Още една бивша атакува Саша Зверев: Биеше ме, страхувах се за живота си

Германската тенис звезда определено ще иска да забрави тази седмица бързо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когата имаш дебела банкова сметка винаги се излизат на яве такива случаи.

Не живеем в средновековието. В момента, в който мъж или жена посегне на другия - чантата, освидетелстване и всеки по пътя. Особено, когато е в началото. Ако има деца, това е вече друга тема и се ходи на психиатър. Колкото и да заплашва, колкото и да ръмжи, жената няма да остане без вода и без храна. Оплакване в полицията-медицинско свидетелство и съдебна забрана за доближаване на човека на 50 метра. Наруши ли я - в кауша. Като го гледам дзверо ако влезе в академията точно за два часа ще стане дзверкиня и ще бъде подложен на това, което е правил. Няма и да си помисли да повтори, а всяка НОРМАЛНА жена ще бяга от него, като дявол от тамян. Не знам човек, който е бил жена, дори и тя да си е заминала, да е спрял да бие в последствие. Такова животно нема! За това, мили дами, опичайте си акъла - имаше един типичен пример - оня Боби Браун - дето правеше Уитни Хюстън трудна за рисуване, пък после другия - Крис Браун - дето правеше Риана трудна за рисуване. Да не би те да са спрели с насилието след това? Аааами! Приемете го от тази страна - ако сте в читава страна, и ако много обичате човека до себе си, то не е ли по-добре след първата подобна случка да подадете сигнал на съответните органи и ако трябва да влезе в затвора за няколко месеца? Така няма ли да му направите и на него услуга, в крайна сметка! Защото такива нещастници живеят и нещастен живот. А сега, когато тази се е разпяла след година и половина, твърденията стоят някак си, във въздуха. Сега има две положения - или тоя дзверо да избира с кого да си ляга, или ако посегне отново да го тикнат в кауша. Що никоя не се оплака от наш Гришо? Да му е честита победата, между другото! Пич е!

Този Дришо размазал грък, долу Дришо!!! Пфу! Русские самые великие, Дришо говно!

Шшшш, алоу , кокошарника !, ма той името му Зверев ма пача !

явно лош руснак. Обича да бие германки.

За да бъде точно задраскай " лош" и прибави " и ебе"

Ми като не си му давала ша та бий ми !

Някоя друга да се сети нещо

Блазе им на педерасите

ВСИЧКО РАЗБРАХ, САМО ЕДНО НЕ МИ СТАНА ЯСНО, КОЛКО ПАРИ ИСКА ТАЯ. ПРЕДИ ИМАХ НЯКАКВИ СЪМНЕНИЯ, НО ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ СИ Е ДОХОДОНОСЕН БИЗНЕС ЗА ЖЕНИ НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО.

Давай, Сашооо! Убий ги от бой разпоретините!

Ех, как неудобно се получава. Да беше нещо друго, да нахраним и Сорос, ама така, рускиня. Наша. Можем просто да си храним жените по принцип... Разхищение си е така. Няма същия възпитателене ефект.

Айдееее,почна се...И вчера ви написах...Ся некоя ще каже, че я е изнасилил...

Миналата година на един турнир така грозно и агресивно псуваше баща си на руски, че на баща му се насълзиха очите от публичната обида и срам.

Този гаден руснак, който се хили от снимката е пълна гад с фамилия на ЗВЯР и то не случайно. Вероятно фамилията му е известна със зверства и като наследник е наследил този ген. Каквито и да са жените с които е имал връзка е гадно да ги бие, а тук на тази новина май са налазили доста насилници които бият жените си и дори го защитават? Срамота!!! А защо сега идва тази новина за това че е насилник, то е ясно - една е казала, повлякла е крак и ще има още много оплаквания, защото явно тази гнида не е стока!

Не бе, душата, мамашите перат алкашите. Ама руснаците не се оплакват, щото знаят че са за бой и щото не чакат "подкрепа" от сОрос.

Всичко, което не е подкрепено с доказателства е клевета. Като ги знам рускините какви златотърсачки и актриси са, само и само да станат популярни, не и вярвам много много на тази. Поне можеше да подкрепи твърденията си с някоя снимка след боя от тогава, ако не с друго. Да не стане после като Андреа и Кубрат Пулев. Що помия се изля и там от Андреа и на края какво пак приятели с Кобрата. Наранена жена бивша приятелка на популярно световно име е много опасна комбинация.

Бий за да те уважават.

Ама то бий ли било? Аз мислех че е пий, и пиех колкото мога и питах всички дали ме уважават. Сега разбирам странните погледи. Разменям мазе с празни бутилки за боксова круша и чифт ръкавици.

"Крастата и Звяра"

Наранена женска, жив дзвер. От най-добрия приятел на човека се превръщат в най-големия враг на мъжа. Затова аз на жена не разчитам и не се доверявам но се опитвам по никакъв начин да не го показвам, иначе озверяват.

Оправдава фамилията си. То гените не можеш да си смениш..

каква ти звезда? Това си е чиста проба най-обикновен руско-азиатски гамен, то и фамилията му такава животинска...

