Коментари - Пауло Аутуори: Националният тим страда заради чужденците в Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, да де, но това го разбира футболен специалист, а не Гелосания собственик, Перуката и мишоците в БФС! Ама защо им е да създават собствени кадри? Нали работата е много, а възвращаемостта е далечна и несигурна! Въобще - неблагодарна работа! А хората във футбола един живот имат! Да не са вечни, я! Кинти им трябват, а не футбол!

ВСЕ СИ Е ПО ДОБРЕ ДА КУПУВАШ ЕВТИНИ НИИТЪРЧЕТА НА КИЛОГРАМ Н СКОРО ВРЕМЕ В УЕВСКИ НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДНО БЪЛГАРСКО ИМЕ

няколко българи хахахахааааааааааааааааааа

Интересно ми е кога смята да пусне този Брандао да играе ? Да го видим може ли да я рита тази топка или не ? Махлангу е ясен , че е много добро попадение и определено Лудогорец е направил точен избор с него.Ама Брандао ?

ДРУГО МИ ПО ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН ПРЕДИ ВТОРИЯ ДЯЛ ОТ ПЪРВЕНСТВОТО И ТО СЪС СЪЩАТА ГОЛЯМА РАЗЛИКА

Страда само и единствено заради окупацията на оня с перуката. Докато е там, целия футбол трябва да се разпусне.

ГМО Циганорец 1945 да се закрие веднага!

И ти се закрий веднага.Няма полза България от българин като теб.Ти си поредния тумор.

ШОПИТЕ НЯМА ДА ВИДЯТ ТИТЛА ПОЖИЗНЕНО И ДА ГО ЗАКРИВАТ И НЕ ВСЕ ТАЗ ТИТЛА СЛЕД ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ВРЕМЕ. ХУБАВО Е ДА СЕ НАПРАВИ НОВА А ГРУПА ИЛИ КАКТО И СА И КАЗВАТ, А ЛУДОГОРЕЦ ДА ИГРАЕ В ПЪРВЕНСТВОТО НА ГЕРМАНИЯ ИТАЛИЯ ИЛИ В ДРУГО СИЛНО ПЪРВЕНСТВО, ТУК ШОПИТЕ ДА СЕ РАДВАТ ЩОТО САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА ПЪРВЕНСТВО ЗА ДИВИТЕ ШОПИ

глупости, аутитото! националниа страда, щот енма кой да ти тренира. сичко е на компа. а що пък да ставаме пак като 1994-та? нови псевдофудболни бизнесмени? не, благодаря.

Така е защото играчите станали медалисти в САЩ 1994 след като приключиха с футбола станаха брокери . Купуват или продават футболисти, за пари. Те слава си имат Пари им дайте!

Донякъде си прав, но това не е единствената и най-съществена причина. Много по-важно е, че децата се изродиха. Похвалиш ги веднъж и вече се имат за велики. Дай им чалга и курви само. Забравят, че имат още много хляб да ядат. Липса им надграждането. Спомни си Стоичков какво разказваше. Тренира в поделението фаулове, а един шапкар минава и му се смее "тук ще изгниеш" (наказан е доживот). Той отговаря "ще стана най-добрият, а ти ще си останеш винаги тук" (в този смисъл). Това е амбиция, която днес липсва в младежта и юношите. Прибави и факта, че няма и раждаемост и картината е пълна.

Само дето Стоичков има изказване и както би станало от него ако не беше футболист.Алтернативата е била престъпник и никак не е чудна тази амбиция да пробие във футбола.

При-провал-го-готвят-за-национален.Пак-се-се-разбрали-някои!!!