Коментари - Огромен скандал във футбола: Спортният министър заплаши БФС с отнемане на лиценза | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли поне един нормален министър от този кабинет?

Това е въпрос за 5 стотинки!

ГЕРБ унищожи професионалният спорт. Във федерациите се настаниха едни чичаци, които разбират само от цоцане на бюджети и подправяне на отчети. Единсственият спорт с резултати, който всъщност не е спорт, а подигравка, беше художествената гимнастика.

В голяма грешка си! По времето на ГЕРБ махнаха Михайлов и в момента в който се махнаха от властта той се върна на поста. И също така по времето на ГЕРБ се направиха големи зали за спорт.

Направиха зали защото се краде от строителството, а питането е - като направиха зали и стадиони, цъфна ли спорта? Всичко е на мускули... Никога не сме били на такова дъно!!

ПРЕДЛАГАМ И СПИРАНЕ НА ДЪРЖАВНОТО ФИНАНСИРАНЕ! ВЕДНАГА)!

Червените чекид.ии бяха платените протестъри една година и сега си им назначиха министър. Цега ще им построят стадион върху половината Борисова градина. Е така се прави футбол и "оправя" държава.

Построят.ама друг път

Министърът само интересите на Гришата защитава…

Че някои ръководители откарват десетки години? В смисъл, малко намирисва на едни други демокрации. Където има несменяеми хора и вечни постове. Северна Корея, Русия, Беларус, все хубави места.

На министъро майка му и баща му са братчеди!!

Хахахахахахаха

по-полезно ще е една година- нулева , без никакъв футбол....

"Както е ясно, Димитър Бербатов си направи алтернативен конгрес и се самообяви за президент на футболната централа, но до момента съдът не е приел като легитимни документите му за подобен акт." Това е българската журналистика. Крайно пристрастна и непрофесионално поднасяща събиият и факти!

Вземай лиценза бре, махай ги тея дърти хрантутници и бандити - боби и лецата. Мани ги , не виждаш ли , че нишо полезно не правят. Сигурен съм, че Бербата ще е в пъти по-добър и по-подходящ и ще направи повече за бг футбола

Не бъркайте конгреса с избор на президент с конгрес, на който не се избира президент. Дали ще се избира президент или не, няма никакво значение, просто трябва да има конгрес, на който да се гласува бюджет. Като не е гласувал до сега бюджет, може сега да го организира. А щом не може да го организира, то вината си е във БФС.

Абе боклук, я да видим как ще отнемеш лиценза? На футбола, дето един лев не взема от държавата! Смотльо! И ще го дадеш на куклата Барби, финансиста Петров и оня дето живее постоянно в Англия? Някои хора не разбират функцията на БФС, а тя е административна. Да осигури всичко за първенството и националните отбори. Всичко е осигурено, но няма играчи. Все повече тъмнозелени са във футбола, щото белите ги мързи

С за това,че няма играчи ,ние феновете ли сме виновни или БФС ,които непрекъснато увеличават квотите на играчи извън ЕС? За да угодят на Киро Гела.

Вземете им лиценза за алкохол на територията на базата и сами ще си отидат.

За какво ни е БФС ? ЗА какво ни е беге футбола,по добре тия милиони да се раздадат на кабелните оператори да разпространяват английското първенство всички да могат да го гледат..

Хематологията с техен некадърник дрогиращ се , сега е време за БФС , иначе в държавата всичко е тип -топ , пълен ХАОС !

Спортният министър се е объркал. Кръчмата "БФС-Боянско ханче" е под контрола на РЗИ и Агенцията по безопасност на храните. Няма нищо общо със спорта.

Браво на министъра . Отчетите да бъдат достъпни в интернет .

Оядената мафия на Перукан е затворен наша до гуша в лайна и корупция. Съд и затвор за тия тунеядци.

Спортния министър иска прост да види бюджета на бфс, както е по закон. И това е, няма боби, няма берби. Закон и нищо повече

За 16 години имаме едно голямо футболно нищо.За какво ни е нужен този БФС?Славната четворка яде и пие на воля и се мисли за недостижима.Необходима е смяна г-н Перукан.

Закриваааййййй тая шайка пияндета

успее да разкара Перуката, му прощавам всичко.Защото реално за спорта нищо не е направил. Красен Кралев работеше и имаше резултати. Василев само си сменя вратовръзките.

Я кажи какви точни резултати имаше при Кралев? Станахме нещо световни или олимпийски шампиони в нещо смислено ли? Колко пари се похарчиха срещу какви точно резултати? Ай сиктир

борба, карате, щанги, художествена гимнастика нищо смислено ли са?

Театрото стана пълно ....

Вън перуката от българския футбол.

Коя от двете перуки...?

вън!

Плащам ви щедро ... само толкова ли?

Срещу сегашният спортен министър са тези ,които се чувстват застрашени - мазните гелосани коси с подарените титли ,както и едни други с един огромен "чадър" ,плюс едно 40 годишно приятелство и много милиони задължения към НАП,кредитори и футболисти!

Я... тези с минусите как бързо се разпознаха!

След като няма възможност за провеждане на конгрес поради висящ съдебен спорт, изискването за представяне на документ от такъв конгрес е нелегитимно! Така че БФС ще обжалват отнемането на лиценза и то ще падне в съда! Правителството си представя, че е въведена някакъв вид диктатура на обявилите се за почтени и за тях старите правила не важат, защото са свързани със статуквото!

