Коментари - Нов жребий и нови надежди: България тръгва по прекия път към Евро 2024 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е тая държава Гръция ?

с тоя нечистоплътен некадърник кой е пряк път? няма ли оценка и мощен шут за тренечето мазно?

Абе нямаме шанс, не е като да не сме падали праз последните 10 години от тези отбори. Паднахме от Косово, Малта, Беларус, Литва, Кипър, равенство с Люксембург. Ще е късмет ако спечелим поне един мач срещу тези отбори.

Само не ми е ясно за какво точно трябва да ходим на Европейско, че да ни бият като даул. Тези сметки са една пълна глупост. Трябва да се мисли как да се поправи детско-юношеския футбол, как в българските клубни отбори да играят българи, как тези българи да се продават в големи чужди отбори, за да се развиват - това е пътят към Европейско и Световно, а не тънките сметки.

Докато не разкарат перуката нищо в българския футбол няма да се промени. Стабиуни в хаоса.

само 2 варианта да се класираме на голям форум: 1. Да няма квалификации или 2. Да сме домакини. Вариант 1 няма как да стане - засега не го предлагат нито УЕФА, нито ФИФА. Вариант 2 също не е възможен понеже сме бедни и няма да можем да построим стадиони за голям форум. Така, че засега класирането ни на голям форум (ЕП, СП или ОИ) си остава в сферата на мечтите и фантастиката.

Това,което ме втрещи след мача с Швейцариябеше,че момчетата си дадоха много добра оценка от представянето в квалификациите и само тогава нещо не им се получило …

Много е зле положението с българския футбол. Нивото на професионалната А Група е като на третодивизионен немски отбор. Щом се страхуваме от гиганти като Грузия и Гърция, положението е катастрофално.

Има ли група след D, нещо като полуаматьорска, ше ги спукаме в дискотеката.

Статия не четох, защото няма смисъл, обаче погледнах снимката на едни момчета прегърнати с бели фланелки и зелени шорти. Та въпроса ми е някой знае ли, кои са тези момчета?

Щом журналиста на статията определя отбори като Кипър и Грузия като неприятни, смятайте какво е нивото на нашия отбор :)

ти къде тук видя статия и журнализи???? има пенционерки подработващи надомно тук е на тим собственост

Всички до един изброени отбори ще ни млатят като маче у дирек.

Докато Перуката, Какадуто, Дебелака, Гелосания и прочее тумори се подвизават в БФС нямам НИКАКВА надежда за БГ футбола!

Царете на сметките. Да пробват на европейското по статистика, не по футбол.

Има и по-вероятен сценарий. УЕФА направо ни слага на европейското. До Германия.

Истински ме разсмяхте и оправихте деня със сметки, които никога не излизат и отбор, който дори в група с Люксембург, Азербайджан и Гибралтар е пак с повече от реални шансове да не се класира. Добрата новина е, че ще има фурбил с родните национали, което днешно време разсмива повече от всяка филмова комедия.

И по най прекия да мине България на този етап няма материал за голям форум. Тоес няма класни играчи които да играят в силни първенства. Когато това стане може и да се получи. Иначи обиграваме и доиграваме.

Както се казваше в едно стихотворение "НАДЕЖДА ТУКА, ВСЯКВА ОСТАВЕТЕ". Няма пряк път за нашите балерини. Всичко е провал

С тия сметки да не стане така ,че следващото издание да сме в дивизия "D" !

Е те в тази D ще чуем три пъти оправданието, подценихме съперника, късметът ни изневери и продължаваме напред. Паляци