Коментари - Официално: Изхвърлиха Русия от международния футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стягайте се за собственото си изхвърляне.

Изхвърлили Русия от международния футбол – ами толкова по зле за международния футбол, който се е превърнал в ибрикчия на гламави политици.

Предстои: Русия, Китай, Индия, Бразилия и др изхвърли ха ФИФА от футбола.

САЩ бомбардира толкова много страни,но никога не бяха санкционирани,защо???????

Американските бомби са демократични бомби! Да умреш от американска бомба е чест!

Много интересно ако Китай прилапа Тайван какви ще са санкциите

Да си ритат шишарки с Беларус, Пакистан и Северна Корея.

После ще ми обясняват как спорта не трябвало да е политика,а да обединява,и на това ни учеше Запада.Сега бързо врътнаха палачинката.Докато са такива лицемери винаги ще се намират и държави като Китай и Русия да ги отсвирват.Хубаво е че не всички са телета като у нас.

Правилно решение, утре и от МОК ! Пълна изолация това заслужават блядовете !

Кофти е когато агресията от войната се пренесе към целия Руски народ.

А кой го е избрал Путин според теб? Според мен руския народ .

Истински неподправен натурален фашизъм

Бетер фашизъм.

Я си погрухти още че да ти олекне бантускот.

Абсолютно своеволие на разбеснялата се либералносодомитска сган ... ще си заслужат ядрените гъбки .

И какво мислиш, че ще стане с Русия, ако използва ядрено оръжие? Ще ги обявят служебно за световен шампион или ще ги бомбят и тях?

Няма проблем. Русия ще се явява като Европа.

ще се явява скоро като външна монголия (на китай)

Започна се. Сега и другите спортни федерации ще ги последват. Очаквам с нетърпение реакцията на автомобилният сектор- да спрат производството и вноса на автомобили. Тогава гражданите на Русия ще усетят какво вече губят.

Отнеха им Сочи.

Според статистиката за миналата година най-много се продават китайски марки автомобили в Русия

Завода на Рено в Русия е спрял.

sten

Кръгли идиоти.

благодарим на ФИФА и УЕФА да ходят да Ринат оборската тор в руските кравеферми там им е мястото

Може ли да си прибереме? Камила Валиева и да се състезава за България

можем, тя е с татарска фамилия, и сигурно дедите и са били волжски българи, а и вече сме си прибрали Александра Фейгин, вярно стана предпоследна, но се развива, следващият път ще е по-добре.

Това е само началото. Футбол, волейбол, тенис, спорт, култура. Вероятно няма да има дори руски посолства в Европа. Тежки времена идват за руснаците.

Защо не изхвърлиха САЩ и Великобритания от световния футбол и отвсякъде...след като те Нападнаха Ирак? САЩ и Великобритания Нападнаха Ирак без разрешение на ООН. Решиха и унищожиха Ирак и между 600 хил.до 1 милион Иракчани! . ...Кой ги наказа когато разрушиха Сърбия,избиха 10 Хил цивилни и Откъснаха Косово и го признаха за независима държава? Без разрешение от ООН? Кой наказа Запада за това ? Подобно лицемерие не бива и няма да бъде толерирано!

А ти пита ли ги?

Ирак в нато ли е бил, или в сиф? Никъде не е бил, като украйна, руснаците обаче правят сделка със сащ и предават собствената си защита с125, за да изкарат малко долари.

Там е работата че толерастите го толерират.За тях може.Двойни стандарти.Докато е така ще има винаги и държави като Китай и Русия които да не са телета като нас и да ги ебават !

Форма на безсилие. Какво са виновни спортистите. Абсолютно неадекватно и мижитурно поведение.

От ФИФА и УЕФА обявиха, че изхвърлят и България и българските отбори от международни участия. Причината е войната обявена от нас на извънземните и българската инвазия на Сатурн и Юпитер. Боевете са особено ожесточени в пръстените на Сатурн. Предвиждат се мирни преговори на неутрална територия на Марс, като посредници ще са северномакедонците, макар те да имат все още нерешени спорове с извънземните относно общата им споделена космическа история. Боби Михайлов няма нищо против всичко случващо се, стига да продължи да е шеф на БФС.

