17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вратаря, Атиенса и Муньос са направо дебели по съвременните стандарти. Но истински мъже и велики футболисти. Бог да го прости Пако Хенто. Ако Роналдо задмине рекорда му от шест купи, той ще гледа от горе. Друг няма кой. Малдини отдавна не играе. Меси е далече, далече от добрите си години. Друг?

Да кажем НЕ на расизма и да заживеем като бели хора!

Вижте последната снимка на целия отбор на Реал- така изглеждат истинските футболисти- мъжкари със специфична осанка и леко нестандартна походка.Сравнете ги със сегашните африканци и зализани женствено изглеждащи звезди и кажете честно в коя година искате да гледате футбол 1956 или 2022?

видях са новина с бербатов и мислено го лепнах там ... абе до поколението на стоичков и малко по натам си бяха такава порода, сега напоследък се изп....... поне на визия с татуировки, обезкосмявания, боядисани коси и тн. Пушкаш идва по-късно, ама и той извънземен от това време, а и много други. Само да завърша, сега много се плюе по роналдо, че и меси, ей вервайте ми, ще ги гледат и двамата след години и ще викат, баси и мъжкарите, щото вероятно тогава ще спират по терена да берат цветя или да си правят селфита с дакфейс.

Малко хора останаха, които са ги гледали. Страхотни играчи бяха всичките до един - с класа и като хора и като футболист, каквито вече рядко се срещат