Още един от фаворитите на Sofia Open напусна турнира

Палачът на Димитър Кузманов изхвърли №2 в схемата - Феликс Оже-Алиасим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи, дошли да си вземат хонорара? В тениса хонорар има само при победа. Ако отпаднеш рано, може и нищо да не вземеш. Големите хонорари са при достигане поне на полуфинал, при по-ранно отпадане едва успавяш да си покриеш разноските по пътуването, престоя и треньорите плюс физиотерапевтите. Това важи за малките турнири, като нашия. В по-големите турнири и при ранно отпадане се взимат добри пари, но на нашия специално едва ли на тенисист от ранга на Оже Алиасим и Шаповалов няколко хиляди ще му се видят големи пари. С тях не могат само самолетните билети да си покрият.

Наистина отстрани изглежда сякаш повечето играчи са дошли да си вземат бонуса, независещ от резултатите им. След това не им се играе. Честно казано с такова поведение, по-добре да не организират турнир.

Масова евакуация му викат на това!!! Ама пълно с идиоти в БГ на които нещата им се виждат майтап и конспирация!!! Някои хич и не дойдоха на този турнир, други дойдоха само за да си вземат хонорара и по някоя точка, че им е първо участие! Иначе какво беше - ще е най силния турнир за всички времена! Че и Надал чакаха да дойде! То бива да нямаш връзка с реалността, ама чак толкова сине диагноза!

Гледам гласуването точно 80 на 20%. С науката шега няма.

Хората бегат с 300, а някой се опитва да пише спортни новини. Тегаво е , но пък ако не бяха пропилели лятото, можеше и да не искат да бягат с писъци от тук.

че Карузо изх върли цигането, наперено. Жалко, че утре е срещу Гаске, чийто стил харесвам.