Отборът, срещу който никой не искаше да играе

Португалският Канелас респектираше съперниците си по особен начин

Обратно в новината

Коментари - Отборът, срещу който никой не искаше да играе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този отбор не е отбор, тези хора не са футболисти, а това не е футбол.Още повече спорт.Спортната злоба няма нищо общо с комплексарските изпълнения на тази сбирщина от дебили.Утайката на обществото.Хора без морал, възпитание, интелект, цели и бъдеще.Най-обикновенни лаiна, които нямат никакво място в спорта, камо ли в цивилизацията.

А ти гледал ли си ги? Едва ли... Затова пък аз съм гледал "елитния" Уимбълдън с цялата пасмина психопати, сред които Вини Джоунс изглеждаше девица понякога. Ми да ти кажа, противниците не се отказваха от мачовете, щото нямаше да се мине само с глоби. Но никой не искаше да играе срещу тях.

WIMBLEDON БЯХА УНИКАЛНО ЯВЛЕНИЕ В АНГЛИЙСКИЯТ ЕЛИТЕН ФУТБОЛ И СИ ИМАХА ФУТБОЛНИ КАЧЕСТВА ФУТБОЛИСТИТЕ, ПРОСТО ИГРАЕХА НА ГРАНИЦАТА НА ТВЪРДОСТТА И ГРУБОСТТА И БЯХА РЕСПЕКТИРАЛИ ВСИЧКИ ОТБОРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ - ГРАНДОВЕТЕ, СРЕЩУ КОИТО СЕ ХВЪРЛЯХА СМЕЛО И ПЕЧЕЛЕХА МАЧОВЕ ДОСТА ЧЕСТО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КОЙ ГРАНД ИГРАЕХА .... ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКАШЕ, ЧЕ СРЕЩУ ТЯХ СА ИЗЛЕЗЛИ ЛИГЛЬОВЦИТЕ И ПРИМАДОНИТЕ НА НЯКОЙ ОТ КОЛОСИТЕ И ГИГАНТИТЕ В АНГЛИЙСКАТА ИГРА .... НЕ СЕ СЧИТАХА ЗА ОБРЕЧЕНИ СРЕЩУ НИКОЙ ... ЕТО ТОВА ЛИПСВА В ДНЕШНО ВРЕМЕ ....

Тия играят грубо като леФски и чорбата по времето на сатрапа тошо!

Абе то имаше и български отбор с такава незабравима слава, бургаският Космос беше пълен с играещи маймуняци,някои от които и общински съветници станаха. О, времена...!

"Порто" е велик отбор! Помогнете в разпространението на романа ми - "Несвяст", който в петък навърши един месец. Нека заедно се изправим срещу посредствеността и цензурата! Безплатно е. Безценно е. Благодаря! https://drive.google.com/file/d/1iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR1CEXiXFQoRfUIBpZIPu54C4D-x05OHsAnDDxDGscuIY7ERTY1ektP5as