...

Боли а?

Гъза ли те боли ? Скоро ще свикнеш.

Ти свика бързо, нали педи? И сега само ти е кеф, яко в ауспуха

Изперкъл нагъл самозабравил се дементен старец. Надявам се да го тресне “случайна” бомба докато си чиллва в имението или яхтичката, щот “ще е без да искат” и “случайна жертва” от топ лидера- съсед по стая в психодиспансера Владко Путинкес

Екълстоун е велик, за разлика от теб !!!

.

Колко, Бърни, колко?

25 сантиметра. Отзад, влиза в дупката ти.

_stankow

Човек на 93 г., мултимилионер, ще тръгне да прави изказвания срещу заплащане ? Вие в ред ли сте ? На тези години човек мисли само какво име ще остави, с какво ще го запомнят хората !

Изккуфял е.

тояга бе метарок, кривата дървена на OTAN ли, дето си пишат името наобратно, демек че са обратни. Те си се събират на срещи, симпозиуми, на върха на дъното, на G7, на G точката, пускат си презентации на power point и тинтири-минтири. Това могат единствено и друго не правят, защото нямат адекватен отговор, ресурс който да респектира руската военна машина. Ти си поредния наивник дето смята че OTAN ще се намеси и ще си рискуват да си загубят рахатлъка, а и главите по-нататък. Ядоха скоро кривака в Сирия и не им се ще пак да го рупат, това ако не си го разбрал, си най-обикновен трольо на квадрат.

Прав е стига с този палячо артиста недоказан, тоес бездарника глупак. Ама ние сме по глупави като му вярваме на глупостите

Българче смотано осъзнай се и вземай правилното решение което направи премиера. Евала

конституцията ли или да не си спазя обещанията

но с акъла си, за разлика от доста млади

Съсипват ви тъпите глави

Съсипват ви тъпите глави

Деменция!!!! Да си взема лекарствата !

Обърка го с Байдън

Да се закрие руското посолство в БГ.Ако не се държим достойно като българи ще ни имат постоянно за боклуци предатели. Българско тъпо изчадие

Зеления палячо е като наш кирчо ,дърпат им конците от краварската нация а те съсипват страната си

И тоя не го слуша главата...

Психиатре, ти си за лудницата!

Не мога да се начудя на тези български четци на новини по бТВ(главоча Юксел и другата ншунда на дебелия бивш министър на спорта) какви тъпи задават в защита на русия.как не излезе един и ясно да каже евала на този премиер Петков че направи нещо които всички негови предшественици ги беше страх.

Администратор недавай точки на минус когато показвам плюс или обратно. Чао и умната

Такива изкукуригали старчета не знам как им дават форум. Най вероятно чичо Путин ще му преведе някой рубла.ИДИОТ

Точно тия старчета не се страхуват да кажат каквото мислят. Останалите са притихнали и кимат с глава на "правилните политики".

И все повече хора ще се осмеляват да кажат истината. Че ако ЕС не беше направил преврат в Украйна през 2014-та, ако не беше лъгал украинците, че ще ги "приеме", ако не беш ги поддържал с оръжия, нямаше да има жертви в Донбас и нямаше да има война. И бензинът нямаше да е по 2 евра !

Той си харесва и Хитлер. Няма какво да се чудим за Путин. Краставите магарета...

нещо си се объркАл! Тоя, дето си харесва Хитлер, беше друг! Макс Мозли, син на Освалд Мозли, приятел на АХ! Навремето "Нюз оф дъ уърлд" го хванаха да разиграва нацистки игрички с 5 проститутки. Заради тоя скандал закриха вестника, а Мозли бе разжалван като шеф на ФИА!

Точно това е и ОСНОВНОТО отличие между ГНИЛИЯТ Запад и МОРОДОР В ГНИЛИЯТ запад има демокрация- може да си разправяш кот ти доди на езика. Кеф ти псувай бабоеба Макароня, кеф ти псувай английската кралица - никой нищо няма да ти каже А да иди тоя капут в Мородор и да каже нещо против ПУТАШКИЯ- ки го пратят за следващите 25 години да копа уран в шахтите И то тва е добрия вариант- щото може и чай с полонии да го гостят

Няма да го разберат това руските роби, защото те в руската кочина не са ходили и никога няма да отидат. Те любят путака отдалеко.

Да, да! Само посмей да кажеш, че ковид19 не съществува и че педалите са ненормални... Ще те изкарат по-черен и от дявола!

Той Хамилтънчо по-нисичък и от Зеленски, а Зеленски е 1 и 30.

Жужето сигурно много се кефи. Ударило си е гъза в тавана на бункеро.