Коментари - От фермата до олимпийския връх: "Изненадата на века" се готви за завръщане | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме вече Марвъл да направи филм за този бидон с мас. Поредният супер-герой на краварника. Айде престанете да го величаете толкова. Карелин е величина в борбата- а този селянин си е чиста проба торба. Ако не сте гледали срещата - със сигурност не сте - има вече интернет-потърсете я, гледайте я, и тогава коментирайте. Едиствената точка, с която бидона победи, беше за предупреждение към Карелин. Съдийските подаръци към краварите не са от вчера, да не говорим за липсата на допинг-тестове.

Смачка го съветското надрусано кебабче, рашиста май беше взел повече дрога от нормалното та все не можеше да хване американеца,който ловко го финтира. И като пишете фермата не я свързвайте със сълзливата ферма на опосумите където си чешат храсталака и пият като невидели. В щата Уайоминг е трудно да живееш,камо ли да издържаш на тежкия труд на хората от фермите

САЩ е боклук и Бака с Помия.. Оня Джо Байдън е както някой кото играе пред група канибали- негри- маймуни, ПРЕДИ да го ИЗЯДАТ. Трябва да има ВОЙНА там, и да изгонят негрите за да се оправят... После може да се борят, да играят с топка или на карти.

Мотивацията е водеща при всяка една дейност. Да вземе и Карелин да се мотивира и да вземе реванш. :)

Кой Карелин? На 55 г. и при тази политика? И двамата вече не им е мястото на тепиха.

Не го бях чувал но се изкефих че е победил руския изрод. Руснаците са гнусни изроди които трябва да бъдат бити и пребивани.

за победите пропусна. Като не разбираш прочети по-долу да ти обяснят как е минала срещата. И запис ще намериш. Абе от ДБ освен минети, друго тренирали ли сте? Това не омаловажава успеха на американеца. Положил е огромен труд. Да стигне до такова отличие. Такъв труд не е положен от 1 и Ганчо.

Помня борбата с Карелин, американецът така и не взе техническа точка тогава; единствената победна точка беше за предупреждение на Карелин (съдиите внимателно оставаха слепи за многобройните такива на американеца, основно по пасивност). И въпреки това след срещата Карелин поздрави съвсем сърдечно новия шампион и неговия екип, като преди това събу и постави в знак на уважение обувките си до тепиха. После, доколкото си спомням, Карелин му съдействаше със съвети. Така че, журнал-гювендии, няма какво да изпадате в телешки възторг по чисто политически причини. На Карелин ще му накривите шапката - той и днес е жива легенда, уважаван по целия свят.

Виж сега, Карелин е истинска легенда, но тогава американеца си го победи по всички правила и нямаше никаква политика в тази му победа. И не на последно място в залата специално заради Карелин беше тогавашния шеф на МОК мисля Самаранч дошъл да го награди за четвъртата му историческа олимпийска титла. Е руснака загуби, някой път и великите губят, нямаше никаква политика в загубата му. Някъде 1990 г никому неизвестния Бъстър Дъглас нокаутира чудовището Майк Тайсън, нещо подобно се случи и на Карелин.

Благодаря за интелигентния коментар, рядко се срещат подобни днешно време у нас. Все пак като практикувал някога класическа борба Ви съветвам да погледнете видеозапис на срещата, има доста по Youtube. Късмет, живи и здрави!

Истината е, че руснака е супер изморен а американеца е супер тежък (дебел) и Карелин не може да го хвърли, което е коронния му номер. Американеца просто стои на едно място като камък и е супер пасивен, печели заради техническа измислица. Не заслужава победата, няма умения, както последващите срещи показват. Лош късмет за Карелин просто, но се случва.

Смешник тъп

С кво е уважаван Карелин бе! С тва, че е роден в Русия ли бре. И не викай на журналистите гювендии, щото ти си много повече от гювендия