Коментари - Първите реакции в Буенос Айрес: Едно Световно, на което Меси не присъства | Корнер.dir.bg

Коментари - Първите реакции в Буенос Айрес: Едно Световно, на което Меси не присъства | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Именно, цяла Аржентина чака само Меси да спасява отбора. Таке не става и разбира се, че няма да стане. Факт. Нито вратар имат, за защита просто няма да коментираме, халфова линия... и за капак треньор малоумник. Е, Меси не може да играе сам срещу 11 души.

Безобразно слаба и безидейна Аржентина....Нямаше шанс срещу петлите да надделее...Не се даде шанс на Дибала и Игуаин да внесат и те своя принос за нещо по-добро.....

Треньорът им е рядко тъп. Като му чух сектантската реч преди мача, ми стана лошо. Всичко беше ясно още тогава. Не може да говориш такива неадекватни глупости и да чакаш добър резултат. "Меси бил гений, който осветявал пътя им и те всички (и треньора!!!) вървели след него и правели, каквото каже, защото той знаел всичко." - нещо в този дух. Това е нездравословна атмосфера. Не може треньор да се държи така и да говори такива глупости! Щом за тези хора Меси е гении, нормално е това, което показаха, да е миниатюрния им умствен багаж!

махнете го това брадатото. заради него Дибала седи резерва, а Икарди не е в състава. джуджето не можело да играе с тях и не ги иска. ми като не ги иска приятен полет (без турболенции) за пампасите.

Мисля, че само германския отбор беше по-зле от аржентинците на това световно. Добре, че ги отнесоха рано рано тия смотльовци.

тренерът им беше пълен кретен, с него и надутия брадатко - толко! за следващия път да си правят изводите!

На предишното световно ги занесе на гръб чак до финала, но сега избраха още по невероятен треньор и състав!

При условие, че по 4 човека пазеха Меси, е пълно нахалство да бъде обвиняван, че не е занесъл отбора си на гръб до финала. Те не можеха да тичат, нито да вкарват голове, но Меси им е виновен.Ееее, аре стига! Всички- Пеле, Марадона, Платини, Герд Молер, Кройф имат цял отбор мъже, които къртят всичко по пътя си. Няма как един, когото всички са обградили, да носи на гръб цял отбор. Освен това аржентинците не виждаха реалността- бяха надбягани от много по- млади футболисти и тренера трябваше да е наясно и да извади също толкова по- млади.

Всички голове, които Аржентина вкара на това световно бяха след асистенции на Меси, дори и вчера с Франция.....кой подаде на Агуеро да вкара, а преди това Меси със шедьовър, след завъртане на 360 градуса....? Така че, Меси беше там и това се чувстваше осезателно, но просто само той, явно не е достатъчно. Една Фрнация, изградена не от французи и без суперзвезда заслужи победата с колективната си игра.

Меси направи много за Аржентина в последните два мача, игра с класа. Но няма лидерски качества - това е очевидно. След като получат гол, изглежда примирен и отчаян, за разлика от Роналдо, който надъхва своите. Проблемът на Аржентина е треньорът, грешките се виждаха и от неспециалисти - без таран, изсипаха сума ти топки в наказателното поле, няма кой да засече. Ако пък Меси е редил отбора, това също показва, че е ограничен до собствения си талант и няма визия да ръководи целия отбор.

Каквото и да се каже за Меси, трябва да е сомо добро ! Това е футболистЪТ, който най- много ме с радвал с играта си. А, за световното, като организация е 10, като футбол е 2. Аржентина не успя, защото с един нападател, даже и да е Меси, не става. Вината е в завистливите и егистични съотборници и в некадърния им треньор. Чакам с нетърпение испанското първенство, там е най- качественния футбол !