17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля че в този спорт трябва да има комисия която да преценява етични проблеми и просто да отстрани въпросната негърка изобщо понеже не се държи като човек, а като маймуна. Спорта е за жени и от тях се очаква да имат даден финес и не подобава поведение като на горила.

tonk11

Всъщност расизма все повече се отнася за белите.

Винаги е расизъм, когато истината не им изнася. Браво на австралийския съд!

какъв расизъм...даже шаржът е много приятелски! Доста е ядосана и и личи, ама трябва да може и да губи.

Признах ги австралийците. Изобщо не се вързват на тия американо-европейски джендърщини/всеки не_бял е обект на разизъм/миту и всичките тия новоизмислени псевдодемократични ценности. И как забраниха да се стро

Абе има в Ютуб поне едно видео където се поставя под съмнение че тия Уилиямс са изобщо жени - и се привеждат ред доказателства. Няма да се учудя ако е така - сега щом си сменил пола, си това което си решил да бъдеш... и ще е не само расизъм, а и сексизъм и кой знае как изъм ако им речеш нещо на тия отврати... в един форум един даже беше писал нещо от сорта "Я, Майк Тайсън с нова прическа и играе тенис"...

Нормално. Вече нещо ако не им хареса първото е расизъм.

Излага се Серина! Това тя не е спортсмен, не е доблестна, не може да губи и веднага обвинява в расизъм. Провали хубавите моменти на победата на Осака.

И каква е разликата?! Художникът е използвал "шоколадов" цвят и за двете, при това и двете са със сходни нюанси, или това че е постигнал поразителна прилика с първообраза е обидно?!

В днешно време ако си бял, здрав и не си обратен ти е спукана работата. За да имаш шанс, трябва или да си черен, или да си инвалидизиран по някакъв начин или поне да си обратен. Баси ценностите, няма що. А че Серена-та не прилича на човек е друга тема.

Че откога е расизъм да рисуваш маймуни ?

Расизъм е да изрисуваш кон като маймуна!

Ето това, което казваш е расизъм.

Трябваше да я нарисуват зелена та да не се обижда.

Уууу расист, какво имаш против Хълк бе! какво ти е направил, та да го сравняваш с нещото??!

никой не се жалва, че тя си приема допинг без проблем, тя се жалва за какво ли не - расизъм, сексизъм и т.н.

"Тя"???????

"То"

Chefo77

Сексизъм?

Едната е смес от черен е японка, дргата само черна, но било расизъм ... тези ми ти црънци много обидчиви бе ...

ако заявиш на някой прост черен, че е прост, хоп - расизъм. явно е, расизма е удобно обвинение и оправдание за всеки некадърник с различен от белия цвят кожа. а, колкото до черните, расизма е показателен, ако посетите гетото и не сте в техния цветови ритъм.

Аааа, ама следствията от посещението в гетото са културни особености! :) :) :)

Тази карикатура е супер - и в роклята си за оскарите пак така изглежда!

Победа за хумора срещу политкоректността. Поздравления за медийния съвет на Австралия!

Oсака не е направила нищо непозволено или лошо в мача за да бъде окарикатурявана по някакъв начин - затова и е нарисувана без излишно окарикатуряване.

що така взе, че я би, а! Мое ли такива работи, насред цел свет. Ми, не е убаво. Па е и японко-хавайка, а не чиста афроамериканка, както им викат на нигерите у Америката.

mnogo dobra karikatura!!!

Перфектна карикатура, хахахаха..Поздравления за автора.