тази има много здрава чутура. Но пък горката стена, все в нея се удрят, та няма ли нужда вече от шпакловка?

Вчера написах по повода на първата "К*рви брат..." и ме изтриха. Днешната "вест" потвърждава моите вчерашни думи. Блядката олга представяща се за фотограф реши да намаже и тя някоя хилядарка извънсъдебно. Едно зло никога не идва само.

Не казвам кое как е било. Ама, може ли да се обвинява така, публично. Ако не може да си докаже обвиненията, това не е ли автоматично клевета.

Това обвинение е по линията на фиминацитата "Ми ту"... Не се нуждае от доказателства. Достатъчно е само да кресне някоя, че са били и ръгали насила... може случката да е от преди 30-40 години, пак хваща дикиш...

Фамилията му е Дзверов!

Типичен руский!

малко ги е бил затова ревът курвите за пари

Типичен руский!

От Гришо защо не се жалват ?

Че коя да се жалва?! Брат Улиямс дето го размятала като мокър чаршаф ли?! Че нали ще и падне реномето на хард лейди бе.ха.ха.ха...

Очакваме Гришо да се оплаче от мамаша Маша. Тия не си поплюват. Хеле тая бяла мечка. С големия смач.

Саша насила ли е вкарвал мацките в хотелските стаи ?

Едва ли. Те обаче претендират, че им го е вкарвал насила...

Значи, докато едната я блъскал в стената, забременявал другата. А сега да се появи трета да се жалва, че докато първите трима се забавлявали, тя готвела мусака в кухнята и изпуснала веселбата.

И един мармот завиваше ......

Не разбирам, ако се чувстваш застрашена за живота си, бита и малтретирана, защо не го казваш в момента, когато можеш лесно да го докажеш със следите от побоя? Чакаш година и кусур, излиза друга скандална новина и пускаш съобщението, когато вероятността да ти повярват е силно разклатена....Губи ми се логиката.

Не разсъждавай върху неща, които не разбираш напълно.

Това е перфектно най-тъпия отговор който съм виждал на този сайт въпреки всичките глупости който са изписани в тия коментари, ако не разбираш нещо как се окачва да го разбереш ако не разсъждаваш върху него бе тъпа краво.

Ако Саша Зверев някога наистина е биел и пребивал бившите си приятелки, те сега нямаше да го нападат. Щяха наистина да се страхуват за живота си. А визията на Саша е съвсем друга - усмихнат, добронамерен, доброжелателен ... Явно мотивите за женските нападките срещу него са от друг характер

Почти всички домашни насилници пред приятели,непознати и познати имат съвсем друго лице. Това как изглежда по никакъв начин не определя какво е в главата му .

Не вярвай на жени, когато твърдят, че са насилвани и малтретирани

Не си го виждал когато не е можел да го вдигне един час!

Нещата имат две страни.И тогава да коментираме.

Ще ме бие, но ще го заколя, като свиня ще го разпоря. Боклук нещастен, какво си мисли, че като е спортист му е позволено всичко ли?!

е звервев ма,да ги побиива,а тя за какво е там, за мангизи нали?

-„Моят не ме обича вече!-Спря да ме бие“.

ее като неможе с мъже ще бие жени че като го гледам женчо с цайси ако му вейна един дали майка му ще каже после това е синът ми

уруспии - златотърсачки.

Имам дъщеря и само да ми се падне такъв (или като тези отдолу с коментарите за квите)... Така ще ви любя горещо, че цц ще ви пораснат! Да си знаете. Ще ви любя до девето коляно!

И аз бих ги любил, но с дръжката на пистолета първо по чутурата и после с кол за домати... Накрая в реката с някоя джанта с катинар за по-бързо гмуркане.

Това да си топ спортист има и обратна страна Арни ги беше оправял на конвейр, включително домашната помощница. Този пък ги биел...

Горкия Арни, едвам скалъпва едно изречение, но губернатор го направи тази кокошка от клана Кенеди, за която се омъжи и после й сервира латино-драма с прислугата и порастналия син...

С тази рибешка уста, какво му хареват...парите По-добре да си траят

Ами тази фамилия не е случайна...

Жените са страшни гадове. Значи докато ти изнася си с него. След години обаче решаваш да говориш глупости! Айде, мля ви се, стига театър.

Пожелавам ти да имаш щастието да се убедиш, че не всички са такива.

Станиславе, ако са били дъщеря ти няма да мислиш така.

Може и да е истина, ама ми е интересно защо до сега се чака да се каже това, не се ли доказва по-трудно като е минало времето и примерно нямаш синини и т.н. , дано поне да е отишла на доктор да има някакво доказателство.

Боже, какво става с този Зверев? Има логика, той е пълен нарцис, и дори колегите му го подиграват за това. И аз съм познавала човек редовно малтретиран от иначе изряден член на обществото, с висок социален статус.

Хаха малко преувеличено ми се струва и чак сега пък мълчала, айде стига какво толкова опит за удушаване и удар с глава в стената;) Това последното е ирония разбира се .....

Зверев - откъде такава фамилия? Много често фамилното име отговаря на характера защото води произхода си от прозвище заслужено от някой от предците. Установил съм това в няколко случая.