Коментари - Новата украинска звезда на Челси трябваше да се извинява за расистка песен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хммм може да е пеел за някаква кНига.

организация да се скара на изпълнителите и текстописците на тея бълвочи

Това е големият им проблем че неосъзнават или може и да го осъзнават че са фашисти (расисти ) Затова да умират като прасета в укопите !!!!!

А защо този младеж е с това значе на стадиона на Челси ?

това не е като да говориш против руснаците

Ако този беше руснак лелеее,УЕФА ФИФА щеше да го разкатаят .

Те са в неплатен отпуск.

Тоя свят не отива на добре. Ама никак. Тия умници от поредното нпо дали са се скарали на нигъра дето всъщност пее тая песен в оригинал? Или той може щото нига пее за ниги?

и на този ще му стъжнят живота

Хитро. Украинец и "печки". За сега печелят "снежинките". А сега да изръси нещо за педалите и да видя кой печели. Залагам на съществата от друия тротоар.

Само да не ми мрънкат на смотания си език..Ясен ли съм ??.прости укропи..Ще ви шибат 100 год руските..

като му гледам външния вид точно руснак си е, от Донецк, но русофобията добре върви сега, иначе трябва да зачеркне кариерата си

Гонете го от Челси Боклука Фашиски !

Руските са велика нация .

Хохула е изключителен тъпак.Бай Таня е велик,до него...Хехе..

щом не му приемат извиненията значи ще го съдят

=====Ти да видиш смрадливата ислямокомунистическа путлериска гнида с едноклетъчно мозъче злияти и тук овонява форума!!!

Е това вече приля чашата. Има 2 неща които мразя на света и това са негрите и расизма....

Негрите- ДЯВОЛ- маймуни - ШПИОНИ на Нелсън Мандела, които са в Великобритания и Европа, трябва да бъдат ЗАСТРЕЛВАНИ и да бягат обратно към Африка с РАЗПРАНИ гъззове... Там да си търсят Правата и да приказват за Расизъм и защо НЕ пращат като ПОДАРЪК в Европа по 100 ТИРА с банани и портокали, всяка година.

Болен си , лекувай се.

Дайте да видим сега , дали съм разбрал правилно: -Значи черен негър, пее песен, в която всяка трета дума е "черен негър". Това е разрешено, понеже няма "расизъм" - чернилка обижда чернилка - белите педеаси мълчат. Но когато бял - в случая укропитек, запее същата песен - аууу , расист! Въпросът ми към тази световно неизвестна организация от дебили е следният: - Защо бе мамка ви, не съдите черният негър, който пее песента, а се занимавате с това нещо, наречено футболист??? Ако и на това не му се казва политическа шизофрения, не знам какво е!

пак добре, че не е вдигнал и той един 'зиг' и да крещи 'евреите на сапун'. украинците тепърва ще разбират, че са трета класа. както и ние, другите демократизирани бели.