17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как руснак да спечели турнира??? Демокрацията е велика работа....хахахах

Този случай да го вземат предвид евробюрократите, дето се опитват да смачкат Орбан, щото не щял да пуска всеки в Унгария. В края на краищата, всяка държава е суверенна да каже, че който и да е чужденец може да не бъде допуснат на територията й, та дори и без официално казана причина.

Така е, като влияеш на изборите в САЩ.

Аууу, колко оригинално. Предполагам това тъпоумие означава, че сте привърженик на друг вид строй? Или сте просто толкова тъп, че не можете да осъзнаете простотията, написана от Вас...

И защо пък да не е привърженик на друг вид строй? Той е свободен човек и може да е привърженик на каквото си иска. Тъпотията е написана от Вас, не от него/нея. Или не схващате иронията към така наречената им демокрация, дето много парадират с нея, но не е съвсем демокрация или поне не, когато не им изнася. С такава демокрация човек с кеф да стане привърженик на робовладелския строй. Не, че има голяма разлика между него и съвременната демокраия/робство/.

Така се получава когато някой изчука краварите на тяхна земя.

Няма по-тиранична и престъпна държава от САЩ! За нея не съществуват закони и морал, само собствените интереси! Алчност и пълна морална деградация!

Можем да сме демокрация и без да сме колония на САЩ. Това, че не харчи толкова много САЩ, не значи че обича Русия или че обича комунизма. Ама "умнокрасивите" сте зациклили някъде в 90-те и не спирате да врякате, "кой не скача е червен". Минаха 30 години другари. Осъзнайте се. Ние трябва сме суверенна държава, а не колония на този или онзи.

Имат си право да решат лой ще приемат. Не е разграден двор като Б-я.

Сега очаквам и китайските спортисти да се окажат без визи - едва ли нещо по-рационално от това ще могат да измислят американците, за да си го "върнат" на Китай за това, че е в основата на американската икономика. Иначе за това момиче е ясно - то не получава виза защото Путин манипулира изборите в щатите, каквото и да значи това. Смях!!!

Приятно е да разбереш че труда ти не е отишъл на празно.При всеки удобен повод пиша че русия трябва да бъде тотално изолирана от цивилизования свят.На всякъде и във всичко.Когато някой те заплашва с унищожаване,няма как да сядаш с него на една маса.Явно който трява, чете това което пиша.А руско говорещите свине си оплюват брадите-приятно е да се наблюдава...хаха

Надявам се Джокович да не бъде следващият, макар че го заслужава-източноевропеец е, православен християнин и най-вече млати кравари и католици без милост.

Не съм сигурен, че могат да те излекуват,но все пак ти пожелавам успех

Безнадеждно е! Тотално увреден е!

Ако е ирония е тъпа! Ако го вкарваш си много болен!

Повръща ми се от щатската "демокрация ! Лицето на САЩ са алчност, арогантност, агресия и лицемерие!