17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Цял мач свири нормално и накрая се осра. За съдията естествено става дума. Докато не се въведат видео-повторенията в България, няма да имаме футбол. От доста време в нашето първенство не се говори за играта на отборите, а за съдиите. Само за днес са две такива издънки, какво ли ни чака утре, ще гледаме!

Да живее съдията!

Какъв позор! След автоголът на "Легендата", вкаран от корнер и отменен заради "засада" от кума на Хр.Стоичков, сега пак отмениха чист гол на Етър във вратата на Лефски. До кога!? До кога лефскарите в БФС ще толерират синята некадърност, посредственост, безсилие, неподготвеност, корумпираност и още, и още, и още. Поръчков съдия, поръчкови коментатори, търговия с наркотици под прикритието на фен-клубове в София, Бургас и вероятно навсякъде другаде в България. Този ФК изгони от АРФГ Берое, Миньор, Литекс. Има безспорни доказателства от футболисти на Берое, от Искренов, от кой ли още не. Но не! Твърде много хора очевидно печелят от черното тото, наркотиците и каквото престъпление още се сетите. Затова Балъков заявява, че ще си тръгне от българския футбол, а журналистите от Диема се радват на някой си Костов, който мисли и се изразява шаблонно. Друг един вика по терена: "Счупи му кракът." БФС го "награждава" с 2000 лв. Докога!?

И съдиите без които не може...

Съдията не разреши, Етър да изравни! А Левски, без съдийска помощ са "гола вода"!

Колкото и каквито глупости да пишат гейренците, за обективния наблюдател се вижда как се свири срещу ЦСКА и как се бута всячески синьо-зелената коалиция на делиормана и подуене, всъщнот както в политиката домусага и пеевски(истинският собственик на подуене) са комбина така и във футбола е същото

НЕЩАСТНИКО ЛУДОГОРЕЦ БИЕ НАРЕД БЕ ВАС ВИ ТИКАТ СЪДИЙТЕ ЗА КАКВА ТИТЛА ЗА КАКВА КУПА МЕЧТАЕТЕ ШАМПИОНА Е ЯСЕН В СЛЕДВАЩИТЕ ДВАДЕСЕТИНА ГОДИНИ ПО ДОБРЕ ДА ЗАКРИЯТ УЕВСКИ И ТИРЕТО

А бе, оранжеви другарки, всеки ден плачете, че левскари пишели под теми за гмо-то, пък дори и не били коментирали играта футбол. Хайде сега огледайте се и си заровете главите в пясъка.

Слушай бре зелен марул от Олимпик Галата, я ми кажи за днешната чиста дузпа на зелените марули в Враца без да бързаш да се изказваш не подготвен!!

съдийство, за пореден път този палячо ограби Етър. И в Разград не даде чиста дузпа на болярите и сега им отне равенството... Как издържа Краси Балъков, и как въобще ще върви футболът ни с такава порнография на съдиите.

подуенските говеда и съдията запазиха измъчената победа.

НЯМА КУПА НЯМА ТИТЛА НАЙ ДОБРЕ ЛУДОГАРЕЦ ДА ЗАИГРАЕ В РУМЪНСКОТО ИЛИ ИТАЛИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ДАНО УЕВСКИ ИЛИ ТИРЕТО ДА ВЗЕМАТ КУПА ИЛИ ТИТЛА ПРОСТО КЛАСИТЕ СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ В БЛИЗКИТЕ МИНИМУМ 10 ГОДИНИ НЯМА КУПА НЯМА ТИТЛА ЗА ОТБОРИТЕ НА ШОПЕТО

Помиярските говеда пак взеха аванта от перуката, ОСТАВКА!!!

Сельо, я сравни колко точки имат Лудогорец в резултат на съдийско подпиране и колко ЦСКА

Като сте толкова добри я кажи колко мача имате това първенство без съдийско подпиране

ДАНО ИМАШ ГОДИНИ ПОНЕ 10-15 ДА ДОЖИВЕЕШ КОГАТО ШОПЕТО ДА ПЛАТЯТ НА ДОМУСЧИЕВ ДАНО ИМ ДАДАТ КУПА ЗА ТИТЛА ДО НЕ ГОВОРИМ КАТ ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗ ПО СТАДИОНИТЕ КАК СЕ ДЕРАТ ЗА ШОПЕТО ЖАЛ МИ СТАВА НИТО ТИТЛА НИТО КУПА МЪКААААА

и сръбскоооо...

Главата ти е пълна с тор

Стига сте квичили и циврили, какъвто и да е резултата Левски си остава най-обичания футболен клуб!!! Само Левски

Я кажи ти 40 години ЦСКА и Левски колко истински мача имат без съдийски подпирания и без ангажирани титли за тях ?

къде видя аванта, свиньо? Избутване с две ръце в гърба откога не е нарушение?

Изблъскване с две ръце в гръб си е нарушение и няма никакво осиране. При видеоповторенията това е очевадно.

Смени дилъра.

Добре, че плащаха на тоз и онзи съдия, защото без аванти сини и червени нямаше да бият Ливърпул, Аякс, Барселона, Нотингам, Щутгарт...но защо пропускаш авантите и за Славия? Та нали благодарение на купени съдии играха полуфинал в Европа? Идиот!

Отново слаб уефски! Очевадно подпиране от съдията, неправилно отменен гол! Ами предния мач изравнителната дузпа за уефски не беше ли аванта? Явна дискриминация срещу ЦСКА и толериране на лудите и клетите подуенци!

Няма страшно те Вадуц отсега са се наточили и...чакат.А там прошка няма.Няма го и усложливият арбитър няма и Перука.Има само здрав...кс за говеждата команда.

НЕ НЕ ТОЙ САМО СЕ ПОДПИРА НА ГЪРБЪТ МУ ЗА ДА СКОЧИ ПО ВИСОКО