Нова атака от Димитър Бербатов към БФС: Готви се манипулиран конгрес

Кандидатът за президент иска да се назначи извънреден такъв и то възможно най-бързо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барби, вместо да плюеш напиши какво ще направиш? Нищо? Така си и помислих ....

Освен това имаше огромен апетит, сравним само с този на Ники Бът. Тичаше към столовата, като станеше време за ядене, а понякога си вземаше и за вкъщи. Бербатов нямаше да играе в мача на "

Бербатов изненадващо страдаше от липса на самоувереност. Той никога не е притежавал горделивостта на Кантона или Анди Коул, нито пък увереността на Теди Шерингам. Ернандес също имаше голя- ма самоувереност: той беше ярък и свеж. На Бербатов не му липсваше вяра в собствените му способности, но те бяха подчинени на неговия начин на игра. Тъй като ние работехме на една висока скорост, той не можеше да се пригоди към нея. Не беше от играчите с бързи рефлекси. Бербатов иска играта да тече бавно и да си пробие път в наказателното поле, когато той си реши.

Освен това имаше огромен апетит, сравним само с този на Ники Бът. Тичаше към столовата, като станеше време за ядене, а понякога си вземаше и за вкъщи. Бербатов

Бербо не ставаш не го ли разбра.Съра те изрита,Монако те изрита,Солун те изрита,а пък и Индия не те пожали.Как да ти поверят БФС.Просто не ставаш.

Митко милото момче за нищо не става и никой не го иска! затова милото момче иде тук където ще го приемем ! Да ама не , този предател няма място! За нищо не става. За жалост опорочи Стенли и Мартин - истински мъжаги, ама тоя лайньо хитро ги нареди, да не стане някой от тях - заместници да му бъдат. Баси предателското лайне, занищо не става! Какво е учил , какво е правил , какъв опит има? Още си го спомням как цивреще на армията! А и Съра му показа де му е местото. Тук ни трябва някой , който е умен с опит и работлив, да милее за България! А митко-лайнето, като стане тегаво ще каже, аз се оттеглеям, много ми пречат, лоши хора , така не става, ще дойда след 10 година. Айде да си оди сега лайненцето мазно

Александра прави интриги. Няма да се скарат момчетата. Имат си парички. Просто искат да изметат боклука "Перукан и сие". Но това не е Александра. Това е Николеттттта. Свършиха рекламите разпоретино. Свършиха. Търси друг жалък балък.

И Боби и Барби са меркантилни кифли! Барби, брат ти продава ли още кокаин на студентите?

Кучето си лае Кервана си Вари......кам Турция

Михайлов и шайката около него са за съд, НО Барби не е алтернативата! В никакъв случай!

Абсолютно точно! Барби да ходи да си гледа работата в Англия ако го иска някой, ама май никой го неще ! Баси дръгливата лигла за нищо не става - той и затова перуката му го слага полека лека ! Да иде някой нормален ! що този лигльо така опорочи Стенли и Мартин - мъжки момчета , не се лигавят, някой от тях трябва да е ама не като заместник. барби може да остане да реши косите на футболистите и да им прави маникюр. Да се маха заедно с перуката и да не се вестват повече. Баси боклуците не е истина. Как рипа да захапе баси лайнето малко

Бербатов направо да става Министър Председател. Кви са тия шеф на БФС

Този невероятен боби михайлов, както обичаше да казва едно време Мичмана... Тия са се окопали, както джипко бибитков и не ускат да пускат кокала при никакви условия. Явно само куршум би ги вразумил...

Митко, от сърце ти желая успех! Препоръчвам ти да си "по-телеграфен". Футболните хора с малки изключения са тъпички и осмислят простата реч. Направи един диспут в ТВ и покани опоненти и приятели. Сигурен съм, че ще блеснеш. Виж в какви глупости те обвиняват. Разсей ги. Не е нужно даже да се подготвяш. Просто бъди себе си!!! Успех мило момче!

Браво и пак Браво !!! Промяната е толкова наложителна, че по-добре без Конгрес онези господа да предоставят възможност за смяна на управлението. НО...., как да пуснат кокала, като е толкова ГОЛЯМ

Този напусна националния когато беше в пика си за да се "концентрира върху представянето си в клубния отбор", сега е тръгнал да спасява футбола...

Ами явно е имало за какво. Няма да предпочете да се занимава с кочината вместо да си гледа кариерата. Тук има много тъпи парчета.

Многословието не е полезно.Що се касае да вмешателство на държавата, лично премиерът настоя за оставката на Боби.Чак тогава той си пос.даде оставката!

Бербо , не си за този пост бе драги.Ти си РОДООТСТЪПНИК . Човек АБДИКИРАЛ от нацинлния отбор независимо от доводите си не може да бъде избиран за какъвто и да било пост в Родината.

Добър ден, сватя!

То манипулирани избори се готвят,той за конгрес се запритеснявал. Всичко ще е лъжа и измама ,за съжаление.

Подкрепям Бербатов на 100%. Време е!!!

Бербо......ако не владееш виртуозно кючека,не носиш на бутилка уиски ......изобщо не се кандидатирай !

Този отказа да играе за родината!!!! Българин ли е?

Отказа да играе заради такива като теб... малко по-различно е... :)

Нали точно тези боклуци го отказаха бре??!! Ама нямаш мозък да се сетиш!

С такива измикяри като перуката,и сливенския селянин ...може и да е прав като е отказал !

Сега ли го разбра. Кога Любо Пенев рева никой не му обърна внимание. БФС си е мафия. Държава в държавата. Затова и такава наглост ги е обзела. Трябва да се закрие и наново да се гради. А бе то цялата държава е за закриване.

Ще има зрелища!

Димитър Бербатов трябва да е много по-кратък и ясен, ако иска да бъде разбран ясно от повече хора от тези среди. Все пак става въпрос за футболни деятели, а измежду тях има и такива, които подобен текст не могат да го прочетат да края на годината.

Ха-ха ,разсмя ме от сърце,за съжаление си прав! 100 пъти ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Направо ми взе думите, Само лечков може да разбере написаното от Берба.Той разбира от всичко -човека оркестър!!!

Давай Бербо! Ама да не станеш после като Боби. И той беше чист като сълза като взе нещата в свои ръце от Иван!

Даже и ще го задмине ... :) :)

Нещо умно да кажеш?