Коментари - От верен поддръжник на Кръстаич до лошия вестител: Метаморфозата на един ръководител | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото едно магаре може да е ръководител толкова и Гонзо може да е ръководител

"тва" "дет" "го" "дрънка" "тоа" папагал 10 минути, го накарайте да го напише. Примерно за около час му дайте възможност сам... и после на учителката в 7-ми клас за проверка..... "блясъкът на чистия ум"

Сладурче. Спънато в краката, и в главата.

същия като шефа на шефа си де изсуши за 12 години всичко.

Само не знам с какво е "легендарен" ?

нещо кат дарен леген, и вътре цедиш карантиите кат заколиш прасето

Кой беше тоя Гонзо

нагъл ; по -нагъл; най-нагъл

Гонзо е същата курва, като шефа си. Върти голия гъз натам от където иде х.я и го готов да го налапа на всеки власт имащ.

Неграмотниците гонзо, костадинов и лечков и алкохолика боби ВЪН ОТ БФС! ОТВРАТ!

легендарен, легендарен....колко да е легендарен Гонзо ?

Бе легендарен в ползването на лакти. А освен това успя да вкара и гол в контрола за Рен, а за националният май 4, срещу Сан Марино и подобни.

Т.н. Гонзо е пример за това,че България е страна на неограничените възможности. Абсолютно неграмотен пън, подвизаващ се като изпълнителен директор. Това, че коефициентът му на интелигентност е приблизително равен на сресноаретметичния на шефовете му е друг въпрос. Още по друг е, че техният КИ е приблизително равен на най-високия от тези, дето да се писали партийни вождове и се напъват да правят политики и да управляват държавата. Според собствената им оценка - отлично. Най-общо казано - трагедия!

Нашите футбалери са прекрасен пример, че от всяко дърво свирка не става. Това, че си добър ритнитопник не значе, че си добър организатор. Добър организатор е домус ага, и вече единадесета година се подиграва с гарнитурата на БФС и не се занимава с плешиви идиоти, които не стават за това, което са узурпирали. Апропо - не мисля, че Бербо и Стенло биха били по-добри, но поне биха били нещо по-различно.

Твоят домуз ага като екстра организатор колко европейски или световни отличия има? Да те улесня - НУЛА! Няма дори почетно 4-то място някъде. И от тази грамадна нула дойде и зануляването в българскя футбол... Амфетите бият само у нас, само с помощта на съдийското племе.

А що? Преди агата на клубно ниво сме имали МНОГО огличия лЕ? Всъщност, я провери....преди агата ПАК СА НУЛА!!! А имахме НАЦИОНАЛ! Така, че....сравнението ти не го бива!

Тоя Гонзо завърши ли осмо отделение най-накрая ?

Ни можа,направо инженер го направиха в Габровския!