Коментари - Няма да играем с Русия. Англия бойкотира юношеската амнистия от УЕФА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова не навиждам западното лицемерие ,защото спорта нищо общо не трябва да има с политиката , той служи за мост между народите,това е тоталитаризъм!

а Англия какво прави в тея игри? а САЩ? и те нямат място там

Аз пък няма да играя с ники щото той ме бие... МАМО..., мамооо..., ники пак ме би

Тия пък от Уефа с какъв акъл са решили това? Прави са англичаните. Като ти е важна войната,Донбас и т.н, значи можеш без спорт.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

А 11 на 11 на стенку, прасета наглосаксонски грозни?

Ами като не искате таковайте си мамката джендърска тогава!

Като няма да играете ходете да смучете кренвирша. Аман от меки китки. Това не са спортисти това са политически парцали за под. Сякаш спортистите са ходили да стрелят ебахти лицемерието

Някои доста отдавна твърдят, че Русия си е самодостатъчна. Ами, няма лошо - нека бъде така. Самодостатъчност не е много добра характеристика, тъй като обикновено се употребява при описание на онанисти.

Докато не спрат да смесват спорта с политиката така ще е

По големи лицемери от англичаните в политиката няма открай време

Русия изпраща убийци в Англия да ликвидират неудобни личности . Напълно разбираем е бойкота на Англия . Убиец изпратен от Кремъл да неутрализира неудобна личност в Германия е осъден в Германия и излежава присъдата си . Лично Путин включва убиеца в дипломатически списък за размяна на затворници . Оставам ви сами да си правите заключения .

Я възпалените ватници много се вълнуват с кого няма да играе англия. Свиквайте клоакистан няма място никъде в цивилизования свят.

Тероруската Педерация най-накрая трява да извървят пътя на всяка европейска страна, а не да с манталите от времето на Петър Велики.

Наглите англосакси съвсем са се самозабравили. Тия за кви се мислят?

Англосакси? Ти в кой век живееш? Москва тогава и поле за свинете не била

Просто,чети повечко.

Няма да се разминат само със служебна загуба. Дисквалификация и изхвърляне от всички европейски турнири за три години. Цивилизованият свят няма да търпи наглосаксонските простотии.

Най-добре е руснаците да си стоят в кочината си и да не бъдат допускани под никаква форма в западния свят!

Младежите им ще вземат да избягат в гнилия запад, вместо да се бият за палатите на Путин.

SirBob

То щото голям е престиж да играеш с Англия. Тия освен една подарена световна титла като домакини през 1966 г. не са постигнали нищо. Все с голямата кошница тръгват и дотам.

Със САЩ играете ли бе?! Защо?! Агресия срещу Сирия и окупиране на нефтените полета на Сирийския народ и крадене на нефт, агресия срещу Ирак и загинали на 1 млн. Иракчани заради една английска лъжа, нападение срещу Югославия с бомбардиране и убийство на цивилни граждани и превземане и откъсване на Косово без санкции от ООН на тази военна агресия, нападение над Либия и предизвикване на гражданска война и убийството на лидера и, който спираше африканските емигранти към Европа/от тогава дойдоха милиони в ЕС и ние платихме за тях, САЩ нищо/, Нападение и окупиране на Афганистан, организиране на преврат в Украйна и свалянето на законните му правителство и Президент и поставяне на марионетки и предизвикване умишлено на СВО на Русия, превземане на 2/3 от Украинската плодородна земя от Американски корпорации/пардон най-големите олигарси/ и опит за предизвикване на загиване на зърнопроизводството в Европа с лъжи на на световно ниво от Британски и Американски ръководители за спиране на уж зърното за Африка, което за всички стана ясно че е лъжа!!! Та къде са санкциите срещу САЩ, Великобритания и васалите им?!

Като не искат да играят служебна победа и толкова.

Да не се разхождат, че ще вземат младежите да пипнат европейски ценности, че после с какво ще ги лекуват

Тва уефа и фифа станаха подложки на краварите и ебаха мамата на футбола

Рушляците да си създадат тяхна си Евразийска федерация и да си играят с Иран и Беларус, колкото искат.

Войната ще свърши, Русия пак ще играе а Украйна ще е изравнена със земята

цял свят ще ги отреже.

Цял свят ще отреже наглите брити

Англетата ги е страх че Русите ще ги бият на тупан

Голям праз Плашите гаргите

''На миналогодишния банкет на организацията, която се нарича „Клуб на всички краища от света“, председателят, висш запасен офицер от редовната армия, заяви високо и въодушевено: „Ние сме англосаксонци, а когато англосаксонец иска нещо, той просто си го взема.“ Това изказване бе посрещнато с оглушителни ръкопляскания. Великото изказване на този воин, изтълкувано със значението, което влагаше в него, на обикновен английски език значи: „Англичаните и американците са крадци, разбойници, пирати и ние се гордеем, че сме част от това съчетание.“ Нито един от всички присъствуващи англичани и американци не притежаваше необходимото благоприличие да стане и да каже, че се срамува, загдето е англосаксонец, срамува се и че е човек, щом човечеството трябва да търпи присъствието на англосаксонското петно. '' Марк Твен, „Ние, англосаксонците”.

Скапани нацисти !! Ми и с вас , англосаксонска измет , никой не иска да играе...

За нациста, всички други са нацисти, но не и той.

И все по-тегаво ще става в говняшка...

И какво са виновни децата и хората като цяло... Заприличва на гоненето на еврейте цялата работа.. страхотна демокрация или наци..мм може би

Ми като не играете служебна загуба, и чаоо!

Само така! Пълен бойкот на тероруZZките окупатори на нашата братска Украйна! Героям слава!

А кога ще накараме англичаните, които пращаха няколко века пушки на Османската империя, за да се убиват стотици хиляди българи, да си платят? Кога Великобритания ще си плати за милионите избити по цял свят хора, докато окрадоха де що намериха?! Аз съм за ядрен удар по Лондон. Напълно безполезни орки. Всичко им тръгна след падането на Велика България под турско робство.