17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравето е важно! Живота е на първо място!!! Напълно съгласен. Но случващото се е пълен ФАРС. ОВИ-остра вирусна инфекция доведе до локдаун на целия свят. Доказано вече че и след пълна ваксинация няма подобрения??

tonk11

Нищо им няма. За тия пари дето зимат и на Нова година трябва да играят. Два мача.

Хер Рангник, сега сеньор Гуардиола, имаше подобни изказвания и от други мениджъри - Клопо, Рафа Бенитес и др. Дали не намирисва на "тиха революция"? Или ще гледаме поредната серия "money talks" ...

Нормално. Всеки иска да получава без да работи. А иначе след като ще има по-малко мачове трябва да се върне правилото да се картотекират по 22 ма футболиста. Клубовете от шестицата а Англия разполагат с по 30. Да се понапънат такива като ПЕП и да ги използват. Навремето съра правеше поне по 4 промени на мач. Понякога и на цял отбор.

Не бих казал, че футболистите (или поне повечето от тях) не работят. Друг въпрос е, че последните 15-20 години спортът стана предимно бизнес, съответно много от спортистите са надценени. И все пак, за да "работи" за теб името ти, преди това трябва да се положат много много усилия.

Аааааа, ама искате милиони, е има рискове. Дори в моята работа има повече рискове, ама няма милиони.