Коментари - Падна един от малкото световни рекорди в атлетиката, по-стари от този на Стефка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И малките деца знаят, че непобедимите рекорди на спортистите от социалистическите страни през 80-те години бяха постигнати с помощта на допинг.

сегашните спортисти са чисти като сълза. Не повтаряйте като папагал разни глупости.

все пак е важно. Германецът се казва Юрген ШулТ.

още един световен ненадминат рекорд.........соросоидна страпонизация в дисциплината орална лгбт дилдонавтика....

Каква ще е Олимпиадата 2024 терористична или Ядрена......?????Имайки предвид световната геополитическеска карамба....

Гюлето не се хвърля, а се тласка.

Ако напиша "запрати гюлето" - дали ще накърня нежните Ви чувства ?

Гюлето може и да се изстрелва......от оръдие......"черешово" топче......може и да се подмята....бута......търкаля.......въргаля......подхвърля......итн

Нойбранденбург известно и като Neubrandenburg

40 г рекорди и всички от бившия соц блок какво ли означава това, какви мъже и жени се раждаха на времето Херкулеси и Атини...

имаше масов спорт и тренерите обикаляха по училищата. Условията за спорт бяха добри и имаше достъп за всички. Така се правеше селекцията. А сега това го няма и вместо да спортуват децата смъркат и се друсат.

Дисциплината в тренировките беше желязна, почти военна. Нямаше време за бърсане на сополи и нежни чувства. Сега, не само трениращите са поне 100 пъти по-малко, ами и не се напрягат много-много. И не ми пей, че се били много "зобели". Сега да не са само на ориз, пиле и витамини ?

Как някой посредствен скачач още не се е сетил да се "идентифицира" като жена и да надскочи рекорда на Стефка Костадинова?

бе не дърпай рогатия за опашката туко виж Мони,Рада,Азис,Плювньо,Кмето,Лорда се решат да скочат ръка за ръка от кулата Бурж Дубай......скокът им веднага ще бъде признат за световен гей рекорд.....

Абе СССР си е СССР.

Яко зобане е паднало, а дисковете олекотени и вентилирани ли са?

За да си признае рекорд мерят на тегло след хвърлянето. По спомени имаше един скандинавец , който би рекорда на диск и се оказа, че дискът му е малко по-лек. Той се ядоса и сложиха допълнителна тежест в диска му, но не успя при следващите опити да подобри рекорда. По трудното тогава беше откриването на най-новите анаболи. То и сега е така, за това САЩ много често са "най-добри".