Коментари - Около 100 евро за бира и 200 за нощ в контейнер - лудостта в Катар продължава | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички нямаме търпение да почне тази пародия , за да види цял свят , че не всичко става с много пари! Тепърва ще има страшни драми с фенове и дивашките им закони!

всеки здравомислещ човек не би си причинил такова пътуване и престой в такива условия и би си спестил тая финансова лудост. Аз не виждам защо на всяка цена трябва да се прави нещо. Нека им стоят стадионите празни.

Тази пълна пародия няма дори да я гледам. Дъртият Сеп си взе подкупите, а други сега да страдат.

Аз не разбрах тия фен зони на стадионите ли са или извън тях. Щото да биеш път до Катар и да похарчиш купища пари, за да гледаш мачовете на екран, е мега тъпотия.

Аз няма да гледам мачовете…Тея за канарчета ни взеха. Футболът стана само биснес. Това световно ще е пълно фиаско. … А арабите не стига, че ни цакат с петрола, сега и с бира ще ни цакат. Тоя Блатер е за затвора, заедно с Платини.

Защо беше нужно да се прави Мундиал-а в Катар, който е повече от посредствена футболна сила, защо беше нужно да се прави по коледно време (мразиме христианските празници май). За кого ....са тези побъркани цени....Въобще, от любима игра за милиони футболът стана забава за милионери. Да им е сладко! Без мен този път!

Абсолютно вярно! Катар очевидно няма капацитета да организира подобно първенство.

Сеп Блатер и ФИФА нали сгънаха едни пари...Феновете кучета ги яли,докато могат,ще ги цедят мъжката,а после....ще го мислим после,когато вече не могат да плащат...

На др. Блатер му е през дедовия, ако ще и 10 000 $ да чини една бира, той нали се нагрухтя с десетина милиона...

В контейнер да спя срещу 200 евро за вечер ? Не ,мерси.

Ааааааа хич не си прав ! Хората за едното селфи живота си губят , какво са някакви евра след като ще може да си постнеш снимка от лагера, да пуснеш видео в канала си и още други съвременни простотии.

И бъди сигурен, че ако иде да гледа няма да плаща бирата. И в фургон няма да спи.

По Коледа, тоест през зимата щото даже и сега там е над 30 градуса. Знаеш ли колко е през лятото?

Е, то това се подразбира.

Това "световно" ще го пропусна по една най-обикновена причина - студено е за бира с цаца на открито

И като се добави, че спорта вече стана политическа бухалка-руснаците нямало да участват, иранците също щели да ги наказват, трябва наистина да си много луд, за да заминеш за Катар на световно.

Номера е да отидеш и да подкрепяш своя отбор на стадиона , но понеже той не играе всеки ден , през останалото време искаш да пиеш няколко бири и да гледаш останалите мачове. Никой иначе няма да отиде там специално да им седи в тъпите зони и да им пие пикливата бира за десетки евро едната.

Прекарах 6 часа трансфер на летище Доха. Бира нямаше, половинка вода струваше 7 американски долара. Внезапно загубих интерес към футбола всякакви световни.

Къде са тези контейнери ,че не сме си свършили работата

Боклуци алчни!

Оригинален коментар.Браво :)

Работа. Да им пресъхнат петролните кладенци!

И кво те бърка, че няма да участват руснаците. Жал ти е ме няма да гледаш великия руски футбол?

И до там ще стигнем, търпение