17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вкарва се нов регламент, на всеки 15 минути всички футболисти се събират в центъра и търкат 5 минути талончета. Отбора изкарал повече получава 1 гол бонус. А не чакай, те "ще го забранят хазарта" хахахаха

За пореден път се доказва че това не е отбора на народа, а на държавата ... Хайде, да не губим време - направо Бойко да излиза на терена с двама бодигардове, а Гешев да прибира съдиите след всеки мач :) ))

Спортния тотализатор е държавен и има задължение да отделя пари за всички спортове в България, и ще е косвено нарушение спрямо всички други спортове и отбори да се наливат пари в тая бездънна дупка. Фъка-то да си намери частни спонсори за издръжката, а не всички да им плащаме сметката. Абсолютен цинизъм би било такъв "спонсорски" договор.

И те какво си мислят сега. Хората ще се втурнат да търкат билетчета и да пускат тото фишове. Така ли? Никога за Левски.

Тоя така взе да дразни,изживява се като спасител и радетел за клуба....а вече е в уговорка с Бойко и Пеевски!..помияр!!!

Браво, Павка! Още в понеделник ще бъде сключен договор с рекламен спонсор! Само Левски

Не се прави на ощипан! Много добре знаеш, че тиквата ще ви намери спонсор! Нахалници! Заради това никой не ви обича! Всичко ви се дава на тепсия и накрая ... Вадуц! БЕЗОБРАЗИЕ!

Павка, ти дойде с Божков и условието ти бе Божков исамо Божков? Защо не си подадеш оставката сега, след като Божков първо го махнаха и второ го обвиниха? Ти като негово доверено лице в клуба, не те ли е срам да продължаваш да седиш в Левски? И като дойде държавната пара, пак ли ще взимаш заплата 50 бона? Че те президент и премиер взимат по-малко от теб?