17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ НЕ ТОЙ САМО СЕ ПОДПИРА НА ГЪРБЪТ МУ ЗА ДА СКОЧИ ПО ВИСОКО

Няма страшно те Вадуц отсега са се наточили и...чакат.А там прошка няма.Няма го и усложливият арбитър няма и Перука.Има само здрав...кс за говеждата команда.

Отново слаб уефски! Очевадно подпиране от съдията, неправилно отменен гол! Ами предния мач изравнителната дузпа за уефски не беше ли аванта? Явна дискриминация срещу ЦСКА и толериране на лудите и клетите подуенци!

Стига сте квичили и циврили, какъвто и да е резултата Левски си остава най-обичания футболен клуб!!! Само Левски

Смени дилъра.

Помиярските говеда пак взеха аванта от перуката, ОСТАВКА!!!

къде видя аванта, свиньо? Избутване с две ръце в гърба откога не е нарушение?

НЯМА КУПА НЯМА ТИТЛА НАЙ ДОБРЕ ЛУДОГАРЕЦ ДА ЗАИГРАЕ В РУМЪНСКОТО ИЛИ ИТАЛИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ДАНО УЕВСКИ ИЛИ ТИРЕТО ДА ВЗЕМАТ КУПА ИЛИ ТИТЛА ПРОСТО КЛАСИТЕ СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ В БЛИЗКИТЕ МИНИМУМ 10 ГОДИНИ НЯМА КУПА НЯМА ТИТЛА ЗА ОТБОРИТЕ НА ШОПЕТО

Като сте толкова добри я кажи колко мача имате това първенство без съдийско подпиране

Я кажи ти 40 години ЦСКА и Левски колко истински мача имат без съдийски подпирания и без ангажирани титли за тях ?

подуенските говеда и съдията запазиха измъчената победа.

съдийство, за пореден път този палячо ограби Етър. И в Разград не даде чиста дузпа на болярите и сега им отне равенството... Как издържа Краси Балъков, и как въобще ще върви футболът ни с такава порнография на съдиите.

А бе, оранжеви другарки, всеки ден плачете, че левскари пишели под теми за гмо-то, пък дори и не били коментирали играта футбол. Хайде сега огледайте се и си заровете главите в пясъка.

Колкото и каквито глупости да пишат гейренците, за обективния наблюдател се вижда как се свири срещу ЦСКА и как се бута всячески синьо-зелената коалиция на делиормана и подуене, всъщнот както в политиката домусага и пеевски(истинският собственик на подуене) са комбина така и във футбола е същото

НЕЩАСТНИКО ЛУДОГОРЕЦ БИЕ НАРЕД БЕ ВАС ВИ ТИКАТ СЪДИЙТЕ ЗА КАКВА ТИТЛА ЗА КАКВА КУПА МЕЧТАЕТЕ ШАМПИОНА Е ЯСЕН В СЛЕДВАЩИТЕ ДВАДЕСЕТИНА ГОДИНИ ПО ДОБРЕ ДА ЗАКРИЯТ УЕВСКИ И ТИРЕТО

Сельо, я сравни колко точки имат Лудогорец в резултат на съдийско подпиране и колко ЦСКА

ДАНО ИМАШ ГОДИНИ ПОНЕ 10-15 ДА ДОЖИВЕЕШ КОГАТО ШОПЕТО ДА ПЛАТЯТ НА ДОМУСЧИЕВ ДАНО ИМ ДАДАТ КУПА ЗА ТИТЛА ДО НЕ ГОВОРИМ КАТ ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗ ПО СТАДИОНИТЕ КАК СЕ ДЕРАТ ЗА ШОПЕТО ЖАЛ МИ СТАВА НИТО ТИТЛА НИТО КУПА МЪКААААА

Съдията не разреши, Етър да изравни! А Левски, без съдийска помощ са "гола вода"!

Какъв позор! След автоголът на "Легендата", вкаран от корнер и отменен заради "засада" от кума на Хр.Стоичков, сега пак отмениха чист гол на Етър във вратата на Лефски. До кога!? До кога лефскарите в БФС ще толерират синята некадърност, посредственост, безсилие, неподготвеност, корумпираност и още, и още, и още. Поръчков съдия, поръчкови коментатори, търговия с наркотици под прикритието на фен-клубове в София, Бургас и вероятно навсякъде другаде в България. Този ФК изгони от АРФГ Берое, Миньор, Литекс. Има безспорни доказателства от футболисти на Берое, от Искренов, от кой ли още не. Но не! Твърде много хора очевидно печелят от черното тото, наркотиците и каквото престъпление още се сетите. Затова Балъков заявява, че ще си тръгне от българския футбол, а журналистите от Диема се радват на някой си Костов, който мисли и се изразява шаблонно. Друг един вика по терена: "Счупи му кракът." БФС го "награждава" с 2000 лв. Докога!?

Слушай бре зелен марул от Олимпик Галата, я ми кажи за днешната чиста дузпа на зелените марули в Враца без да бързаш да се изказваш не подготвен!!

Главата ти е пълна с тор

Да живее съдията!

Цял мач свири нормално и накрая се осра. За съдията естествено става дума. Докато не се въведат видео-повторенията в България, няма да имаме футбол. От доста време в нашето първенство не се говори за играта на отборите, а за съдиите. Само за днес са две такива издънки, какво ли ни чака утре, ще гледаме!

Изблъскване с две ръце в гръб си е нарушение и няма никакво осиране. При видеоповторенията това е очевадно.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

И съдиите без които не може...

и сръбскоооо...