Неочакваните вести удрят сякаш с мокър парцал №7 в световния тенис - Александър Зверев. След като вчера бившата му приятелка сензационно заяви, че е бременна от него, но не желае по какъвто и да е начин звездата да участва в отглеждането на детето, тя сякаш предаде щафетата на друго екс гадже на Зверев за нова порция скандални разкрития.

Олга Шарипова се нахвърли върху 23-годишната тенис звезда с обвинения в насилие.

Рускинята е бивша тенисистка, а в профила си в Instagram разказа история от миналогодишното издание на US Open, когато Зверев я е пребил в хотел в Ню Йорк. 

"БИХА МЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА 

Искам да разкажа една много лична и трудна за мен история, която вече преживях и оставих в миналото. Пиша това, за да могат момичета, които са в подобна ситуация да не се чувстват самотно и да намерят сили да продължат да живеят. Бях жертва на домашно насилие. Първият път, в който се случи, беше в началото на връзката ни, след кавга и тогава удари главата ми в стената с такава, сила, че се озовах на пода. Какво се случи после? Бях обвинена, че аз съм надигнала ръка... Мъжът, който седеше и ми крещеше, а освен това секунди по-рано ме бе ударил, твърдеше точно обратното. Как е възможно нещо такова? Защо не си тръгнах веднага? Защо му простих? На тези въпроси не мога да отговоря. Обичах го. Обичах го истински и исках да бъда с този човек. Това ми изглеждаше като грешка, която можем да поправим заедно и да оставим в миналото. Но единственото, което си струваше да остане в миналото, бе тази връзка.

През август миналата година избягах боса и бита от хотела в Ню Йорк. Стоях на улицата и не знаех къде да отида и какво да направя. Опита се да ме удуши с възглавница, удари главата ми в стената, извиваше ръцете ми и тогава се страхувах за живота си. Това не е първият или последен случай, в който в тази връзка ми е посягано. Но беше най-тежката, защото не можех да дишам, не разбирах какво се случва. Вярвах в любовта и се опитах да продължа, но както времето показва - хората на се променят.

Отношенията с насилник не са нещо ново. Но когато си замесен в тях е наистина трудно да се спасиш. Как го направих аз? Това е отделна история, която ще разкажа по-късно. Защото повече няма да мълча. Защото това е тема, която не трябва да се подминава. И защото вече не ме е страх", написа рускинята в профила си в Instagram.

Шарипова даде интервю за руското издание "Чемпионат", в което заяви, че Зверев трябва да отговаря за действията си - без значение дали става дума за дете или за насилие.

 

Embed from Getty Images