17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще бъде и още по-добра, когато се пускат редовно играещи, а не търкачи, макар че груев и антов, основните търкачи на пейка вчера, се справиха що-годе, макар че груев си беше слабичък на моменти. Поне хубавото е, че не се викат едни и същи лица постоянно както преди бяха започнали да ги абонират - никито, бодурката, занев, зетя и т.н , да добре е да има и някой по-опитен в отбора, но преди си имаше едни 7-8 човека абонати и нямаха мърдане, сега поне има разнообразие. Отчитам като грешка, че не беше викнат чочев , жоро миланов също можеше да помогне, но общо взето поне играхме по-агресивно и се видя желание за игра. А макетата заслужават при следващото си гостуване в България и на двата национални отбора да им пуснем българския химн, за да се осъзнаят малко. Много ми хареса как бнт не преведоха коментара на македонския треньор, тази гавра ме изпълни !

Глупости - не е имало футбол снощи!!!! Ти късоглед ли си ли си тъп???? Дори само нашит гол да вземеш - брилятна комбинация на високо ниво, а завършващата фаза на Десподов беше за учебник!!!!

Хайде малко по-скокойно и без мокри сънища ... били сме световното величие македония ... и то в един мижав мач... мнооооого далеч сме от истинския футбол !

Сърбин, роден в Босна, треньор на България, победи Македония.

В статията се говори за желанието и себераздаването, и то при враждебни условия, а не толкова за резултата. Вижда се някаква промяна спрямо предишните мачове.

До БФС да бъдат сезирани УЕФА и ФИФА, относно расистките обиди към национален отбор и държава! Англичаните, какво направиха в България, заради маймунски звуци.

Кво' каза , а ?

Хайде малко по-леко с хвалбите! На фона на тази "брилянтна" комбинация имаше толкова брак, че коментара на журналиста е много точен. Имаме още много да градим, а мат'ряла не е много добър (за международно равнище). Някои пак хвръкнаха в облаците, но точно те после най-много псуват и обиждат играчите.

Ти чете ли внимателно статията! Не си или не ти харесва насоката! Накратко-не става дума толкова за футбол, той почти липсваше.

Гледах мача, докато не ми омръзна на 12-та минута! Ако на това му казва футбол, не знам какво да коментирам!

То от педали какво друго да очакваш!

Вижда се промяна в положителна посока спрямо миналите мачове. В статията става дума за характера, който нашите показаха

Апропо, кога ще научим становището на БФС по скандалното отношение на северномакедонците на стадиона? И кога ще видим мнение на някой от великите ни политици, които осигуриха промъкването на РСМ към ЕС?

По принцип за мен е най-важна играта с желание и борбеността, но специално срещу македонците беше важен и добрият резултат. Желая им успехи и занапред, защото имат потенциал!

Ко каза за освиркването на българския химн?

Дон Перуци като спре да повръща от снощният запой му съобщете за победата в селската корида снощи в Скопие. Тамън ще има повод довечера като надигне шишето.

Изглежда, че случихме на треньор. Сериозен човек, играл като футболист в Бундеслига, в големи отбори - Вердер Бремен и Шалке 04. Обновява отбора и поведе нашите момчета към победи. Може би той е необходимият човек.

Да освиркаш химна да дедите си. Да се отречеш от корените си, за да откраднеш история.

Защо няма подходящи български треньори? Защото всеки е братовчед на някого и трябва да обута и последната българска невеста на зеления килим.

Браво момчета!

македонията и гибралтар какви са , та мерило с тях.

Че какво да превеждаш от български диалект на български. Никога не съм гледал някой по телевизията да превежда от македонското наречие. По-смешното е, че треньора има чака да му преведат, все едно не разбира български, а само диалекта който ползват в Северна Македония.

Не става дума за футбол тук. Хубавото е не това, което показахме, а че фиромите си получиха заслуженото - шамар в псуващите морди.

Голямо важно, бихме западните българи и то добре, че се бяха пренавили та прегоряха в мача. За западните българи може и да е важно да бият, както за дете е важно до победи родителя си в някоя игра, за нас останалите българи няма никакво значение....

БайХой за северните тарикати, четвъртит

Да не се възгордяваме,първият удар във вратата на Македония беше в в началото на второто полувреме До тогава с човек повече дясното подоваше на средното ,то на лявото ,лявото на средното,то на дяснота,то пък на вратарчето и.т. н.Деспотов вкара гол,ама колко пъти не беше адекватен?......

Ами след този героизъм в мирно време трябва да им се дадат на футболистите пожизнени пенсии, офис, секретарка и платен служебен автомобил с шофьор.

Доскоро ядяхме бой от всеки, сега от два мача сме доста по-добре. Очевидно сърбинът си знае работата и при него няма шест -пет. Да гледат нашите пишман треньори и да се учат!

Тези маймуни около Скопие няма да станат човекоподобни. Никога.

