17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИРЕТО като играят, да видим до къде са! Ще отпаднат от Бате Борисов. Брашнен чувал.

преди години и Левски пропусна всички пресявки и игра направо с тампере юнайтед за влизане в групите, но батков продаде мача. мачовете Левски - Тампере и ЦСКА - МТК са най-наглите проддадени мачове в историята

Само тъп ганьовец може да каже, че да не играе, е късмет! Всички други искат да играят срещу най-добрите, но не и бай ганьо. Ето затова няма оправия в тази държава.

Те най-добрите като най-тъпи (по Вашите критерии) играят директно в групите без пресявки...

"Не става само с игра трябва и късмет!" ДАНО ДА ВИ Е НА КЪСМЕТ!

ЕГАТИ ИЗМИСЛЕНИЯТ И ЖРЕБИЙ .... ДА НЕ ИГРАЕШ И ДА ПРОДЪЛЖИШ ДИРЕКТНО НАПРЕД ... ТИЯ ОТ уефа СА ТОТАЛНО ИЗПЕРКАЛИ ... ДА ИМ ИМАМ И СМОТАНИЯТ ЖРЕБИЙ ....

Ай така да им върви все на момчетата и до финала ако могат да стигнат без игра.

Егати късметлиите ......

калитковци...но ще ви размажат на плейофа та да ви боли най-силно...

Това не късмет,а антикъсмет. Какво по-добро да проверят силите си с по-слаб съперник ?

То едва ли има по-слаб отбор в Европа от техния.

каква е файдата за родния футбол? Онзи ден отборът на Домуса бе с 11 чужди играчи в основния състав!!! Този нелеп експеримент на Гела да опитва да развива спорт футбол на място, където не му е мястото, вече идва в повече, особено с пълното пренебрегване на родни футболисти, за сметка на чужди наемници... В Делиормана до неотдавна хората мислеха, че футбол се играе с квадратна топка!!! И си развиваха страхотно успеино борбата, като даваха на България редсица световни, европейски и олимпийски шампиони! Но не би, дойде онзи Гелосания, взе пари от държавата, построи малко спретнато стадионче, което е винаги или почти полупразно, дори на мачове с нашите грандове, и упорито се опитва да командва парада с родния футбол, все едно, че му е бащиния... То не бе реферски реверанси (както онзи ден във В.Търново), не бе източване на БФС, не бе пренебрегване на всякакви феър плей правила, но нашият Домус, ей-така, на инат, иска да натрапи този неизвестен на местните хора спорт. А е очевадно, че там ходят не повече от стотина зрители, а когато гостува отборът му навън, я има, я няма по 5-6 близки на играчите, които присъстват... Смешно, ако не нелепо, нередно, ако не против правилата... Но, тука е така, айде да си затваряме очите пред фактите...

Смени плочата, тази се изтърка. Виж какво става в другите отбори. Който е кадърен играе където си поиска. Никой не слага огради и граници, както ти го правиш. Светът пък е пълен с наши играчи - играят буквално на всеки континент. Повече ме притесняват тези, които остават тук. Като погледнеш кои са голмайсторите по кръгове и разбираш защо никой никъде не ги иска!

Изтъркало се било, това няма да се изтърка, понече човека е прав ! Как да има добри наши играчи, като гела внася на кило от африка и подтиска родните кадри ? Нали уж имал най-добрата школа....за 10 години как не извади 1 играч от тази негова школа ?!?! Няма да ви дойде акъла ей, разбере един път за винаги, че делиормана е тумора на БГ футбола !!

Да са живи и здрави чуждите попълнения, че ако останем само на нашщите спънати коне, няма да имаме нужда от ..,вратари. Нали ме разбирарш?

Първата полза е, че благодарение на точно този отбор, имаме коефициент и сега четири отбора играят в европейските турнири и имат шанс да видят какво е футбол. Втората е, че това е успешен финансово и спортно-технически проект и по естествен начин принуждава другите отбори в България да се развиват и играят по-добре, за да са му конкурентни - Локомотив, Черно море, Славия са типичен пример. ЦСКА на Ганчев сега тръгва по този път и ако не почнат номерата, които правеха с Литекс, също ще бъде конкурент. Неизбежно е. Третата е, че за девет години, Лудогорец докара отбори, които само дядовците ни вече помнят, че са идвали в България, с някои изигра страхотни мачове и постигна не лоши резултати. Четвъртата полза е, че всички български отбори, благодарение на класирането на Лудогорец и успехите му в Европа получават пари от УЕФА по тяхната програма за развитие на футбола. Петата полза е, че в Разград вече има чудесна база, детско-юношески школи, треньори, скаути, като, ако запазят този подход и професионализъм, след две три години, ще започнат да произвеждат и собствени играчи, които пък да продават в чужбина. Шестата полза е, че показаха как се правят успешни входящи и изходящи трансфери и се изгражда отбор на прилично европейско ниво. Седмата е, че в Разград, отбора създава бизнес и заетост, носи по-високи доходи и потребление, а за капак, местните си имат повод за гордост и самочувствие. Може и още много, ама то който гледа само да плюе си плюе. Футболът навсякъде по света и в България вече не е това, което беше най-късно до средата на 90-те и това, което тук го прави Лудогорец успешно, го виждаме и в най-големите първенства в Европа. Просто е! Не може да се конкурираш или дори да се опитваш да се докоснеш до големия футбол по друг начин - справка Славия, която отпадна още в първи кръг и не за първи път. За евроидиотите няма да говорим изобщо.

Я пак си помисли, благодарение на кой сега играят 4-ри отбора в Европа? Мноооооого добре си помосли. Ще ти дам жокер: Твоето птборче още риташе във В група.

Дано влезнат в групите!

Талантливите деца нямат пари да плащат школите. Десетки хиляди деца от малки пушат марихуана и вземат наркотици.

Нямат пари за школи,пък имат пари за наркотици ? Не се връзват нещата.

Хайде, дано имаме поне един отбор в групите... пожелавам им успех!