Тъпотата няма граници! Какво общо имат спортистите с политиката на кремъл! Че даже отмениха гастролите на балета. Скоро очаквайте забрана за четене на книги на Достоевски Чехов Тургенев Толстой защото те са руски автори. Тотална простотия!

Поне не ги заплашват с ядрени бомби

Ако Путин и неговите другари бяха чели Толстой, никога нямаше да извършат простотиите, които сътвориха.

Всичко това е само преуореждение и тепърва идват сериозните санкции. За сега са затворени въздушните пространства, а ще последват земен и воден транспорт. Нито един руснак няма да може да мръдна извън Русия. Очаквайте къщите им по черноморието да станат безплатни за българи от Украйна

Браво!Да ги изхвърлят отвсякъде и никъде да не ги пускат да пътуват тия алкохолизирани примитивни маймуни.Само им дай насилие и да крадат,както викат американците "тия един хладилник не могат да произведат".

Убити в Донбас (Донецк и Луганск област): 3,393 убити цивилни (349 in 2016–2021) 13,100–13,300 убити; 29,500–33,500 ранени 1. Инж. Иван Милев – жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 г., деец на българската общност. 2. Александър Николов – мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014 г. 3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014 г. 4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 г. преди посещението на българския Президент. 5. Оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 г. в Болград – поруганите им имена, омазани с украинска жълта и синя боя, на 29 февруари 2017 г. и написаната на него закана към местните българи „чемодан – вокзал – София“ 6. Българинът Василий Кащи – публично жестоко пребит пред залата на Общинския съвет, а очите му залени с антисептична течност, в Белгород на 30 май 2017 г. 7. Първият акт на преврата в 2014 г. – отмяната на законите, гарантиращи права на българския език. 8. Прекрояването на Болградските общини през 2020 г., за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г. 9. „Закона за коренните народи“ от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ, живеещите от векове там българи

FAKE!

FAKE са центовете, които получаваш, за да плюеш по нация, с която сме исторически свързани. Скапан, безчестен помияр!

Да си играят сега чилик двете държави, като са толкова отворени хаха....

Равнииис!Мирно!

Това се у истински "демократичен" фашизъм. А отборите на САЩ защо не ги изхвърлихте от спорта?

Защото отборите на САЩ, определят правилата !

Ще си стоиш в кочинката прасчо, и ще спреш да се заобикаляш с държави-буфери. И ще си квичиш от там само.

А от Художествената гимнастика?

Глупости това го е нямало и по времето на Хитлер. Тъпаци

Така е, Путин надмина Хитлер.

7 милиона евреи, гейове, цигани и т.н. ли изби?

"7 милиона евреи, гейове, цигани и т.н. ли изби?" Това се равнява на общо взето 4 човека. Я сега марш путлераст. Да не вадим бройките от Катинската гора и.т.н.

по времето на х. американците са си ритали ръгби, а руснаците като едни ацтеки са ритали у главата, футбола е бил между уругвай, унгария, германия и аржентина и бразилия

Честито на ушанките и техните фенки. Крим ваш. Ама временно...

Изхвърлете пРосия отвсякъде

Имаше мохабет за старанието и престараването. Защо трябва спортните състезания да се превръщат в идеологически такива? Примерно - американците не се посвениха да приемат нацистките военнопрестъпници, търсети от организираният от тях съд, а тук дори няма престъпление, дефинирано от международното право.

Браво. Руснаците ще страдат , докато не изгонят ненормалника Путлер.

Но, някой може ли да отговори, защото Израел е в европейския футбол, а Ливан, или примерно Иран не?

Как мислиш, че ще играят един срещу друг? Нали жива чалма няма да остане на стадиона

А ТЕ КОВ СТРАНА НАПАДНАХА@

Израел вчера бомбардира Сирия.