Верно ли? Бах маа му ... как не се сетих :) LOL

Който ще са дойде, ще е по-добре от БМ. Такъв резил!

Чудя се как може този мръсник Радостин Василев да го изберат за министър. Спомняме си какво стори с Татяна Дончева, в какви лъжи и сплетни се заплете. Не заемам ничия страна в спора между Бербатов и Михайлов.

Айде сега Бобо перуката да даде отчет за 4 години назад и гласуван бюджет на конгрес за 2022 г. до 25 май. Отчетите да бъдат публични , публикувани на сайта на министерството на младежта и спорта.

Е като БФС са нелегитимни,кой тогава още ги "натиска" да продължават да убиват българският футбол?Закривай ,конгрес и избор на ново ръководство!

Едва ли в България има по-мразен пияница от Перуци. Докарал футбола ни до под дъното. Да ни бие и Катар, некви камилари.

Такъв е закона, като няма бюджет, няма и лиценз ! Въпроса е дали БФС обича толкова БГ футбола колкото пази БФС от ненамеса. Ако го обича и не може да организира конгрес, трябва да оттегли жалбите си срещу Бербатов, за да встъпи в длъжност и да направи конгрес. Министъра добре напомня, че като вземе лиценза да се знае кой не е реагирал на време.

Тоя министър е много зле. По зле е от Барбуков.

ама те е родила

Перуката си е мафиот, но и тоя е на мутрата Ганчев слуга.

Не ме интересува чии слуга е !Искам ново ръководство ,което да не е зависимо нито от Гелове,перуки и тем подобни корумпирани утайки,както и правилата да важат за всички!

Тоя "министър" си вкарва автоголове всеки ден. Най-слабият спортен министър някога подвизавал се в нашата страна. Този и културният министри са излагация отвсякъде. А, като прибавим и правосъдния "министър" + Курнела и имаме блицкриг на кръглите идиоти в това правителство.

То само като го гледаш и си мислиш, че е "левак"

А КОЙТО ИДИОТ ПОДКРЕПЯ ПЕРУКАТА ЗНАЧИ Е ПРЕДАТЕЛ И БИВШ БЪЛГАРИН

Бия ти мунис, щото освен перуката, тряжва да си ходи и Данчо Лечков, Костадинов, Венци Шкембето и т.н. спортен министър. Иначе да, съгласен съм, че Михайлов и сие са с престъпно ръководене на БФС.

Абе Руди, щастлив понеделник на всички апропо. Чл.24 ал.1 и 2 са за училищата. Ще ходиш на училище или няма да ходиш. И да не би ти да си го давал този лиценз, че ще го отнемаш.

значи да върнем няква мумия от преди 30 години който е дал лиценза.... Ти чуваш ли се бе тъп малоумен циганин

Дала го е държавата, малоумен дебил. А министъра е представител на...? Държавата. Айде сега да те няма, тъпанар.

Пак казвам - Перуката да се маха!!!

Сакаме да ни управлява Бугарин! Не сакаме Северно Македонец!Гладен дечко!

бе пияницо

Боби Перуката или Барби Перуката. И двамата не стават. Барби е човек, за който е важно да се забавляваш на терена. Без страдание няма успехи. Та Барби по-добре да си рисува шаржовете, и да не се бута. Редно е нормален мъж да стане президент на БФС, а не алкохолик като Боби, или женчо като Барби.

Айде барем отчет и бюджет могат да си направят, или и тук някой им е крив? Сядат, пишат, представят. Никой ме им забранява това.

Отивай си при джуджето да се навеждаш ти не ставаш за нищо.Дойде да оправиш документите на ловчанли.

с лопатата тия дето само пият и крадат от нашите пари и стимулирай там където има смисъл!

Управлението на БГ спорта удари дъното. Федерации и спортисти не са взимали пари от 4-ри месеца! Петуката и Радо Гела, уж не се харесват... ала бала футбол , а всичко умира. Мръсен помияр !!!!

Изчегъртайте алкохолици те, да си останат с прогнилото 40 годишно приятелство

Борислав Михайлов вече 17 години е президент на Българският футболен съюз и управлението му бележи периодът на най-слабо представяне на националният ни отбор по футбол в цялата футболна история, което е красноречиво! Време е заедно с мутрите от СИК Венци Стефанов, Наско Сираков и Бойко Борисов - "Просто Боко", да си ходят

да има да вземаш, ама Просто .... си е патент за ваш Кирчо

БРАВО.Ако се спазваше закона , перуката нямаше да е тук.

Аре, махайте го тоя михайлов и крадлевата му шайка и да се свършва вече! Писна ми от това пянде и роднините му!

Ко стана с ония титан на мисълтъ Ицко Камътъ - скоро не съ е мяркал?

Е единственият от поколението 94,който си изкарва честно парите с работа и името си.Вдипки останали са на издръжка на БФС и всякакви регионални подразделения или се правят на "собственици" без да са дали една стотинка,като Сираков например

А Балъков? Генчев? Киряков? Кременлиев?

Безработен .Другите не са от "звездите".

Пропусна Трифон Иванов.