Коментари - Нов връх в творчеството на Неймар - изгониха го заради симулация | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички големи са такива но тоя се оля

С ВАРа още ли има такива, които симулират?

Тъпия мелез още не може да проумее,че има ВАР.

Абе ти ги обмисляш нещата и разсъждаваш ... на тоя му идва отвътре, преди да може да мисли (ако въобще може). Може да му обясниш след мача какво е станало, ама там на място той няма идея какво става - играе театър инстинктивно и после се чуди на себе си - виж го как гледа - минути след случката на може да разбере точно какво е станало.

Напълно заслужен. Можеше червен и само за предната ситуация. Където умишлено му удари шамар на този зад него. Иначе има асистенция и на видеото още едно много добро извеждане на Мбапе.

Става за цирков артист, но не и за футболист

Бразилска циркова маймуна с маймунските си номера.

Само да напиша на спортния журналист че на френски няма отбор който да се казва Аячо” - това е италианско превеждане. Относно резултатите по долу. На френски този тим се нарича Ажаксио ! “ Наздраве!

Неймар е медийно изфабрикувана звезда с циркови номера.Благодарение на мафията във футбола, колосалното пране на пари и уговорените мачове(90%) във всяка първа лига такива като него са "звезди".

Що ни занимавате с тоя боядисан циган

Мелез от негър и циганка.Като повечето бразилски футболисти.

То и в ПСЖ само черни и един Меси.

Е те затова бият. Ако бяха бели - щяха да падат.

Еми що не ходиш да живееш с черните в Африка.Щеха да те бият и тебе.

Кой го интересува това умряло първенство на Африка с един действащ отбор

Неймар си уважава празниците- Р.Д. на сестра му,нова година,велик ден...когато си изкара картон за да не играе следващ вач очаквай купан в Цразилия. Браво на момчето,живие си по неговите правила!