Няма значение, дали са нападнали някой, или не, просто не са в Европа.. Стегни се малко, не се излага а тъпите въпроси, които задаваш

Когато САЩ нападаше Сърбия Ирак, Либия, авганистан, и други,всички им ръкопляскаха, но нима там не умираха невинни хора. И защо на мок уефа и фифа хич не им пукаше за това. А ес въобще не се сети да прати въоръжение за нападнати те държави. И защо никой не наложи санкции на САЩ, и не ги изхвърли от банковата система, след като избиха стотици хиляди невинни. Всичкото това лицемерие, не ви ли идва малко в повече

Не.

Сърбите правеха престъпления срещу албанци, хървати, босненци и др. И за другите страни си има причина.

И украйнците правиха.

Убити в Донбас (Донецк и Луганск област): 3,393 убити цивилни (349 in 2016–2021) 13,100–13,300 убити; 29,500–33,500 ранени 1. Инж. Иван Милев – жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 г., деец на българската общност. 2. Александър Николов – мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014 г. 3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014 г. 4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 г. преди посещението на българския Президент. 5. Оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 г. в Болград – поруганите им имена, омазани с украинска жълта и синя боя, на 29 февруари 2017 г. и написаната на него закана към местните българи „чемодан – вокзал – София“ 6. Българинът Василий Кащи – публично жестоко пребит пред залата на Общинския съвет, а очите му залени с антисептична течност, в Белгород на 30 май 2017 г. 7. Първият акт на преврата в 2014 г. – отмяната на законите, гарантиращи права на българския език. 8. Прекрояването на Болградските общини през 2020 г., за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г. 9. „Закона за коренните народи“ от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ, живеещите от векове там българи.

Ти кога си видял американски отбори в Европейските клубни турнири??? На тъп въпрос - тъп отговор, ама си го изпроси...

Мок и фифа, които съм цитирал, съвсем не са в Европа. Хайде малко по сериозно. Тъпият ти отговор, няма нищо общо с конкретния ми коментар

Не си прав,изхвърлиха САЩ от турнирите за купите на Африка ,Азия и Европа

Време е за паралелни спортни събития и организации. Евразийските държави ще се включат там. Ще бъде мотивиращо да се виждат постиженията. Без Русия и другата половина на света, какво световно и какви медали?! Като Австралия опън без Джокович. На западните спонсори може да им е тъжно, докато намерят начин да припечелват и от тук...

единият път ще играят северна корея и русия, а другия път русия и северна корея, Може да пратим там и северномакедонските земи, последният им цар бил пакистанец

В края на краищата Русия ще ви го начука сериозно,дебили!

Кога бе тъпак?

Soon

Русия ли ти е най-важното? Слагай си ватенкатау и МАРШ натам. Там и война да няма, хората са по-зле от колкото да имаше. Днес по-рано казах на всички, че Русия няма да види футбол повече. Може да се провери кога и къде съм го казал. Казах и друго нещо за Путин - то също се случва вече. Няма да доживее 2023 ни няма да го убие друг освен руснак.

Путлер ще свърши като Кадафи ;) с тези опасни копченца дето ги има си заслужава скорошната гибел . Завзе им Крим , сега още две области , утре Молдова и така нататък …. Ей сиктир Я кажи САЩ присвоили ли са си чужда територия я от Канада или Мексико или която и да е друга държава бре ушанке ?

Истерията ще завърши със завъртане на два ключа и натискане на една кнопка. "На мен свят без Русия, не ми трябва!"

Браво! Изхвърлете ги от всички сфери на живота! Жалко само ,че всички минават под един знаменател! Но диктатора и агресора Путин трябва дори да бъде съден от собствения си народ за всичко сторено ! Това ботоксово джудже, трябва да бъде гражданин на Гулаг ,за да почувства болка! Макар ,че се съмнявам в стоманеното изражение на този получовек!

Идиот!

Ще има революции, това е сигурно. А дали ще остане след тях жив човек, това вече не е сигурно.

Божа работа. Викаш всички да легнат на джуджето.

