Коментари - От евротрофеи до битка за оцеляване. Кой, как и защо срина отвътре империята Севиля? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и ЦСКА"Сетемврийско знаме" беше гранд, ама умре през 2016 година без да помирише Шампионската Лига! Литекс-София също няма да може!

Отлична и много интересна статия , поздравявам!

Не виждам някаква драма чак за подобна статия. Първо, че севилци никога не са били хегемон, и второ всеки средняшки отбор като тях има възходи и спадове. Едва ли ще изпаднат. Още следващия сезон може пак да са в борбата за топ 4.

Те Севиля никога не са били топ отбор, само им погледнете постиженията в испания - само веднъж са печелили ла лига преди 80 години и 5 пъти купата на испания. А да пишете, че се борят за изпадане и просто нелепо и смешно ! Да, факт е, че имаха слаб старт на сезона, но сега, в следващите 8-10 кръга имат наглед големи шансове за поредни победи, при все че само с атлетико и барса са им мачовете, от които се очаква, че може да загубят. Като нищо към 30 кръг може да се окаже, че са замесени в битката за топ 5 дори. Статията е много прибързана, нали помните преди няколко години ювентус как бяха в зоната на изпадане след първите няколко кръга, а после станаха шампиони , дори предсрочно !

Реално е така....

То и в "Левски" е така...

Не срами името на Апостола на Свободата! Пише се "Леефски", като собственика им!