Коментари - Падна един от малкото световни рекорди в атлетиката, по-стари от този на Стефка | Корнер.dir.bg

Коментари - Падна един от малкото световни рекорди в атлетиката, по-стари от този на Стефка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Яко зобане е паднало, а дисковете олекотени и вентилирани ли са?

Абе СССР си е СССР.

Как някой посредствен скачач още не се е сетил да се "идентифицира" като жена и да надскочи рекорда на Стефка Костадинова?

За да си признае рекорд мерят на тегло след хвърлянето. По спомени имаше един скандинавец , който би рекорда на диск и се оказа, че дискът му е малко по-лек. Той се ядоса и сложиха допълнителна тежест в диска му, но не успя при следващите опити да подобри рекорда. По трудното тогава беше откриването на най-новите анаболи. То и сега е така, за това САЩ много често са "най-добри".

40 г рекорди и всички от бившия соц блок какво ли означава това, какви мъже и жени се раждаха на времето Херкулеси и Атини...

Нойбранденбург известно и като Neubrandenburg

Гюлето не се хвърля, а се тласка.

имаше масов спорт и тренерите обикаляха по училищата. Условията за спорт бяха добри и имаше достъп за всички. Така се правеше селекцията. А сега това го няма и вместо да спортуват децата смъркат и се друсат.

Ако напиша "запрати гюлето" - дали ще накърня нежните Ви чувства ?

Дисциплината в тренировките беше желязна, почти военна. Нямаше време за бърсане на сополи и нежни чувства. Сега, не само трениращите са поне 100 пъти по-малко, ами и не се напрягат много-много. И не ми пей, че се били много "зобели". Сега да не са само на ориз, пиле и витамини ?

бе не дърпай рогатия за опашката туко виж Мони,Рада,Азис,Плювньо,Кмето,Лорда се решат да скочат ръка за ръка от кулата Бурж Дубай......скокът им веднага ще бъде признат за световен гей рекорд.....

Каква ще е Олимпиадата 2024 терористична или Ядрена......?????Имайки предвид световната геополитическеска карамба....

Гюлето може и да се изстрелва......от оръдие......"черешово" топче......може и да се подмята....бута......търкаля.......въргаля......подхвърля......итн

още един световен ненадминат рекорд.........соросоидна страпонизация в дисциплината орална лгбт дилдонавтика....

все пак е важно. Германецът се казва Юрген ШулТ.

И малките деца знаят, че непобедимите рекорди на спортистите от социалистическите страни през 80-те години бяха постигнати с помощта на допинг.

сегашните спортисти са чисти като сълза. Не повтаряйте като папагал разни глупости.