Вече му легнаха клекнаха и т.н.

Съгласен. Революция в Русия трябв да има и да арестуват и съдят дребното нищожество ,което зокопа Русия.

Как ще преживеем липсата на блядовете :(((( Пускам сълза и си го местя в левия крачол

Бай Ганьо е отблъскващ! Милее за руснаците, които го цакат със скъп бензин и диктуват цената му. А в същото време дебилчетата му мият чинии и бършат гъзове на Запад, не в Рашъ.

Абе, идиот. А откъде ще купуваш евтин петрол - от САЩ ли? Не виждаш ли, че цяла Европа и Русия са губещи. Единственият печеливш са САЩ, които насадиха цяла Европа на пачи яйца. А нашите глупация в парламента изобщо не ги интересува българския интерес - cоpy/paste сме. Много ми е любопитно кой ще спасява туризма тази година и кой ще плаща скъпия американски газ? За една година служебно и редовно правителство не видях нито една положителна промяна. Само приказки и никакви действия. Ама сигурно аз съм дебил.

Изглежда ти си идиот. Руската компания от години не плаща данъци у нас, защото "са на загуба".

Хамерика кога?!?

Вие си пишете каквото искате обаче РУСИЯ ЩЕ ПРЕМИНЕ КЪМ ЗЛАТНА РУБЛА. И ЩЕ ПРОДАВА ПЕТРОЛ И ГАЗ СРЕЩУ ЗЛАТО КОЕТО ЗАПАДНЯЦИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА КУПУВАТ НА ШАНХАЙСКАТА ЗЛАТНА БОРСА .... И ТО САМО СРЕЩУ КИТАЙСКИ ЮАНИ .... ДЕМЕК КУПУВАШ ОТ КИТАЙЦИТЕ ЮАНИ ПО КУРС НА ДОЛАРА И ЕВРОТО КОЙТО КИТАЙЦИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ, .. ... ОТИВАШ НА КИТАЙСКАТА БОРСА .. КУПУВАШ ЗЛАТО .... И ПЛАЩАШ СЪС ЗЛАТОТО НА РУСНАЦИТЕ ЗА ПЕТРОЛА У ГАЗТА .... ТАКА КИТАЙСКИЯ ЮАН ЩЕ СТАНЕ ОСНОВНА СВЕТОВНА ВАЛУТА .. А РУСНАЦИТЕ ИМАТ ЗЛАТНИ РЕЗЕРВИ ... И ДОЛАРА И ЕВРОТО СА КАПУТ:). .... ГАДНО, НО ГЕНИАЛНО това е

Очевидно е,че нищо не разбираш от световна икономика! Много си зле "гениялния"!

хахахахахаха. Пешо, ти хапчетата днес пи ли?

И като се събуди видя, че газиш калта някъде из Сибир...

Това показва изключителното безсилие и слабост на запада.

Е, и?! Това означава, че Русия няма повече да спонсорира мафиотите от УЕФА или ФИФА (директно или чрез руски фирми или телевизионни канали), а това трябва да бъде приветствано! Отделно, че тези организации вече трудно могат да претендират, че са международни, при положение, че такава огромна страна като Русия не участва в тях! Може би тези организации трябва да се преименуват на Сащисана УЕФА и Сащисана ФИФА!

да бе, огромна, даже Индия обикновено не участва защото не може да се класира а са 1/3 от света, русията като 1/40та и без друго напоследък не излиза от групите.

Страдат обикновения народ

Всеки народ си заслужава управниците. 50% от руснаците са съгласни с войната (защото вярват на това, което ги лъже официалната пропаганда). Тогава да си сърбат попарата!

Нема лабаво! Само бой по тъпите блядове

Отлично решение! 21 век е! Не на агресията!

А агресията на запада срещу руския народ?

Къде я видя? Западът кога е нападал руска република? Запитай се защо ни поляци, ни шведи, ни финландци и чехи обичат руснаците.

Жалко, Акинфеев ще ми липсва с виртуозните си намеси и Дзюба с филигранната си техника.