Защо обиждаш маймуните?

Прекрасна статия! Браво, ДИР!

Бихме най-големите убитаци в света на футбола и наще се гордеят все едно не знам какво са направили.

- Кръстаич, какво направи, бе човек?!... Толкова футболисти си махнал. Защо? - Ами не ми харесват. Искам нови лица. - Нови лица искал...Абе, за какво са ти. Я виж! Какви са тези анонимници. Ами тези двамата...ами те направо деца, бе. - Няма значение кои са и от къде са. Спрял съм се на тези. Имам си критерии... - Критерии имал. Буквално си подменил отбора. Да ти имам критериите. Какви са ти такива критериите? - Най-простички! - Така ли? И колко прости. Я да чуем. Като на прост човек ми обясни. - Ами подбирам само тази, които не шмъркат. Трябва да ми се получи!

Стига глупости! След всяка мижава победа над някой слаб противник, се започват хвалебствията и хвърченето в облаците! Не сме мръднали и милиметър от блатото, скоро няма и да мръднем! Тоя треньор едва ли ще изкара дълго, след него ще дойде поредният! В момента изобщо не са проблем треньорите, проблем е ръководството на БФС!

Бихме ги с характер и мъжество. Точка

Поздравление за младите момчета, за хъса с който играх и че издържаха на жалкарското поведение на македонските отпадъци.Поздравление и за треньора добре се справи и в двата мача. Да имат нови победи и успехи...Със здраве. А БФС да сезира уефа /фифа за освиркването на българския химн . Финансови санкции и изхвърляне на македонските цигандурници...

Ако на това му казваш мижава победа то тогава не знам какъв трябва да си.

Как да нямаше футбол бе? Гола на Десподов си беше като по учебник

хубавото е , че влиза в графата дерби, здрава битка , а нивото е друга тема.

Победа с 1:0 над мижав противник, според теб каква е ? Грандиозна ?!? Да ти имам критериите!

докъде я докарахме, да се радваме, че сме победили Гибралтар и С.Македония. А беше време, когато биехме Германия, Франция, Италия, когато бяхме в първата десетица на Европа. Време е да отрезвеем и да престанем с фанфарите за такива "гръмки" победи над лилипути в този спорт... А за снощните ексцесии на нашите македонски "братя", все едно сме в цигански катун, където мангалите не могат да разберат кого и защо да псуват... И това на фона на поредните дарения, които държавата ни прави за тях, особено сега, пред тежката студена зима...

Не по-високо от палубата, боцмане. Нямаш работа на мостика...

При днешното състояние на футбола ни и тези двата мача са огромен успех

Браво на играчите ни за хъса и мъжеството

Политиката не ме интересува, когато гледам футбол и въобще спорт. Но не превъзнасяйте новите ни "звезди"! Та Гибралтар са готвачи, бармани, зъболекари и др. аматьори, а С. Македония футболно джудже! Всичките ни футболисти в чужбина са резерви в треторазредни отбори, родните такива - Десподов, Недялков, кирилов, Кръстев, дори някои неизвикани за мача - безславно натирени от треторазредни чужди отбори! Аз лично съм песимист и не виждам как могат да се получат нещата!

Много добре е ,че бихме насред Скопие тия въшльовци,но като изхождаме от класата на Гибралтар и бившата югославска република,нямаме кой знае за какво да си захвалваме.Видяхме ги снощи колко пари струват и като хора и като футболисти.Абсолютни тиквеници които си въобразяват не само,че са народ и са имали някога държава ,за което няма нито един артефакт и документ,а си мислят,че играят и футбол. Е браво момчета ,че им начесахте задниците насред Скопие.И не се косете,че ги опухахте само с един гол,то така най бали, а те си го заслужават.

Нека осирането да започне сегааааа

Политиката може и да не те интересува,но този мач за гражданите и отбора на бившата югославска република беше изключително проведен от тях под знака на политическата омраза към нас.Казвам политическа,защото етническа не може да има колкото и да твърдят,че са друг етнос от българския.Исторически ние българите сме били податливи на вътрешно разделение и сега е така сИсторията е доказала,че и под византийско и турско робство сме падали по тази причина.Снощи хубавото беше,че нашите момчета се надъхаха и победиха,но лошото е ,че продажните ни политици не им пука за хулите и обидите към България и интересите ѝ.Така,че не е нужно да те интересува политиката,но достойнството ти - да!

Крайно време е да не се държим като виновни пред тези нещастници, да не им даваме аванти като признаване на измислената им държава, танкове, евтино екектричество, рамо за влизане в ЕС. Никой не уважава слабия, а ние се държим точно като слабаци и виновници. Трябва да ги мачкаме и наказваме като непослушни деца, за да ни имат страха и уважението. Раболепието и слугинщината ни раждат омраза и гняв

А най добре е да ги анексираме както русия прави това с Украйна, но нямаме армия, а само оперетъчни гвардейци за паради