17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смех. Никога не е късно да станеш зарезил :)

Една от най-големите му грешки бе, че махна Дел Боске от грандомания. А преди него бяха супер зле Реал, ако още си спомням точно.

Значи на тези записи се вярва, но на записите на Боко Тиквата не ПКП Да злепоставим този Томиславе по телевизията обади се да редиш новините, кюлчета

Какви записи, какви разкрития, какви 5лв?!Това са последствията, след опита за създаването на Суперлигата, НАЧЕЛО с Перез...И опитът му, заедно с други собственици за някаква революция във футбола.Сега ще се опитат да му сложат прът в колелото, за да го махнат и повече такива опити да няма.Да не им се пречка на ФИФА и УЕФА да лапат пачки!Как да махнат богат и властен човек от мястото му на футболен президент?Като настроят играчи, треньори и фенове срещу него.Които пък от своя страна да поискат оставката му.Защото бил нарекъл идолите им отпреди 15-20 години еди как си...Къде бяха тези записи толкова време?Защо се появяват точно сега на бял свят?"Каквото и да си говорим, винаги става дума за пари..."

Тогава така и не разбрах защо махна Дел Боске ... защото Реал печелеше. След уволнението му, Реал не можа да вземе ШЛ 12 години. Това уволнение беше като проклятие.