Новак на 35: Боецът не е лъжица за всяка уста, но никога не се уплаши да разделя мненията

Един голям шампион, който не отстъпва от позициите си и не се притеснява да прави грешки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович е клас и марка не само в тениса. Пример за колегите си. Спомням си думите на Медведев, когато губеше с 0:2 финална среща - Какво би направил Новак ? Медведев направи като Новак и спечели с 3:2. А Новак печелеше срещу системата, съдии, организатори, публика, медии ... И е номер1

Дришо е най-велик.

Смотано сърбе

Да е жив и здрав Джоката, оставя история в тениса. Но моето мнение , че времето му отмина, както и това на Надал и Федерер. Идват вече доста млади и талантливи играчи. На този Ролан Гарос, ако не се контузи, мисля, че Алкараз ще ги отнесе всичките. Ненапразно му дават коефициент за победа почти като на Джокович.

Така е, но единственият, който разбра играта на Алкараз и буквално го изтърва при първата им среща на червено, бе Новак. Ако изобщо се срещнат на полуфинал, Новак няма да повтори грешките си, които подариха победата на Алкараз в Мадрид. Така че да. Но, моля да прочетеш коя агенция държи правата му и кой го бута. Да играе, но странно и двата мастърс, които спечели са под контрола на същата агенция. Просто странно, не отричам качествата му.

Честит рожден ден Новак! Бог да те закриля и да ни радваш още дълги години с хъс за победа и достойно поведение! Бъди здрав братко сърбин! Живини! Идемооо! Пожелавам ти подарък -21 -ва титла в Париж пред погледите на децата и семейството ти! Късмет!

Пропуснах да поздравя автора на статията! Респект! За първи път от дълго време чета нещо обективно! Продължавайте така!

Кво те радва тоя сръбски предател пък теб. Абе, вие харесвате всичко дет е извън бг

Пропаднал сърбоман си ти. Отивай да лижеш сръбските задници. 100 хиляди българи са били изклани от сръбските фашисти и продължава геноцида срещу българската общност в Босилеградско. Ама ти си тъп сърбофашист и рашист. Боклук долен. Да пукнеш дано.

Време е за пенсия!

Посмали манго.

Велик!!! И като тенисист, и като човек! Всякакви други думи са излишни.

Сърбомански боклук.

Да ходи да играе на Белград и МъцкВъ опен. Не ни занимавайте повече със сърбоманския пропадняк !

Злобата не е добър съветник. Но някои хора без нея не могат.

Знаете ли колко труд и дисциплина е нужно за да си номер едно? Знаете да плюете джендъри прости. А знаете ли колко детски градини е домове е построил и дарил? Млък педалчета завистливи, радвайте се на айфончетата си и не се бъркайте в мъжките работи.

За протокола: същност, тенисистът, който е дал най-много пари за благотворителна дейност е жена, казва се Серина Уилямс. Това относно "мъжките работи". Джокович не е дори в Топ 20 атлети в света по благотворителност. Да, дава за благотворителност и причината е една - това намалява данъчната тежест. Всеки го прави, дори обикновените хора даряват пари, защото е по-добре да ги дадеш за благотворителност, отколкото да пълниш ненужно хазната.. или поне така мислят повечето хора. Другото са просто възхвалителни приказки. В благотворителността няма такова нещо като "мъжки" и "женски" работи. Не знам защо се споменават айфончетата. Айфонът е просто телефон, всеки има айфон... каква връзка има с "мъжките" работи не ми е ясно, при положение, че Джокович също използва Айфон.

Е от jw та затова са тези цифри. Айде благодаря от такива дарители.

Млъкни бе, сърбоманско педалче недоклатено. Заври си китайският боклук отзад и си го пусни на вибрация. После тичкай при сръбските фашисти и удри челото в земята. Предатели сте вие на България и ще бъдете изклани. Дано пукнеш, сърбоманско педалче.

Да е жив и здрав! Професионалист до мозъка на костите си. Един от най-големите шампиони, които светът познава!

Нагъл сръбски циганин

Дайте нещо за себе си да видим Вие кой сте. Или сте обикновен смотан цървул.

Ти си циганин

Голям спортист, Човек с голямо Ч!!!

Нагло копеле, духай на баща си у вас

Смешен си глупак

Ноле не се страхува да изкаже позицията си, за което заслужава аплодисменти. Много хора го нападат, че не е ваксиниран или че не подкрепя Украйна, но на същото мнение като него са и по-голямата част от хората

Хм.. интересно. Новак ревеше, че САЩ ги спряха да унищожават босненци. Ревеше, че ги бомбят, а сега подкреоя бомбене на друг народ. Това не е ли двуличие. За луцемерният Джокович даже няма да коментирам сега.

Кога е ревнал бе каун. Тогава е бил на 11 години.

Кое му е лицемерното? Че е един от малкото тенисисти с адекватна позиция ли? Да не говорим за Надал който злорадстваше, че Ноле го нямаше в Австралия

Човек, а НЕ НАБОцкан биоробот

тарикат сърбофашист. Марш пред телевизора !

Американски г.з