Коментари - Оранжевият кошмар продължи, Италия остави "лалетата" с празни ръце у дома | Корнер.dir.bg
назад

Оранжевият кошмар продължи, Италия остави "лалетата" с празни ръце у дома

Четири гола от Хърватия и три от Италия оформиха "оранжевото" фиаско

Обратно в новината

Коментари - Оранжевият кошмар продължи, Италия остави "лалетата" с празни ръце у дома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

След мондиала през 2014 г. започна процес на подмяна на поколенията в Холандия, който се проточи само поради това че не се намериха достойни заместници на предишните звезди с които Холандия спечели бронза в Бразилия. Оказа се че нито Депай нито Ван Дайк са от ранга на Ван Перси и компания.

Съгласен съм, но не съвсем. Да , започнаха подмладяване , но при такова силно месно първенство, при клубове като Аякс, ПСВ, и Фейнорд, да не можеш да събереш 22 добри играчи, според мен ,не е Ок. Нещо скърца в иначе винаги добре смазаната холанска футболна машина. Дали пък като си смениха името, нещо не им се играе за "Нидерландия" , не знам?

Е какво пак намеквате?

Много странно! Нидерландия на този турнир имат РАВЕН и загуба! Това, че при равен има продължения (или няма, както днес ако беше равен, то нямаше да има) е за да се определи победител. В редовното време си остава РАВЕН. За какви исторически загуби се пише тук, след като 1) мачът е равен; 2)Победителят е определен с екстра тайм! Не разбирам защо понякога се търси "под вола теле"! Иначе мачът за 3-то място стана интересен. И двата отбора имаха своите шансове!

...Ван Перси холандците са абсолютни слабаци. Имаше нещо с Депай, но и той се оказа гола вода.

Депай не игра на този турнир. 1/4-финал на Световно, само преди 6 месеца, загубен с дузпи. Слабаци?

...ме разбрал. За Депай имах предвид това, че беше надежда, Юнайтед, Барса, на края нищо.